Centriniai bankai, pasaulinė skola ir COVID

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://rwmalonemd.substack.co... 2022-07-28 01:28:00, skaitė 456, komentavo 3

Centriniai bankai, pasaulinė skola ir COVID

Pirmą kartą su Edu Dowdu susipažinau per ankstyvą kelionę, kurią 2021 m. rudenį į Havajų salas Maui ir Oahu surengė grupė gydytojų iš Tarptautinio gydytojų ir medicinos mokslininkų aljanso (www.globalcovidsummit.com).  Pagrindinis kelionės tikslas buvo paremti mūsų kolegas gydytojus Dr. Kirką Milhoaną (Dr. Kirk Milhoan, PhD - vaikų kardiologas) ir Lorriną Pangą (Dr. Lorrin Pang, MPH - Maui apygardos visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnas), kurie buvo įsivėlę į vietinės spaudos ir politikų pastangas atimti iš jų gydytojų licencijas už tariamą nusižengimą, nes palaikė ankstyvą COVID gydymą ir (Lorrino atveju) rėmėsi savo paties atliktu COVID-19 genetinių vakcinų saugumo ir veiksmingumo vertinimu ir aiškinimu.  Atrodo, kad konkreti Lorrino nuoskauda buvo susijusi su jo abejonėmis dėl duomenų, įrodančių SARS-CoV-2 genetinės vakcinos saugumą nėštumo metu, trūkumo.  Po daugelio ilgų mėnesių, kai vietos korporacijų kontroliuojamoje žiniasklaidoje abu buvo šmeižiami ir išjuokiami, galiausiai jie abu buvo išteisinti.  Havajų medicinos taryba nesiėmė jokių galutinių veiksmų prieš juos, nors abiem ši patirtis padarė didžiulį poveikį ir, įtariu, jie amžinai bus atsargesni ir labiau ginsis savo medicinos praktikoje. 

Pirmą kartą Edas ir jo kolegos man prisistatė per vietos grupės vakarienę ir lėšų rinkimo akciją, surengtą Maui saloje. Mano nuostabai jie nurodė, kad yra parengę dokumentą, kurį pavadino "Malonės doktrina".  Nustebęs, nes nei Jill, nei aš niekaip neprisidėjau, paklausiau, kodėl jie naudoja tokį pavadinimą.  Edas ir jo kolegos man atsakė, kad "mes perskaitėme ir išklausėme viską, ką sakėte ir rašėte per COVID, ir štai kas parašyta baltuose tarpuose tarp kiekvienos eilutės".  Išmintis ir aiškumas, kuriuos jie užfiksavo tame dokumente, nuo tada, kai jis buvo paskelbtas, daugeliui tapo kelrodžiu, o jų "Malonės doktrina" yra kiekvieno mano pareiškimo dėl sąžiningumo, kurį nuo to laiko padariau, pagrindas.  Tačiau iš kur atsirado šis labai įžvalgus dokumentas?  Iš atsidavusios komandos, kurią sudarė vyresnysis statybos inspektorius (pastatams taip pat reikia sąžiningumo!), keletas jaunų darbščių idealistų ir patyręs rizikos draudimo fondų valdytojas Edas Dowdas.  Jų "Malone'o doktrina" buvo parašyta siekiant išspręsti, jų nuomone, esminį visuomenės sąžiningumo principo pažeidimą. Ne tik JAV Sveikatos ir socialinių paslaugų departamente, bet ir beveik visuose "vertikaliuose" visuomenės sektoriuose, vyriausybėje ir ypač didelėse įmonėse. Daug girdime apie ESG (aplinkosaugos, socialinius ir valdymo) vertinimus iš didžiųjų įmonių ir jas kontroliuojančių investicinių įmonių, tačiau mažai girdime apie sąžiningumą.

Tuo metu apie Edą Dowdą buvo girdėję tik keli finansų sektoriaus "vidiniai" žmonės, tačiau per kelis mėnesius mes su Jill jį geriau pažinojome ir supratome, koks ypatingas yra Edas ir jo sąžiningumo gynėjų komanda.  Ir tada vieną dieną Edas atkreipė mano dėmesį į naujus duomenis apie mirtingumą dėl visų priežasčių, kuriuos atskleidė vyresnieji gyvybės draudimo vadovai.  Jis manė, kad tai labai svarbu.  Atrodė, kad šie duomenys prasiskverbia pro vyriausybinės ir korporacinės žiniasklaidos iškraipymų ir propagandos miglą dėl su vakcinomis susijusių nepageidaujamų reiškinių.  Tai buvo duomenys iš visiškai atskiro šaltinio, palyginti su įvairiomis vyriausybės kontroliuojamomis "saugumo" duomenų bazėmis, ir tai, ką šie nauji duomenys atskleidė, kėlė rimtų klausimų dėl oficialaus pasakojimo apie saugias ir veiksmingas genetines vakcinas.  Padariau viską, ką galėjau, kad padėčiau pristatyti Edą pasauliui, sujungiau jį su įvairiais alternatyvios nepriklausomos žiniasklaidos lyderiais, o visa kita jau istorija.  Dabar Edas Dowdas yra plačiai pripažintas dėl savo įžvalgų, sąžiningumo, minčių aiškumo ir drąsos.

