Truputį apie sistemos šuniukus

Autorius: Truputį apie sistemos šuniukus Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-07-13 01:49:00, skaitė 386, komentavo 1

Truputį apie sistemos šuniukus

Panašu, kad buldozeris pats nesustos, nes jų brendžio dėžutėje visų mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigai. Už juos jie gali pirkti naujus benamius šuniukus, nes šių dienų kontekste prostitucija tampa meno dalimi.

Argi nesmagu, kai tave vadina garsiu atlikėju, kviečia į koncertus, moka tau didelius honorarus. Tik iškelia tau vieną vienintelę sąlygą, kai šeimininkas lieps, turėsi suloti ir jokių bet, ar, kodėl, tiesiog turėsi.

Keliems gyvūniukams šeštadienį liepė suloti ir nesvarbu, kad tai nuvylė daugybę jo gerbėjų, buvo sulaužytos pasirašytos sutartys, o lojimo argumentai visiškai apie nieką. Šeimininkui norėjosi pamatyti šuniukų ištikimybės įrodymą. Viskas gerai, šuniukai ir toliau bus globojami tv, radijo eteriuose, kartais galės pasirodyti miesto ar valstybinių švenčių koncertų scenose, bus ir skanučių...

Sistema už mūsų pinigus atsirenka ištikimus gyvūnėlius. Dėl aiškių aplinkybių visi kaip ir visa media ir toliau vadinami laisvais ir nepriklausomais. Kaip matome sistema perka viską kas parsiduoda, nes jiems tas nekainuoja, o parsiduoda tie, kurie nieko kito nemoka kaip tik tarnauti.

Sutikite sistema dirba idealiai. Šis jos žaidžiamas žaidimas gali pasibaigti tik tada, kai mes patys jį nustosime žaisti.