Putinas: Coca-Cola yra chemikatas

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrytas.lt/verslas/... 2022-07-23 17:20:00, skaitė 405, komentavo 10

Putinas: Coca-Cola yra chemikatas

Vladimiras Vladimirovičius pareiškė, kad Coca-Cola yra vien chemija. Lietuvos Ryto žurnalistams tai pasirodė apsurdu ir šmaikštavimu.

Kas yra Coca-Cola? Tai gėrimas kurio reikšmingiausią dalį, išskyrus vandenilio oksidą ir cuktrų ar pigesnę fruktozę, sudaro visokio plauko chemikalai. Tokie kaip kafeinas, fosforo rūgštis, amonijakinė karamėlė. Kafeinas yra narkotikas. Fosforo rūgštis tinka valyti kanalizacijai, bet aborigenams irgi tinka. Dantis ir širdies ligas jie susiremontuos už savo pinigus. Amonijakinė karamėlė kalba pati už save. Anksčiau cola buvo pagardinama kokainu.

Žurnalistams tai atrodo absurdu, bet tai nėra nieko nuostabaus kai didelė dalis lietuvių nesugebėjo išlaikyti matematikos. Net LRT per pažintis priimami išskirtinai lietuvių tautybės žurnalistai nežino kas yra linfocitai. Išsipildė Gitlerio svajonė, kad lietuviams pakaks 4-rių klasių išsilavinimo.

LRT: Kyla nauja COVID-19 banga: kokiais išskirtiniais simptomais pasižymi naujų variantų sukelta liga ir kokių ribojimo priemonių sulauksime šįkart?

Kas yra Coca-Cola? Tai NĖRA gėrimas - jis neduoda jums vertingų maistingųjų medžiagų. Tai GINKLAS. Tai aborigenų išnaudojimo įrankis.

Vos prieš šimtą metų britai ir amerikiečiai apnarkašino visą Kiniją. Tai buvo Opijaus karai. Dabar lietuvius išnaudoja šerdami cola, duodami į burną Philip-Morris tabako.

Būtina lavinti atsparūmą žydopindosinėms NATO išperoms.