Paprašiau jo parašyti skyrių ir papasakoti savo kelionės istoriją šiai knygai ir esu dėkingas, kad jis rado laiko.  Buvo tiek daug didvyrių, kurie stojo į kovą su COVID krize, o Edas ir jo kolegos iš Havajų neabejotinai patenka į trumpą drąsuolių ir drąsiųjų sąrašą.  Tikiuosi, kad jums patiks šis pasakojimas apie tai, ką jis patyrė ir ką pastebėjo šiais sunkiais laikais, ir iš jo pasimokysite.

Centriniai bankai, pasaulinė skola ir COVID

Mano kelionė į sukčiavimo pasaulį prasidėjo gerokai anksčiau nei "Covid 19" vakcinos sukčiavimas. Didžiąją savo karjeros dalį praleidau Volstryte tokiose įmonėse kaip "HSBC Inc.", "Donaldson Lufkin & Jenrette" ir "BlackRock".  Dirbdamas šiose institucijose išmokau apie fiksuotų pajamų, valiutų ir akcijų rinkas. Mano žinios apie pasaulines kapitalo rinkas yra labai gilios.

Įgalintas centrinio banko DotCom sukčiavimas

Mano pirmoji pažintis su sukčiavimu prasidėjo Volstrito gatvėje po to, kai Indianos universitete įgijau MBA magistro laipsnį. 1997-1999 m. buvau jaunas elektros energijos analitikas "Donaldson Lufkin & Jenrette" tyrimų skyriuje. Praėjus keleriems metams po to, kai išėjau, įmonė buvo parduota bankui "Credit Suisse", tačiau ji buvo žinoma kaip pirmaujanti akcijų tyrimų įmonė ir buvo vadinama "Investicijų namais, kuriuos pastatė tyrimai".

Būdamas šioje įmonėje mačiau, kaip interneto tyrimų grupės išaugo, nes jos buvo pačiame "DotCom" bumo įkarštyje ir buvo užsiėmusios interneto bendrovių, kurių buvo šimtai, o gal net tūkstančiai, IPO. Tai buvo svaigus metas, ir įmonės, kurių pajamos buvo nedidelės, greitai pereidavo deramo patikrinimo procesą ir būdavo pripažįstamos priimtinomis investuotojams. Šių IPO paklausa atrodė nepasotinama, o į banką įplaukę pinigai iš mokesčių traukė akį. Nereikia nė sakyti, kad vakarėlis tęsėsi ir sandoriai darėsi vis absurdiškesni, tačiau šių būsimų beverčių įmonių akcijos toliau kilo, nes paklausa vadinamajai "naujajai paradigmai" ir toliau augo.  Tuomet buvo tikima, kad akcijų rinka žvelgia į ateitį, ir šios bendrovės išstums visas nuobodžias senas plytų ir skiedinio bendroves, kurios turėjo realaus kapitalo investicijų, ir užvaldys pasaulį. Tačiau tuo metu žmonės nematė, kad Federalinis rezervų bankas vykdė (pagal tuometinius istorinius standartus) labai palankią pinigų politiką, nes pasaulis buvo mirtinai išsigandęs dėl Y2K reiškinio.  Lengvi pinigai įsiliejo į šią spekuliacinę maniją, ir aš tapau pirmojo masinio formavimosi psichozės įvykio tarp profesionalių investuotojų liudininku. Lengvi pinigai taip pat buvo skirti ir nesąžiningoms obligacijoms, kurios tapo dar vienu kapitalo šaltiniu šioms naujai sukurtoms bendrovėms. Turėdamos daug IPO pinigų ir nesąžiningų obligacijų, šios pajamų problemų turinčios bendrovės ėmėsi epinio masto pirkimo ir pirko nekilnojamąjį turtą, programinės įrangos produktus bei samdė daugybę žmonių.  Galutinis viso to rezultatas buvo Nasdaq technologijų bendrovių aukščiausio lygio pajamų augimo sprogimas, nes jos suteikė ginklų šioms naujoms bendrovėms užvaldyti pasaulį.  Taip gimė Nasdaq burbulas, o vakarėlis tęsėsi tol, kol Federalinis rezervų bankas pradėjo didinti palūkanų normas ir panaikino lengvą apyvartą. Pirmosios implumpuoti pradėjo įmonės, neturinčios pajamų, ir jų finansavimas nutrūko. Kaskadinis poveikis truko dvejus metus, ir JAV ekonomika patyrė recesiją. Kaip visada, lengvi pinigai skatina sukčiavimą, ir į viešumą iškilo "Enron", "World Com", "Lucent", "Nortel" ir "Quest" įmonių apskaitos sukčiavimai. Visos šios tikros įmonės maitinosi lengvais pinigais, kuriuos sukėlė naujų bendrovių kapitalo išlaidos ir reklamos tendencija. Daugelis naujai įsteigtų bendrovių taip pat sukčiavo ir su pajamomis, sudarydamos užkulisinius susitarimus dėl prekių pirkimo viena iš kitos, kad sukurtų augimo iliuziją. Tai buvo sukčiavimo ir piktnaudžiavimo metas.

