Aurimas Guoga: Geicuko verslo modelis

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-06-02 16:14:00, skaitė 469, komentavo 1

Aurimas Guoga: Geicuko verslo modelis

Anksčiau, kai Geicukas dar kūrė langelius, jis sukurdavo ir plyšelius, per kuriuos protarpiais patekdavo virusų. Kadangi norėdavote langų be virusų, tekdavo užsisakyti dar ir antivirusą, kas per langų naudojimo laikotarpį jums atsieidavo nepalyginamai daugiau nei patys Geicuko langai.

Retas kuris suprato, kad Windowsai - tik įvadas į tikrą biznį. Tikrasis Geicuko biznis buvo kompiuterių virusai ir kova su jais. Wirusai darė gyvenimą kambaryje nepakenčiamą. Tada užsisakydavote apsaugą iš vienos iš Geicuko kovos su infekcijomis įmonių. Čia Geicukas pasidarydavo tikruosius pinigus, nes niekas nežino ir nesupranta kur tas kovos su infekcijomis skyrius esąs ir kaip būtent veikia. Niekas nenarsto infekcinių skyrių veiklos, nes tai neseksualu. 

Taigi Geicukas turi ilgametės patirties kurti virusus ir didvyriškai juos įveikinėti. 

Todėl kai Geicukas tapo daktaru, jam nereikėjo nieko per daug išradinėti. Tik čia kovą su virusu apmoka vyriausybė, o jums tereikia ateiti, kad padarytų bac. Šita dalis pati rizikingiausia Geicuko verslui, nes jeigu klusniai neateisite, visa kita pakimba.