18+ Kaliningrade teismas likvidavo LGBT-istinę „Lietuvių kalbos mokytojų asociaciją“

Autorius: Spartakas Šaltinis: https://rusmir39.ru/18-в-ка... 2022-07-19 21:09:00, skaitė 452, komentavo 10

18+ Kaliningrade teismas likvidavo LGBT-istinę „Lietuvių kalbos mokytojų asociaciją“

Pagrindinė Lietuvos specialiųjų tarnybų struktūra Kaliningrado srities teritorijoje nutraukė savo ilgametę veiklą.

Teisingumo ministerija viską padarė teisėtai ir teisingai. Tačiau, mano asmenine nuomone, yra priežasčių, paslėptų nuo plačiosios visuomenės.

Visų pirma, tai neseniai atskleistas vaizdo faktas, galintis rodyti Lietuvių kalbos mokytojų asociacijos vadovo 78 metų Aleksejaus Bartniko homoseksualų aktyvumą. Pastarasis su Kaliningrado vaikais ir paaugliais pradėjo dirbti 1968 m., iškart po studijų.

Beje, gėjų įtarinėjimai Bartnikui susijungia su aktyvia LGBT judėjimo parama pačioje Lietuvoje. Praėjusių metų rugsėjį Lietuvos mieste Kaune buvo surengtas pirmasis gėjų paradas, o Lietuvos sostinėje Vilniuje – kasmet tokios pat LGBT eitynės.

Ir čia esmė ne tik pakartotinio nepilnamečių seksualinės neliečiamybės pažeidimo rizika, bet ir tai, kad, matyt, jau daugiau nei dvidešimt metų Aleksejus Bartnikas, tiesiogiai finansuodamas iš Lietuvos Respublikos biudžeto ir jos lėšomis bei jos interesaos, vykdė labai savitą „etnokultūrinę“ veiklą.

Jis sukūrė Lietuvos specialiosioms tarnyboms reikalingus vadinamosios „minkštosios galios“ įrankius ir mechanizmus, kurių tikslas – po lietuvių kalbos mokymosi skėčiu iš Kaliningrado srities rusų daugiausia gyvenančių vaikų, išauginti prolietuvišką „penktąją koloną“. O jie, tinkamu metu, galės įvykdyti pavestas separatistų užduotis, remiantis „Mažosios Lietuvos“ koncepcija, prie kurios lietuviai sau priskiria nemažą dalį Kaliningrado srities.

Su pilnu straipsniu galima susipažinti čia: https://rusmir39.ru/18-в-калининграде-суд-ликвидировал-лгбт/

Vertė: Spartakas

 

O nuo savęs norėčiau pridurti-Работайте, братья!