Svarbiausia prisiminti, kad lengvi Federalinio rezervo pinigai skatino spekuliacijas, kurios savo ruožtu lėmė milžinišką kapitalo pasisavinimą, o tai lėmė didžiulius nuostolius, nesąžiningą elgesį ir vagystes. Be lengvų pinigų nieko iš to nebūtų įvykę.

Ciklas prasideda iš naujo: centrinių bankų įgalintas sukčiavimas būsto srityje

2000 m. prasidėjo recesija, o Federalinis rezervų bankas, mažindamas palūkanų normas, kad sušvelnintų Nasdaq burbulo sprogimą, vėl pradėjo ciklą iš naujo. 2002 m. tapau "BlackRock" portfelio valdytoju ir pradėjau valdyti didelės kapitalizacijos augančių akcijų portfelį. Per ateinančius penkerius metus mes valdėme savo fondą per kitą FED pučiamą burbulą. Tas burbulas buvo nekilnojamasis turtas. Jis prasidėjo gana nekaltai, bet greitai peraugo į spekuliacijas, kurios sukėlė perteklių ir sukčiavimą. Šis burbulas (skirtingai nei ankstesnis burbulas, kuris buvo įmonių sukčiavimo pasekmė) skyrėsi tuo, kad šis sukčiavimas pateko į bankų, investicinių bankų ir draudimo bendrovių balansus. Volstritas ėmė kurti būdus, kaip atskirų būsto hipotekos paskolų riziką suskaidyti į egzotiškas obligacijas, vadinamas užstato skolos įsipareigojimais (taip pat žinomais kaip CDO). Iš pradžių viskas prasidėjo gana nekaltai, tačiau ilgainiui paskolos buvo teikiamos žmonėms, kurie neturėjo galimybių turėti būstą, o sukčiavimas įsibėgėjo, nes melagingos paskolos tapo pramonės standartu. Reitingų agentūros, suteikusios trigubus AAA reitingus tariamai saugiausioms šių CDO dalims, pradėjo į tai žiūrėti pro pirštus, nes už obligacijų reitingavimą gaudavo mokestį.  Volstrito gaminamų CDO kiekis buvo toks didelis, kad intuityvusis imperatyvas ėmė viršų ir godumas ėmė viešpatauti.

Šio ciklo pabaigoje tikrieji tikintieji skeptikams kartojo, kad "būsto kainos niekada nekris".  2006 m. Federalinė rezervų sistema pradėjo didinti palūkanų normas, 2007 m. vakarėlis ėmė strigti, o vėliau kaskadiškai virto Didžiąja 2008-2009 m. finansų krize. Anksčiau AAA reitingą turėjusių obligacijų kaina smuko 60 %, ir jei Federalinis rezervų bankas nebūtų pradėjęs precedento neturinčių veiksmų gelbėti bankus ir draudimo bendroves, pirkdamas šias apgaulingas obligacijas (kurios iki šiol tebėra centrinių bankų balansuose), visai tikėtina, kad būtume sulaukę visos Vakarų finansų sistemos žlugimo.

Svarbu prisiminti, kad nė vienas bankininkas už šiuos nusikaltimus nepateko į kalėjimą.  Taip prasidėjo pasaulinio centrinių bankų dominavimo įsigalėjimas, o prie to prisidėjo precedento neturintis JAV Federalinio rezervo, ES centrinio banko ir Japonijos banko bendradarbiavimas spausdinant pinigus ir perkant skolos vertybinius popierius. Pasaulio vyriausybės ėmėsi deficitinių išlaidų, kad kompensuotų katastrofišką turto sunaikinimą, darbo vietų praradimą ir paklausos sumažėjimą.

