„Pfizer“ dokumentai: ko iš tikrųjų nori „Pfizer“?

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-06-09 15:11:00, skaitė 277, komentavo 0

„Pfizer“ dokumentai: ko iš tikrųjų nori „Pfizer“?

Būtų labai kvaila vertinti korporaciją „Pfizer“ kaip tiesiog nekompetentingą ar korumpuotą. Panašu, kad ši įmonė bendradarbiauja su kitais, perimdama visą genetinę medžiagą žemėje.

„Pfizer“ norėjo, kad jos vakcinos tyrimų rezultatai būtų įslaptinti 75 metams. Dabar mes žinome, kodėl. Yra keletas gana rimtų klausimų.

Vienas iš tokių pavyzdžių yra faktas, kad pagrindinis „Pfizer“ dokumentų, publikuotų Naujosios Anglijos medicinos žurnale (NEJM), autorius Fernandas Polackas buvo vienintelis tyrėjas, atsakingas už įmonę Argentinoje, kuriai tariamai pavyko ištirti 4501 pacientą vos per tris savaites!

Ar tai įmanoma net remiant pagrindinei mokslinių tyrimų organizacijai (CRO)?

Gali kilti klausimas, o gal pacientų įrašai buvo netvarkingi, nes tyrimų tempas buvo per greitas. Nepaisant to, tokie klausimai niekada neturėtų esminiai, ypač kai tai susiję su visiškai nauja medicininės intervencijos platforma (mRNR).

Kodėl buvo kovojama, kad šie įrašai būtų įslaptinti? Kodėl visiškas skaidrumas iš pat pradžių nebuvo kertinis visos masinės vakcinacijos programos akmuo?

Vienas iš pagrindinių klausimų, aiškiai parodytų dokumente, buvo susiję su dozės diapazono tyrimais (arba jų nebuvimu).

Siekiant aiškumo, pirmiausia, prieš didesnį klinikinį tyrimą, skirtą vakcinos veiksmingumui nustatyti, atliekamas dozės nustatymo tyrimas. Kad galėtumėte ką nors duoti būriui savanorių, turite nustatyti, kiek vakcinos turėtumėte duoti. Tačiau, įsigilinus į naują 80 000 klinikinių tyrimų įrašų partiją, paaiškėjo, kad vieninteliai (iki šiol) įrašai, rodantys antikūnų lygio matavimą dozių diapazono tyrimuose, atskleidė tris dalykus:

1) bendras ištirtų žmonių skaičius 18–55 ir 65–85 metų amžiaus grupėse buvo tik 12 kiekvienoje;

2) buvo atotrūkis netiriant 55–65 metų amžiaus grupės imunogeninio atsako;

3) buvo aiškių įrodymų, kad antikūnų lygis tarp pacientų labai skyrėsi (10 kartų), o visiems pacientams po antrosios dozės praėjus vienam mėnesiui poveikis reikšmingai sumažėjo. Tai reiškia, kad visoms valdžios institucijoms ir „Pfizer“ turėjo būti visiškai aišku, kad vakcinos veiks neilgai ir prireiks papildomų dozių.

Apibendrinant tai reiškia, kad Anthony‘io Faucio nuolatinis reikalavimas „pasiekti masinį imunitetą, kad galėtume tęsti gyvenimą“, buvo visiškai nemoksliškas ir klaidingas.

Ko gero, yra dar šimtai neatskleistų įrašų, rodančių daugybę papildomų antikūnų lygio tyrimų. Gėdinga, kad duomenys nuo visuomenės buvo paslėpti net 75 metams. Tai nemoksliška ir neetiška.

Šaltinis