Rusijoje bus sunaikinta (uždrausta) dar viena sionistinė organizacija

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-22 20:28:00, skaitė 294, komentavo 5

Rusijoje bus sunaikinta (uždrausta) dar viena sionistinė organizacija

Rusijos teisingumo ministerijos ieškinys dėl Izraelio organizacijos „Sokhnut“ Rusijos skyriaus likvidavimo sukėlė pasipiktinimo audrą, taip pat Rusijos ir mūsų prezidento kaltinimus kone valstybiniu antisemitizmu.

 

Pastarasis teiginys, žinoma, yra visiškas melas, nes kova su antisemitizmu potarybinėje Rusijoje visada buvo gana rimta, ką patvirtina to paties Sokhnuto ir Pasaulio sionistų organizacijos sausio mėnesio bendra ataskaita apie antisemitizmą 2021 metais.

 

Ataskaitoje teigiama, kad nors antisemitizmas visame pasaulyje auga, „Rusijoje antisemitinių incidentų skaičius nuolat mažėja“.

 

Kaip ir neseniai Kaliningrado srityje įvykusios Lietuvių kalbos mokytojų asociacijos likvidavimo atveju, Sochnuto likvidavimas bus teisiškai nepriekaištingas. Teisingumo ministerija „Sokhnut“ veikloje jau seniai nustatė daug rimtų Rusijos įstatymų pažeidimų, po kurių jie juos nurodė ieškinyje dėl šios NVO likvidavimo.

 

Situacijos likviduojant prolietuvišką NPO Kaliningrade ir proizraelišką NPO Maskvoje yra panašios tuo, kad abi šias organizacijas griežtai kontroliavo atitinkamai Lietuvos ir Izraelio specialiosios tarnybos.

 

Jau liepos 3 d. telegramos kanalas NEZYGAR pranešė, kad tuo metu, kai buvo sulaikytas RANEPA rektorius Vladimiras Mau, pastarasis „bandė susisiekti su aukšto rango Sokhnuto pareigūnu, kuris yra aktyvus Mossad karininkas. Tai susilpnino Vladimiro Aleksandrovičiaus padėtį, taip pat sukėlė daug rūpesčių pačiai Sokhnut organizacijai“.

 

Apie kitas Putino pavyzdinio „Sokhnuto“ plakimo priežastis liepos 7 dieną straipsnyje „Putinas „draudžia“ Žydų agentūros darbą visoje Rusijoje“

 

Kokie trys veiksniai gali būti už šio įtampos eskalavimo?

 

Arabų žurnalistas Abdel Bari Atwan rašė pakankamai įtikinamai. Neseniai paskyrus naują Izraelio ministrą pirmininką, šalis užėmė atvirai priešišką poziciją Rusijos atžvilgiu, palaikydama ukronacikus, o ne antinacius. Taigi antisemitizmas situacijoje su galimu „Sohnut“ likvidavimu neturi visiškai nieko bendro. Tai įprasta Rusijos nacionalinio saugumo gynyba. Ne daugiau…

 

P.S.

 

Mūsų broliams Rusams linkiu kuo didžiausios sėkmės, kovojant su pasauline sionistine hidra. Pirmas žingsnis žengtas. Žingsnis, link visiškos nepriklausomybės ir suverenumo.