Naujausias ciklas: Centrinio banko ir politinis sukčiavimas, kurį slepia COVID

Laisvosios rinkos (kaip mes jas anksčiau supratome) baigėsi 2009 m. kovo 5 d., kai FED pradėjo istorinį bankų sistemos gelbėjimą. Per pastaruosius 12 metų buvo stebimas precedento neturintis pasaulinės skolos augimas, siekiant palaikyti paciento, vadinamo pasaulio ekonomika, gyvybę. Kronistų kapitalistų ir tų, kurie yra arčiausiai pinigų spausdinimo mašinų, turtas augo, o likusiems piliečiams pasisekė žygiuoti vietoje ir ekonomiškai nepasiduoti. Vašingtono valdžia ir turtai nuo tos krizės pradžios smarkiai išaugo. COVID krizės dėka vyriausybės valdomas BVP procentas dabar sudaro 40 %, o prieš 40 metų jis buvo dviženklis.

Daugelis mūsų, finansų bendruomenės narių, svarstė, kaip atrodys šio ciklo pabaiga?  Žinojome, kad visi ciklai baigiasi ir kad vykstantis pasaulinės skolos augimas yra netvarus. Svarstėme, kaip tai pasireikš:  Politinis nestabilumas? Valiutų karai? Kinetinis karas? Valstybių skolų negrąžinimas?  2019 m. matėme pasaulio ekonomikos augimo lėtėjimo pradžią ir atpirkimo sandorių krizę, kai rudenį staigiai išaugo vienos nakties paskolų palūkanų normos. Įmonių kredito maržos pradėjo šiek tiek svyruoti ir atrodė, kad artėjame prie šio ciklo pabaigos. Tada prasidėjo COVID 19 krizė, ir centriniai bankai turėjo pretekstą išspausdinti didžiausią pinigų kiekį per visą federalinių rezervų istoriją - 2019-2020 m. M1 padidėjo 65 % (M1 pinigų pasiūla apima fizinę valiutą ir monetas, indėlius iki pareikalavimo, kelionės čekius ir kitus patikrinamus indėlius).

Man, kaip patyrusiam investicinių fondų valdytojui, įtarimų sukėlė šis staigus M1 padidėjimas.  Mano įtarimai pasitvirtino, kai pamačiau Sent Luiso federalinio rezervo prezidento Džeimso Bulardo (James Bullard) interviu apie tai, kaip vėl atgaivinti ekonomiką, per 2020 m. balandžio 5 d. sekmadienio laidą "Face the Nation".  Ėmiau įtarti, kad COVID naudojamas kaip priedanga naujam pasauliniam finansų žlugimui.  Bulardas nurodė, kad turime naujų technologijų, kuriomis galima patikrinti žmones, o tie, kurių testas neigiamas, galėtų nešioti imuniteto ženklelius, ir naujų stebėjimo technologijų, kurios leistų juos sekti.  Buvau tiesiog priblokštas. Kodėl Federalinių rezervų sistemos prezidentas kalbėjo apie visuomenės sveikatą?  Spėliojau, kad kai tik bus sukurta vakcina, vyriausybės pradės diegti vakcinos pasus. Už tai, kad 2020 m. išsakiau šį susirūpinimą, buvau pavadintas sąmokslo teoretiku. Tokie fondų valdytojai, kaip aš, paprastai veikia remdamiesi įvairiais modeliais, kuriuos kuria siekdami paaiškinti ilgalaikes ir trumpalaikes politines ir ekonomines tendencijas.  Remdamasis plintančiais įvykiais ir viešais pareiškimais (Bullard'o ir kitų), sukūriau darbinę tezę, kad COVID bus naudojamas kaip pretekstas kontroliuoti keliones ir malšinti pasaulines riaušes, kai tik prasidės rimtas skolų žlugimas. Dėl pasaulio ekonomikos žlugimo būtų galima lengvai apkaltinti COVID, o dėl to būtų imtasi "saugumo" priemonių kaip kontrolės ir atitikties sistemos - mūsų pačių labui. Be to, nuolatinis viruso vystymasis ir protrūkiai galėtų būti naudojami kaip papildomas pretekstas centriniams bankams spausdinti daugiau pinigų. Pagal šią teoriją vakcinos pasas buvo tik vartų įrenginys tam, kas ilgainiui taptų centrinio banko skaitmeninės valiutos sistema, kuri stebėtų, kaip laikomasi vakcinos reikalavimų, ir nustatytų socialinio kredito balą, kad įsitikintų, jog esate geras pilietis.

Šiai tezei įamžinti nuo 2020 m. gegužės 3 d. sukūriau tviterio giją, kurioje buvo prognozuojama, kas gali nutikti per ateinančius dvejus metus.  Tačiau kadangi tuo metu šios idėjos atrodė labai distopiškos, savo prognozes pateikiau distopinio filmo scenarijaus koncepcijos forma. Toliau pateikiamos to meto tviterio žinutės:


