Olegas Šurajevas: Rusija turi būti sunaikinta. Rusai turi kentėti.

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.facebook.com... 2022-07-12 02:45:00, skaitė 442, komentavo 10

Olegas Šurajevas: Rusija turi būti sunaikinta. Rusai turi kentėti.

Rusija turi būti sunaikinta. Rusai turi kentėti.

Dažnai sakoma - “kartu iki pergalės.” Pergalė. Kas yra pergalė? Ukrainoje manoma, kad pergalė yra visos 1991m. sienos - Krymas, Donbasas, Luhanskas. Taikos sutartis su rusija jau nėra pergalė, nes kol bus rusija, žodis “taika” šalia netiks, nebent "taika pagal rusiją" - taika pagal rusiją, tai totali opresija, kultūrinė, fizinė ir totalus dūchinimas.
Mūsų regionas galės pilnai atsikvėpti, kai nebeliks tokio reiškinio, kaip rusija, rusija, kaip valstybė, nebeturi moralinės teisės egzistuot, rusija niekad neturėjo neagresyvaus, neautoritarinio/totalitarinio valdymo laikotarpio. Rusija neintegruota į Europinių vertybių sistemą, rusija dirbtinai jungia absoliučiai kultūriškai nesusijusias žemes. Kaukazas, Sibiro kraštas, Rytai ir centrinė Europinė dalis. Tai yra kolonijos, rusija dar nepadarė desovietizacijos, deimperilizacijos, dekolonizacijos.
Pilna Ukrainos pergalė yra totalus rusijos, kaip valstybės ir, kaip idėjos, sunaikinimas, perkalbėti rusijos idėja tikinčius žmones -  neįmanoma. Įmanoma tik totali karinė pergalė, vidinė rusijos humanitarinė katastrofa, kuri privers žmones per amžius kartoti "never again.” Todėl bet koks kalbėjimas apie "mes čia turim susitarti, ryšiai, rusijos teisėti interesai" - yra banali manipuliacija.
Tai norit Ukrainos pergalės - turim siekt rusijos, kaip valstybės, nebuvimo. Rusiškas pasas nėra tikras dalykas, nėra tokio dalyko, kaip rusijos valstybė - tai teroristinė organizacija. Mes negalim sau leist žaist šito žaidimo, nes po kelių metų rusija užpuls mus tiesiogiai arba įvairiais hibridiniais būdais, ką iš dalies daro dabar.

Tai žmogus turėjęs intervju su premjere Ingrida Šimonyte. Geras Danielo Lupshitzo vergo Tapino draugas. Kadangi šita padugnė nėra baudžiama Lietuvos policijos, tai galima daryti prielaidą, kad tai ką norėtų pasakyti, bet negali viešai sakyti Lietuvos Elyta - sako juokdarys Šurajev. Bet pažiūrėsim, ar istorija pasikartos ir padugnės bus nubaustos.