Antanina Strumilienė: Lietuvoje vyksta karas valdžioje

Autorius: Antanina Strumilienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-07-10 20:05:00, skaitė 265, komentavo 5

Antanina Strumilienė: Lietuvoje vyksta karas valdžioje

Lietuvoje vyksta karas. Karas valdžioje. Žuvusių nėra, tik labai daug sužeistų į galvą. Pagalbos šiandien prireikė dar vienam - Kultūros ministrui Kairiui. "Žaizda" jo galvoje gili.

Jis sugalvojo panaudoti visas priemones, kad Naisiuose neįvyktų tradicinis festivalis. Taip elgiasi genderinės valdžios žmogus, esantis proto agonijoje. Panaudoti dalį liaudies tam, kad pakenktų ir pažabotų kitą dalį tautos - yra sena despotų priemonė. Taip elgiasi režimas. Rafinuotai, šlykščiai, ciniškai. Ministras savo veiksmais įrodė, kad pasiekė dugną. Apie tai nesigėdydamas jis paskelbė viešai - socialiniuose tinkluose. Gėda, ministre Kairy.

Ministras, pasielgė kaip girta Jadzė prie konteinerio. Prasiveržęs į valdžią, jis tapo aistros, vadinamos "valdovo jėga", auka. Ir elgiasi kaip narkomanas, kaip girta šimpanzė, nusilakusi iki žemės graibymo.

Ir nesustos, kol neliks paskutinio valdžios lašo, kol jie nesumals visko į šipulius. Valdžia žmogaus negadina, gadina baimė ją prarasti.

Apsvaigęs nuo savo galių ir valdžios, Kairys nesuvokia, ką daro. Jis nesupranta, kad pirmuoju įstatymu turi būti pagarba sau pačiam. Įstatymas valdo žmones, protas - įstatymą.

Kairys pamiršo, kad ir Naisių žmonės turi teises ir ne mažiau. O ministras turi pareigas ir ne daugiau.

Šie valdantieji yra gaujos valdžia. Kaip jie elgiasi, Lietuva mato.

Paskaitykite Kairio įrašą apačioje. Tai - Kultūros ministro "kultūra". Tai - jo demokratija ir laisvė. Vienų žmonių prievarta kitiems - genderizmo labui.
Žema, gėda, ciniška.

Kairys savo veiksmais pasiekė dugną. Ar įmanoma įsivaizduoti gėdingesnį vaizdą? Valdžia jam mušė į galvą labiau nei alkoholis. Tik jei iš gilių alkoholizmo fazių kelias atgal yra, tai iš valdžios dugno kelio atgal nebūna. Tokių ministrų valdymas yra pražūtis Lietuvai, prakeiksmas tautai.

Jiems pažįstamas tik vienintelis jausmas - susidorojimas su kitaminčiais, kerštas, patyčios, neapykanta. Ar Kairys, rūšiuojantis Lietuvos žmones ir su savo "klapčiukais" draudžiantis dainininkams dainuoti ten, kur jie nori, gali vadintis Kultūros ministru? Jam šalia Lukašenkos sėdėti, po genderizmo vėliava. Kada ši "skrybėlė" susivoks, kad galybei reikia proto?

Juk ten, kur demonstruojama galia ir jėga, protas baigiasi. Valdžios ir galios troškimas jam prilygsta gyvybės instinktui. Belaižydamas padus valdančiųjų "blondinėms" jis galėtų padaryti bet ką. Tautos pasitikėjimas, kaip jaunystė: ją praradus atgauti neįmanoma. Kairio veiksmai nėra vadovavimas kultūrai. Tai - išsigimimas, parsidavimas, žemiausias amatas, dvasios negalia. Kada, prasibrovę į valdžią jūs praradote žmogiškumą, nepastebėjote nė patys. Santykių dvikova su bet kuo jums tapo norma. Tai štai kokiu būdu jūs "keliate" Lietuvos žmonių kultūros lygį. Po tokių išsišokimų ir padų laižymo genderinei valdžiai, jūs galutinai praradote ne tik žmonių pasitikėjimą ir pagarbą - po dviejų metų neliks žmogaus, kaimyno, draugo, pažįstamo, kuris jums ištiestų ranką, gatvėje pažįstami prasilenks nepasisveikinę, naktį, atsitikus bėdai ar prasidūrus padangą, kiekvienas gerai pagalvos - sustoti į pagalbą ar ne. Jūs niekada nebūsite pagerbtas, nes gerbti jus nėra už ką. Ministre Kairy, jūs nė piršto nepajudinote, kad Lietuvoje kiltų kultūra, kad žmonės su šypsena rinktųsi į koncertus, festivalius, kad nebūtų skaldoma Lietuva, kad žmonių veiduose šviestų šypsenos, kad lietuviai visi kartu džiaugtųsi, kurtų, mylėtų, linksmi pabustų, su džiaugsmu veide važiuotų į festivalius, o juose ne "kasiaką" rūkytų, bet gertų kavą. Kokias vertybes jūs kuriate ir kokią "meilę" puoselėjate? Kam? Kuo JŪS per savo gyvenimo metus prisidėjote prie Lietuvos vardo garsinimo: ir kaip ministras, ir kaip žmogus? Ilgai ieškojau, bet Jūsų nuopelnų neradau.

Pažvelkite nuotraukoje į piliakalnį Naisiuose, į išpuoselėtą Naisių aplinką. Supilkite tokį piliakalnį pats, savo jėgomis ir savo lėšomis, išpuoškite bent panašiai miestelio aplinką, tada žinosite, ką tai reiškia, ir pamatysite, kiek tai kainuoja. Naisiai šviečia. Ne taip, kaip Vilniaus dilgėlynai. Turėtų būti gėda visiems, kas atidavė rinkimuose savo balsus už jus ir už jūsų "alkodėžutės" partiją.

Ateis diena, kai lietuviai apsivalys savo sielas nuo tokių "kultūrininkų" ir nuo jūsų propaguojamos "kultūros", kurios atributas " šviečia" šalia jūsų, nuotraukoje.

Ateis tokia diena - Lietuva pagis ir pasveiks. Ir jus pamirš - parsidavusius, išdavusius, išsigimusius. Ministre Kairy, jūs ir jūsų "klapčiukai" pažeminote ir sumenkinote ne Naisių krašto žmones, o save. Jūs ir jūsų "skalikai" įbaugino dainininkus Naisiuose nekoncertuoti. Ir tai pasako viską.

Ciniška, gėdinga, brutalu ir žema.

Pasitikėjimas - lyg popierius - suglamžytas niekada neišsilygina. Praradus pasitikėjimą ir gerą vardą žmogus daugiau nieko negali prarasti.