Visos mano prognozės buvo paremtos teze, kad COVID buvo pasaulinio skolos burbulo, kurio ištakos siekia 1913 m. (kai buvo sukurta Federalinė rezervų sistema), pabaigos priedanga. Dauguma to, ką prognozavau šiuose tviterio pranešimuose, išsipildė - atsirado skiepų privalomumas, skiepų pasai ir neskiepytųjų išskyrimas.  Visi galime prisiminti, kad Jungtinių Valstijų prezidentas (kartu su daugeliu kitų) 2021 m. pabaigoje dėl tolesnio viruso plitimo kaltino neskiepytuosius. Visus 2021 m. isteblišmento refrenas buvo, kad vakcinos yra "saugios ir veiksmingos!".  Iš tikrųjų taip pat sužinojome, kad šie įšvirkščiami vaistai yra mirtiniausios kada nors žmogaus istorijoje sukurtos vakcinos, nuo kurių žuvo ir buvo sužeista nesuskaičiuojama daugybė žmonių, o visa tai žiniasklaida ir mūsų vyriausybės nuslėpė. Taip pat sužinojome, kad mRNA vakcinos ne tik neveikia, bet ir skatina tolesnę viruso evoliuciją, dėl kurios paskiepytieji, palyginti su neskiepytaisiais, neproporcingai dažnai kenčia nuo KOVID.  Galiausiai, kaip ir įsivaizdavau, 2020 m. gegužės mėn. iš tiesų matėme drakonišką cenzūrą ir bet kokių įgaliotų ekspertų, kurie nukrypo nuo establišmento naratyvo, šmeižimą.

Kaip įsitraukiau į kovą už laisvę ir Malono doktriną

2021 m. rugsėjį, stebėdamas, kaip prieš mano akis išsipildė mano prognozės, labai sutrikau.  Visame pasaulyje visuomenės skendėjo distopiniame košmare, su kuriuo dauguma aplinkinių žmonių, regis, buvo susitaikę, nes savo laisves atiduodavo nė kiek nesusimąstydami ar neįtardami. Maui saloje buvo nemažai gyventojų, kurie drakoniškus privalomus skiepus ir pasus laikė pasikėsinimu į mūsų laisves.  Dalyvavau daugybėje vietos sąjungininkų ir protestų, kurie dėl to kilo. Sutikau daugybę skirtingų žmonių, kuriuos visus vienijo vienas bendras bruožas - tikėjimas pagrindiniu kūno suverenumu.  Nebuvo jokios raudonųjų ir mėlynųjų komandos dinamikos, bet buvo atstovaujama įvairioms rasėms, tikėjimams ir įsitikinimų sistemoms. Pradėjome vadintis žmonijos komanda. Viename iš šių mitingų susipažinau su Tomu Lewisu, kuris man pranešė, kad daktaras Malone'as atvyksta į salą padėti keliems vietos gydytojams kovoti su medicinos cenzūra, įsigalėjusia medikų bendruomenėje. Buvo surengtos kelios privačios vakarienės, ir Tomas norėjo, kad jose dalyvaučiau. Saloje taip pat buvo atvykęs Steve'as Kirschas, kuris taip pat dalyvavo vakarienėse. Per vakarienes daktaras Malone aistringai kalbėjo apie korupciją mūsų institucijose. Vakarienėse dalyvavo vietos kolegos, įskaitant Tomą, mane, Barry O'Keefe'ą ir Andrew Akerį, ir mes nusprendėme pažvelgti į priekį ir suvokti, kad pamatai, ant kurių stovėjo dauguma svarbiausių mūsų institucijų, buvo užimti ir prarasti. Vietoj to perskaitėme viską, apie ką rašė daktaras Malonas, ir net pasekmes baltuose tarpuose tarp to, ką jis rašė.

Pagrindinis dalykas, kurį pamatėme, kad buvo prarastas, buvo vientisumas.  Iškėlėme prielaidą, kad norint sunaikinti ir sugriauti godumo ir korupcijos jau užimtas institucijas, reikės įkurti naują kalvą... Sąžiningumo kalvą. Visą savaitgalį praleidome rašydami dokumentą, kuriame skelbėme nepriklausomybę nuo sąžiningumo stokojančių institucijų sprendimų. Sugalvojome dešimt principų, kurių turime laikytis, kad galėtume pritarti tų institucijų sprendimams.  Pavadinome jį Malonės doktrina. 2021 m. spalio 20 d. ją pristatėme daktarui Malonui ir jo žmonai, ir jie abu iš karto pasirašė dokumentą bei įtraukė jį į savo fondą. Jie įsivaizduoja, kad laikui bėgant, kai išsikapstysime iš korupcinės duobės, kurioje esame atsidūrę, institucijos priims Malonės doktriną kaip pagrindinį elgesio straipsnį ir laikysis jos, kiek tik galės. Be to, siūlome, kad institucijoms, kurioms trūksta sąžiningumo, nebūtų leidžiama primesti savo sprendimų likusiems mums, kol jos nepriims Malonės doktrinos principų.

