"Wikileaks" atskleidė Obamos, Baideno, Klinton ir Pelosi pedofilų žiedą Baltuosiuose rūmuose

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://operationdisclosureoff... 2022-07-26 18:37:00, skaitė 678, komentavo 8

"Turime svarių įrodymų, kad prezidentas Obama Baltuosiuose rūmuose vykdė pedofilų grupuotę", - sakė Julianas Assange'as "Fox News Hannity" sekmadienį paskelbtame reportaže. Balandžio 25 d.

"...penkerių metų berniukas... bus puikus prezidento katamitas", - pasak J. Assange'o, rašoma "Wikileaks" elektroniniame laiške B. Obamai. "Jis atvyks iš Rumunijos antradienį. Esu tikras, kad prezidentas bus patenkintas".

Kiti žinomi asmenys, įvardyti kaip dalyvavę pedofilų grupuotėje, buvo Billas ir Hillary Clintonai, Timas Kaine'as, Elizabeth Warren, Jimmy Carteris, Harry Reidas, Benas Affleckas, Cory Bookeris, Alas Frankenas ir Nancy Pelosi. D. Trumpo advokatas Linas Vudas į šią grupę įtraukė ir Aukščiausiojo Teismo pirmininką Johną Robertsą.

Obamos ir Bideno administracijos vykdoma prekyba vaikais naudojantis Clinton fondo lėšomis buvo gerai žinoma žvalgybos bendruomenei. Buvo manoma, kad platų prekybos vaikais sekso tikslais tinklą organizavo Juodosios skrybėlės, arba Illuminatti*, Vatikane ir finansavo CŽV juodasis biudžetas bei Kinijos komunistų partijos prekybos vaikais tinklas.

Akivaizdu, kad jų žiedas apėmė prekybą vaikais, sugautais pasienyje, tais, kurie povandeniniais laivais plaukė į Bidenui priklausančią Vandenų salą, esančią šalia Epšteino Pedofilų salos, DUMB tunelius, kurie ėjo po kiekvienu šalies ir pasaulio sostine, taip pat požeminių tunelių sistemą po Bidenui priklausančia nuosavybe Ukrainoje ir dar vieną, palaidotą dvi mylios po Baltaisiais rūmais.

Pagrindinė prekybos vaikais pajamų šaltinis buvo prekyba adrenochromu, gaunamu surinkus traumuoto vaiko kraują. Buvo teigiama, kad jis suteikia "aukštą" lygį ir neleidžia senėti, nors vienas iš šalutinių poveikių buvo mirtis, jei buvo atimta jo pasiūla. Adrenochromo rinkimo duomenų išklotinė, 2 dalis, parduodami produktai, 2021 m. vaikų medžioklės vakarėlių grafikas JAV:

Adenochromas 1 dalis

Adenochromas 2 dalis

Aljansas**iš tautų gelbėjo milijonus vaikų, kuriais prekiaujama sekso tikslais ir kurie naudojami organų transplantacijai bei adrenochromo gamybai plačiame iliuminatų tunelių labirinte visame pasaulyje. Šiam ratui vadovavo Vatikanas, o jį finansavo Kinijos komunistų partija, naudodamasi po Kinijos Trijų tarpeklių užtvanka esančiais bitkoinų įrenginiais - va tuneliu, vedančiu į Vuchano laboratoriją, kurioje buvo gaminamas ir paleidžiamas pasaulinis maras CV-19 virusas.

Trumpas ir Aljansas** į pagalbą. Jų karinės misijos baigėsi tuo, kad JAV karinio jūrų laivyno ruoniai, Rusijos specialiosios pajėgos ir Mūsų apsaugos komanda aptiko 1245 vos gyvus vaikus, paauglius ir suaugusiuosius ir išėmė 1366 lavonus iš 30 000 konteinerių iliuminatų* laive "Evergreen Evergiven", kuris blokavo Sueco kanalą nuo kovo 23 d., antradienio, iki kovo 29 d., pirmadienio. Kanale užstrigusį "Evergiven" ir lydinčius laivus siuntė Kinijos komunistų partija. Juose taip pat buvo adrenochromo cisternos, branduolinis užtaisas ir masinio naikinimo ginklai, įskaitant CV-19 vakciną. Visi jie buvo skirti pradėti karą Artimuosiuose Rytuose ir išnaikinti pasaulio gyventojus, kad būtų įgyvendinta jų Naujosios pasaulio tvarkos darbotvarkė.
Baltuosiuose rūmuose, kuriems vadovavo B. Obama ir J. Bidenas, buvo aptiktas tarptautinis prekybos vaikais tinklas, susijęs su tuo, kad Vašingtonas buvo aptvertas aštuonių pėdų aukščio spygliuotos vielos tvora, kurią iš vidaus saugojo 30 000 Nacionalinės gvardijos karių dar prieš J. Bideno inauguraciją sausio 20 d.

