1999 metais per NATO antskrydžius nukentėję serbai savo kūnuose turi rekordinį urano kiekį

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-07-26 22:18:00, skaitė 234, komentavo 3

1999 metais per NATO antskrydžius nukentėję serbai savo kūnuose turi rekordinį urano kiekį

1999 metais per NATO antskrydžius nukentėję serbai turi rekordinį urano kiekį.

NATO kariai Serbijoje naudojo nusodrintojo urano amuniciją. Tai liudija Turino laboratorijos, kurioje buvo tiriamas subombarduotų serbų kariškių kraujas, tyrimų rezultatai. Apie tai pranešė advokatas Srjanas Aleksičius. Rezultatus jis pavadino bauginančiais.

Šių metų sausio 20 dieną advokatas aljansui pateikė du ieškinius, dėl nukentėjusiųjų nuo smūgių nusodrintojo urano šaudmenimis. Procese dalyvauja advokatas Angelo Fiore Tartaglia iš Italijos, būtent jis prisidėjo prie analizės.

"Sodrintojo urano kiekis, kurį radau dviejų jūsų piliečių audiniuose, yra šokiruojantis. Toks kiekis dar nebuvo aptiktas jokiame kariniame ar civiliniame pasaulyje", - sakė Italijos teismo medicinos ekspertė Rita Celli. Šaltinis praneša, kad pirmasis posėdis šioje byloje paskelbtas 2022 metų spalio 16 dieną.

P.S.

Dar vienas teroristinės organizacijos nusikaltimas žmogiškumui išlindo į dienos šviesą. Nusikaltimas, apie kurį žinojo daugelis, tačiau jokių ieškinių nebuvo. Reikia tikėtis, kad tai duos nors kokį rezultatą….tačiau aš tuo abejoju. Čia labai tiktų paskutiniojo Jugoslavijos Prezidento ir pirmojo Serbijos Prezidento Slabodano Miloševičiaus žodžiai, ištarti NATO teroristų kalėjime, kaip manoma, prieš pat savo mirtį

„rusai! Dabar kreipiuosi į visus rusus, rusais laikomi ir Ukrainos bei Baltarusijos gyventojai Balkanuose. Pažvelkite į mus ir atsiminkite – jie padarys tą patį su jumis, kai atsijungsite ir atsipalaiduosite. Vakarai yra nuo grandinės nutrūkęs pasiutęs šuo, kuris griebs tau gerklę. Broliai, prisiminkite Jugoslavijos likimą! Neleisk jiems daryti to paties su savimi! Kam tau reikia Europos, rusai? Sunku rasti savarankiškesnius žmones nei jūs. Europai reikia jūsų, bet ne jums jų. Jūsų tiek daug, net trys šalys, bet nėra vienybės. Turite viską savo: daug žemės, energijos, kuro, vandens, mokslo, pramonės, kultūros...“.