Dr. Malone'as ir jo žmona Jill paprašė manęs tapti Malone'o instituto valdybos nariu ir man buvo didelė garbė prisijungti. Per kelis ateinančius mėnesius informavau daktarą Malonę, kad stebėsiu gyvybės draudimo bendrovių ir laidojimo namų rezultatus, kad patvirtintų tai, ką mes įtarėme, t. y. kad mirtingumo ir neįgalumo perteklių sukėlė vakcina.

Sukčiavimas duomenimis, gyvybės draudimas, CDC per didelis mirtingumas ir JAV neįgalumas

Pirmąją 2022 m. sausio savaitę "OneAmerica" generalinis direktorius Skotas Deivisonas (Scott Davison) Indianos prekybos rūmų posėdyje išsakė pastabas, kurias užfiksavo Centro aikštės reporterė Margret Menge:

"Šiuo metu stebime didžiausią mirčių skaičių, kokį esame matę per visą šio verslo istoriją - ne tik "OneAmerica", - sakė bendrovės generalinis direktorius Scottas Davisonas šią savaitę per spaudos konferenciją internete. "Duomenys sutampa su visų šio verslo dalyvių duomenimis."

S. Davisonas sakė, kad mirčių skaičiaus padidėjimas yra "didžiulis, didžiulis skaičius" ir kad miršta ne pagyvenę žmonės, o "daugiausia darbingo amžiaus žmonės nuo 18 iki 64 metų", kurie yra įmonių, turinčių grupinio gyvybės draudimo planus per "OneAmerica", darbuotojai.

"Trečiąjį ketvirtį matėme, kad mirčių skaičius padidėjo 40 %, palyginti su tuo, koks buvo prieš pandemiją", - sakė jis.

"Kad įsivaizduotumėte, kaip tai blogai, trijų sigmų arba vienos iš 200 metų katastrofos atveju, palyginti su laikotarpiu iki pandemijos, mirtingumas padidėtų 10 %", - sakė jis. "Taigi 40 proc. yra tiesiog negirdėtas dalykas."

Dauguma pateiktų ieškinių dėl mirčių nėra priskiriami COVID-19 mirčių kategorijai, sakė Davisonas.

Šis stulbinantis apreiškimas sukėlė daktaro Malone'o ir mano santykius, ir daktaras Malone'as ėmė stengtis pagerinti mano palyginti nedidelį buvimą socialinėje žiniasklaidoje ir sugebėjo mane įtraukti į Steve'o Bannono "Karo kambarį".  Jau buvau šiek tiek pasisakęs žiniasklaidoje ir gana garsiai teigiau, kad "Pfizer" klinikinių tyrimų duomenys yra apgaulingi, remdamasis vien tuo, kad lapkričio mėnesį FDA pareiškė, jog slėps duomenis 75 metus, o tai man buvo akivaizdus sukčiavimo ir slėpimo įrodymas.  Tada supratau, kad FDA dalyvavo sukčiavime ir buvo visiškai sučiupta. Galiausiai "Moderna" ir "Pfizer" bus patraukti atsakomybėn už šį sukčiavimą.

Pirmą kartą pasirodęs Bannono laidoje "War Room" ir pasakęs, kad vakcinų programa pagrįsta apgaulingais duomenimis, pasakiau, kad stebėsiu Draudimo bendrovių ir laidojimo namų sukčiavimo vaisius. Skirtingai nuo finansinio sukčiavimo, čia žala buvo ne piniginė, o žmonių gyvybėms ir ilgalaikei sveikatai. Taip pat pareiškiau, kad noriu būti žaibolaidžiu, ir du asmenys pasisiūlė padėti mano pastangoms.

Pirmasis iš jų buvo Brukas Džeksonas (Brook Jackson), kuris buvo "Ventavia" informatorius, tapęs "Pfizer" 28 dienų klinikinio vakcinos tyrimo duomenų sugadinimo liudininku. Ji prižiūrėjo 1 000 iš 44 000 klinikiniame tyrime dalyvavusių pacientų, o pats baisiausias dalykas, kurio ji buvo liudininkė, buvo pacientų atrišimas.  Tai buvo tiesioginis pačios "Pfizer" protokolų pažeidimas, todėl duomenys turėjo būti išmesti. Tačiau už tai, kad apie tai pranešė FDA, Brook buvo atleista, o duomenys pateko į klinikinį tyrimą. Pacientų skaičius per 28 dienų trukmės tyrimą, nuo kurio priklausė 95 proc. veiksmingumo rodiklis, buvo toks mažas, kad matematiškai tiesiog Bruko klinikinių tyrimų vieta galėjo pakeisti rezultatus ir padaryti vakciną visiškai neveiksmingą. Reali pasaulio patirtis parodė, kad vakcina mažų mažiausiai nepadeda sustabdyti infekcijos ar jos perdavimo. Tai buvo pirminė nuodėmė ir sukčiavimo pradžia. Brook'o svetainėms "Pfizer" skyrė apdovanojimus už akivaizdžiai gerą darbą.  Akivaizdu, kad kur dūmai, ten ir ugnis, todėl nesunku daryti išvadą, kad ir kitos svetainės taip pat užsiėmė pacientų duomenų neapšvietimu.