Ankstyvą rytą, sekmadienį, ankstyvą rytą. 2021 m. sausio 24 d. specialiųjų pajėgų (SOF) daliniai buvo nufilmuoti išeinantys iš tuščių Baltųjų rūmų su kankinamais vaikais, kuriuos jie išgelbėjo iš požeminių tunelių, palaidotų dvi mylios po Kapitolijaus kalva. Kariškiai ką tik nugalėjo giluminės valstybės CŽV pajėgas, bandžiusias sutrukdyti jiems išvežti tai, kas, kaip vėliau paaiškėjo, buvo tūkstančiai daugiausia kūdikių, nors tarp jų buvo daug vaikų, paauglių ir suaugusiųjų iki 60 metų amžiaus, kurie buvo laikomi įelektrintuose narvuose.

Nustatyta, kad daugelis Kapitolijaus kalvos tunelių aukų gimė tuneliuose, o kai kurios buvo pagrobtos ir šiose kapavietėse praleido iki 30 metų. Visi jie buvo prastai maitinami, fiziškai, psichologiškai ir seksualiai išnaudojami. Tuneliuose kariai taip pat aptiko laboratorijas, skirtas kankinti, išgauti adrenochromą ir organus iš narvuose laikomų kūdikių, vaikų, paauglių ir suaugusiųjų.

Per Kapitolijaus kalvos gelbėjimo operaciją rastas dar vienas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Hillary Clinton ir jos padėjėja Huma Abadin. Sakoma, kad jis 100 kartų blogesnis už "Frazzledrip": liūdnai pagarsėjusį Niujorko policijos rastą vaizdo įrašą, kuriame Klinton ir Abadin nuplėšia veidą, kankina ir nužudo paauglę mergaitę, o paskui geria jos adrenochromo kraują.

Jau seniai Klintonas buvo suimtas, neseniai teisiamas GITMO kariniame tribunole ir turėjo būti pakartas šiandien, balandžio 26 d., pirmadienį. Norėdama išgelbėti savo odą Abedin liudijo prieš savo buvusį viršininką: "Negaliu suskaičiuoti, kiek nepilnamečių berniukų ir mergaičių Klintonas atvežė į JAV, prisidengdamas, kad suteiks jiems vaisingą gyvenimą, - sakė Abedin Tribunolui, - bet jų buvo daug, dauguma jų vėliau buvo parduoti arba padovanoti įtakingiems Klintono kabalos nariams". Placiau

Manoma, kad tarp politinio elito buvo paplitę prievartavimai, kankinimai ir vaikų aukojimas šėtoniškoms apeigoms. Nors Trampas ir Aljansas** buvo padėties viršūnėje. Iškart po to, kai 2016 m. Trampas pradėjo eiti pareigas, JAV Jutos generalinis prokuroras Džonas Huberis (John Huber) ir 740 tyrėjų buvo pasamdyti ištirti tuos politinio elito atstovus, kurie įsivėlė į pedofiliją. Nuo to laiko J. Huberis ir jo komanda surengė Didžiąsias žiuri ir pateikė daugiau kaip 200 000 užantspauduotų kaltinamųjų aktų visoje JAV, kartu su daugiau kaip 500 000 Aljanso pateiktų kaltinimų visame pasaulyje**.

"Šie vaikai gyveno nuolatinėje baimėje, nes juodajai rinkai priklausantys prekybos žmonėmis sindikatai veikė visame pasaulyje, net ir JAV", - sakė Tichuanoje dirbantis meksikiečių žurnalistas Oskaras "El Blue" Ramiresas. Ramirezas atliko išsamų tyrimą apie Bideno ryšius su vaikais, patekusiais į mafijos tarptautinę prekybą pasienyje.

2020 m. spalio 23 d. po prezidento debatų Oscaras "El Blue" Ramirezas atskleidė JT atvirų sienų sutartį, kurią pasirašė Joe Bidenas ir Barakas Obama. Ši politika lėmė didžiulį antplūdį Antifa Juodosios rinkos kojotų tinklo, prekiaujančio daugiau nei 90 000 vaikų, kurie vėliau dingo. Dokumentais įrodyta, kad daugiau kaip 20 000 jų Obamos administracija, būdama valdžioje, uždarė į narvus. Meksikos žurnalistas atskleidė Joe Bideno prekybos žmonėmis susitarimą 

Didelį turtą Bidenas susikrovė ne tik pardavinėdamas vaikus pasienyje. 2021 m. Naujųjų metų dieną "Delta" pajėgos įsiveržė į 200 akrų Džo Baideno nuosavybę Ukrainoje, kur rado požeminių kamerų ir tunelių labirintą, besidriekiantį mylias į visas puses. Nuo prie sienų prisuktų kulkšnių ir riešų pančių kabojo nekrotinio kūno gabalai. Nuoroda

Bidenui priklausanti Vandens sala, esanti greta nuteisto pedofilo Epšteino salos, buvo dar vienas Bideno pajamų šaltinis. Buvo žinoma, kad ji jau seniai naudojama tarptautiniame prekybos vaikais tinkle.

