Jutūbo cerberiai nesnaudžia, bet žaidimas tęsiasi!

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.patreon.com/posts/... 2022-07-13 04:13:00, skaitė 676, komentavo 9

Jutūbo cerberiai nesnaudžia, bet žaidimas tęsiasi!

Sveiki, brangūs LDienos Patronai!

Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Jutūbo cenzoriai su neįtikėtinu atkaklumu naikina mano kanalus. Pagal man siunčiamus pranešimus akivaizdu, kad iš Lietuvos informacinę erdvę prižiūrinčių Landsberg'o pimpačkiukų ir VSD žiurkių mano kukliai personai skiriamas išskirtinis dėmesys. Ir jie per galvą verčiasi, kad bent laikinai užtildytų mane.

Negi dėl to, kad aš vienintelis Lietuvoje nepamirštu pabaksnoti, kad mus valdo ne lietuviai, o lietuvakalbiai ir rusakalbiai beveislių atėjūnų padermės atstovai - landsberg'ai, tapin'ai, lupšic'ai ir pan.?

Pairodo, gali šikti ant Landsberg'o, kaip politiko ir kaip šlykščių kompleksų kamuojamo niekingo žmogelio. Ką ir daro dešimtys daugiau ar mažiau matomų apžvalgininkų ir visokiausių blogerių. Bet nedrįsk viešai sakyti, kokią kultūrinę-etninę mafiją atstovauja Dėdulė, Anūkas ir visi apsipederastinę armonautai su šimaš'ais priešakyje.

Kaip sakė kažkuris iš klasikų: "Pasakyk, ką draudžiama kritikuoti, ir aš pasakysiu, kas mus valdo". Taigi, mus valdo antilietuvių ir antirusų invazinė veislė, kurios pagrindinis tikslas - sunaikinti Lietuvos aborigenus ir apgyvendinti Litvakijos teritoriją svetimų tautų naujakuriais, kurie nedrįs priešintis apskabytabybių IUBERMENŠŲ tironijai. Ir tokiu būdu bus įgyvendintas jųjų "die-o" šėtono Jahvės priesakas: užimti svetimų tautų žemes, paversti užkariautas tautas vergais, o nepaklususias satanistų atėjūnų valdžiai - tiesiog išnaikinti.

Lietuvoje šitas planas jau yra pusiau įgyvendintas. Per 30 metų sunaikinta pusė mūsų tautos ir naikinimo tempai nė kiek nemažėja. Atvirkščiai, susiklosčius "palankioms politinėms aplinkybėms" prasidėjo aktyvus Lietuvos teritorijos sėklinimas nauja, gerokai perpista ir išromyta nutautintų slavų sėkla.

Bet aš ne apie lietuvių tautos genocidą, o apie savo planus ir pažadus aktyviai išnaudoti jutūbę informacinei veiklai, kurią jūs, gerbiamieji, čia ir remiate.

Taigi, veikti tokiomis sąlygomis, kai tabu temų ratas praktiškai neapibrėžtas ir priklauso išimtinai nuo cenzorių ir skundikų aktyvumo, labai sudėtinga. Vietoj sunaikintų kanalų susikurti naujus, užpildyti juos turiniu, vėl surinkti prenumeratorius, kiekvieną kartą užima kažkiek laiko. Ir kiekvieną kartą tai yra rutininis, grynai techninis užsiėmimas. Ir didžiausia bėda, kad iki šiol nėra adekvačios alternatyvos jutūbės platformai, tiek dėl žiūrovų auditorijos, tiek dėl video talpinimo sąlygų ir galimybių.

Vadinasi, toliau žaidžiame informacinio karo žaidimus priešo smėliadėžėje ir kviečiu užsiprenumeruoti ne tik naują LDienos kanalą jutūbėje, bet ir kitose platformose:

https://www.youtube.com/channel/UCiAQNRIiSnTJWJzzvC-yMvA

https://www.tiktok.com/@ldiena

https://t.me/LDiena

Ir mano rusiški kanalai:

https://www.youtube.com/channel/UCexAmCrlZq2L6PWskKNeo0Q

https://www.tiktok.com/@litovecrubitpravdu

https://t.me/litovecrubitpravdu

Tapti LDienos Patronais:

https://www.patreon.com/ldiena