Svarbu suprasti, kokį poveikį turėjo toks duomenų atrišimas, nes duomenų atrišimo sistemos vientisumo išlaikymas yra kertinis bet kokio vaistų tyrimo vientisumo akmuo. Kadangi duomenų atrišimas gali sukelti šališkumą ir gali lengvai lemti, kad gydytojai netyrė pacientų, kurie sirgo COVID, nes jie gali pažvelgti į kortelę ir pamatyti, kad pacientas buvo paskiepytas, ir nuspręsti netyrinėti dėl COVID dėl šališkumo manydami, kad vakcina yra veiksminga.  Po pokalbio su Brook'u padariau išvadą, kad mano įtarimai dėl sukčiavimo pasitvirtino, ir mes kartu davėme interviu Thomo Paine'o podkastui, kuriame šis sukčiavimas buvo pabrėžtas. Šiuo metu Brookas bylinėjasi su "Pfizer" ir neseniai paaiškėjo, kad vienas iš "Pfizer" gynybos argumentų yra tai, kad jie sukčiavo, nes JAV vyriausybė apie tai žinojo. Kodėl tai nėra didžiausia pagrindinės žiniasklaidos istorija, liudija apie spaudos korupciją, kurią lemia vyriausybės pinigai.

Antrasis asmuo, kuris man padėjo analizuoti draudimo pramonę, buvo Džošas Stirlingas (Josh Stirling). J. Stirlingas buvo buvęs "Institutional Investor Wall Street" draudimo analitikas, dirbęs "Sanford C. Bernstein Research". Jis liepė mums sutelkti dėmesį į gyvybės draudimo bendrovių grupinio gyvybės ir neįgalumo draudimo padalinių nuostolingumą. Tai darėme todėl, kad tai yra stabilus ir draudimo bendrovėms labai pelningas verslas. Iš esmės tai yra tipinis draudimo nuo mirties ir neįgalumo polisas, siūlomas vidutinio lygio darbuotojams, kai jie prisijungia prie korporacijos.  Mirties pašalpa yra de minimis dolerio dydžio ir niekada nesitikima, kad ji bus gauta, nes (statistiškai) darbingo amžiaus žmonės nemiršta dideliais kiekiais, kai yra sveiki ir dirba gerą darbą.  Tai, ką nustatėme, buvo stulbinama ir patvirtino tai, ką "One America" generalinis direktorius matė sausio mėn. Kai kurių didžiųjų draudikų IV ketvirčio rezultatuose nuostolingumas, palyginti su 2019 m. baziniu lygiu, padidėjo nuo 25 % iki 45 %, o palyginti su 2020 m. III ketvirčio rezultatais, toliau didėjo.

Daugelis generalinių direktorių dėl šio didžiulio padidėjimo kaltino COVID, o vėliau sukūrė ir dėl šio padidėjimo kaltino keistą naują koncepciją, kurią pavadino netiesioginiu COVID. Neįgalumas taip pat pastebimai padidėjo ir tebeauga iki šiol. Mes su Džošiu įtarėme, kad draudimo bendrovės, kurios neturėjo tokių nuostolių ir per didelio mirtingumo metų pradžioje, taip nutiko todėl, kad 2021 m. rudenį prasidėjo Bideno administracijos įvesti korporatyviniai įgaliojimai, kurie sutapo su didžiuliu mirčių ir nuostolių, kuriuos draudimo bendrovės patyrė 2021 m. trečiąjį ir ketvirtąjį ketvirtį, padidėjimu.  Nepamirškite, kad tai darbingo amžiaus žmonės, ir jie kaip grupė nebuvo paveikti COVID 2020 m., kol vakcinos nebuvo įdiegtos.  Tačiau staiga jie ėmė patirti didžiulį per didelio mirtingumo dėl visų priežasčių padidėjimą. Remdamiesi paprastu dedukciniu samprotavimu, mes su Joshu padarėme išvadą, kad vienintelis dalykas, kuris pasikeitė nuo 2020 m. iki 2021 m., buvo skiepijimo programa ir įgaliojimai.