Bideno Ukrainoje konfiskuotuose požeminiuose tuneliuose, kuriuose buvo paimti nešiojamieji kompiuteriai, esą buvo pilna įrodymų apie didžiulę tarptautinę pinigų plovimo, prekybos ginklais ir narkotikais, prekyba vaikais ir žmonėmis schemą, kuri, kaip paaiškėjo, buvo susijusi su kitais įtakingais elito nariais.

Tame ilgame kaltinamųjų sąraše esą buvo ir Aukščiausiojo Teismo pirmininkas Johnas Robertsas, kuris, kaip įtariama, buvo šantažuojamas, kad priimtų tam tikrus Aukščiausiojo Teismo sprendimus, teigė D. Trumpo prokuroras Linas Woodas, pirmadienį paskelbęs seriją tviterio pranešimų. 4 sausio mėn.

"Aukščiausiojo Teismo pirmininkas Johnas Robertsas ir daugybė įtakingų asmenų visame pasaulyje buvo šantažuojami pagal siaubingą schemą, susijusią su vaikų prievartavimu ir žudymu, užfiksuotu vaizdo juostoje. Turiu raktą nuo bylų, kuriose yra vaizdo įrašai. Kiti taip pat turi šifravimo raktą."

 "Į šantažo taikinius kreipiamasi turint ginklą, vaiką ir kamerą, - tvirtino Vudas. "Taikiniui liepiama išprievartauti vaiką vaizdo įraše. Tada taikiniui liepiama nušauti vaiką. Tada taikinys priklauso šantažuotojams ir yra jų kontroliuojamas tol, kol šantažo įrodymai praranda savo vertę."

Obamos, Baideno, Klintono, Pelosi ir Roberto nusikaltimai žmonijai pasirodė susiję per CŽV kartu su devyniomis kitomis žvalgybos agentūromis, įskaitant FTB. Buvo manoma, kad slaptosios agentūros vadovavo prekybai žmonėmis, ginklais ir narkotikais, kurie buvo naudojami politiniam elitui šantažuoti. Visa tai buvo finansuojama iš JAV mokesčių mokėtojų dolerių, pervestų per CŽV juodąjį biudžetą, kuris, kaip žinoma, jau seniai bendradarbiavo su Džefriu Epšteinu (Jeffrey Epstein) ir jo Pedofilų sala šantažuojant politinį ir pasaulinį elitą.

Bideno Ukrainos teritorijoje kariškiai konfiskavo 300 mln. dolerių aukso luitų, Kinijoje pagamintų 56-ojo tipo automatų, dešimtis tūkstančių šovinių, nešiojamųjų kompiuterių, o požeminiame prieškambaryje buvo dvylika maišų, pripildytų juodojo dervos heroino.

Vudas sakė: "Į vieną iš tų žvalgybos agentūrų įsilaužė grupuotė, vadinama "Lizard Squad". Buvo gautos šantažo bylos apie išprievartavimą ir nužudymą, o kopija buvo pateikta Izaokui Kappiui. Kappy perdavė failus vienam draugui, o šifravimo raktą kitam draugui prieš pat savo nužudymą 2019 m. gegužės 13 d.

"Džefris Epšteinas naudojo tą pačią vaikų prievartavimo ir žudymo šantažo schemą, kad patenkintų savo arba bet kurios žvalgybos agentūros, su kuria dirbo, interesus. Neįsivaizduoju šantažo schemos, pagal kurią prievartaujami ir žudomi vaikai, masto, tačiau, atsižvelgdamas į susijusių agentūrų skaičių, šimtus tūkstančių dingusių vaikų ir kitaip nepaaiškinamus daugelio įtakingų pareigūnų, įžymybių ir verslo lyderių veiksmus, bijau blogiausio.

"Daugelis mūsų pasaulio problemų gali būti susijusios su šia šantažo schema, įskaitant keistą pareigūnų ir teisėjų elgesį per pastaruosius rinkimus."

Nustatyta, kad Ukrainoje esančiame Bideno dvare yra bendrovės "Paradine Global Advisors" būstinė. 2006 m. vasaros pabaigoje Bidenų šeima nusipirko "Paradine" kaip rizikos draudimo fondą ir atleido 95 proc. darbuotojų. Iki 2009 m. birželio mėn. buvo nustatyta, kad bendrovė yra pinigų plovimo fondas.