Toliau mano partneris nusprendė pažvelgti į CDC perteklinio mirtingumo duomenis. CDC interneto svetainėje pateikti duomenys nebuvo labai naudingi, nes juose visos amžiaus grupės buvo suplaktos į vieną krūvą.  Ši diagrama pati savaime buvo pražūtinga, nes rodė du mirtingumo perviršio šuolius.  Pirmasis šuolis įvyko 2020 m. rudenį-žiemą, o vėliau, 2021 m. rudenį, jis buvo beveik, bet ne toks didelis.  Jau vien tai rodytų didelę mūsų sveikatos apsaugos pareigūnų nekompetenciją, ypač turint omenyje tariamą stebuklingų vakcinų, kurios, anot jų, užkerta kelią infekcijai ir infekcijos perdavimui (abu šie teiginiai vėliau pasirodė esantys melas), įvedimą.  Tačiau ponas Stirlingas sugebėjo paimti duomenis iš svetainės ir suskirstyti juos pagal amžių. Jis parengė 2015-2019 m. bazinio mirtingumo analizę (tai buvo iki COVID), o tada sudarė kiekvienos amžiaus grupės mirtingumo perviršio diagramas laikui bėgant. Tai, ką jis nustatė, buvo tiesiog stulbinama, ir mes abu staiga susidūrėme su pasekmėmis.

Ši analizė iš esmės patvirtino rezultatus, kuriuos matėme iš gyvybės draudikų finansinėse ataskaitose. Tūkstantmečio amžiaus žmonių mirtingumo perviršis 2021 m. antroje pusėje paspartėjo ir pasiekė naujas visų laikų aukštumas - net 84 % viršijo bazinį lygį. Pokyčių tempas per rudens skiepų įgaliojimus mums buvo ypač stulbinantis, nes sutapo su įmonių skiepų įgaliojimų šuoliu tuo metu. Šią diagramą pavadinome "dūminio ginklo" diagrama. Virusas nenusprendė 2021 m. rudenį paveikti kitos amžiaus grupės, savižudybės stebuklingai neįvyko visos per trijų mėnesių laikotarpį, taip pat ir perdozavimas ar vėžio patikros praleidimas per trijų mėnesių laikotarpį.  Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė, buvo tai, kad genetinės vakcinos produktai buvo primesti tūkstantmečio kartai per vyriausybės ir korporacijų įgaliojimus. Šią stulbinančią išvadą apibendrinome keliuose grafikuose, pvz:

Antrasis svarbiausias S. Stirlingo nustatytas atradimas - 2020-2021 m. įvykęs senų ir jaunų žmonių mirtingumo pokytis. 2020 m. buvo 592 000 perteklinių mirčių, iš kurių 126 000 buvo jaunesni nei 65 metų amžiaus (maždaug 21 %).  Antraisiais protrūkio metais mirė 512 000 žmonių, iš kurių 181 000 buvo jaunesni nei 65 metų amžiaus (maždaug 35 %).  Tūkstantmečio amžiaus žmonių mirtingumas procentine išraiška padidėjo labiausiai - 45 %, nuo 42 000 iki 61 000. Sunku paaiškinti, kad 2 pandemijos metais mišinio pokytį lėmė COVID, nes štamai jau mutavo ir tapo mažiau virulentiški, o mes jau buvome nustatę, kad virusas daugiausia paveikė vyresnio amžiaus žmones, turinčius gretutinių ligų. Svarbu pažymėti, kad antraisiais metais, palyginti su pirmaisiais, mirė 45 000 daugiau jaunesnių nei 65 metų žmonių.

Ar virusas staiga nusprendė neproporcingai smogti tik jaunesniems žmonėms? Ar antraisiais metais virusas iš kvėpavimo takų virto plaučių virusu? Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė antraisiais metais, buvo vakcinos įvedimas ir vėlesni įpareigojimai, o tai yra akivaizdus kaltininkas, remiantis paprastu dedukciniu samprotavimu.  Tačiau valdžios institucijos ir korporacinė žiniasklaida paprasčiausiai atsisako pripažinti šiuos duomenis, o juo labiau juos komentuoti.  To neleidžiama daryti dėl to, kad jei šie duomenys būtų aptarti, būtų pradėta kelti akivaizdų klausimą apie vakcinas - ar jos tikrai saugios ir veiksmingos?    

Pirmąją 2022 m. birželio savaitę kartu su J. Stirlingu aptikome dar vieną duomenų bazę, kurią kaupia JAV darbo statistikos biuras.  Tai departamentas, atsakingas už kas mėnesį atliekamą namų ūkių apklausą, kuri pateikia užimtumo ataskaitą, kurią matome kiekvieną mėnesį. JAV darbo statistikos biuras taip pat įprastai užduoda keletą klausimų, susijusių su negalia.  Tai kas mėnesį realiuoju laiku atliekama apklausa, kurioje apklausiamas respondentas atsako, ar jis pats yra neįgalus, ar jo namuose yra neįgalus asmuo.  Šis statistiškai išvestas skaičius nesusijęs su prašymais ar gydytojo pažyma, o yra pagrįstas savęs identifikavimu.  Tai svarbu pažymėti, nes tai labai gerai parodo negalios tendencijas JAV realiuoju laiku.  Prieš vakcinas per pastaruosius penkerius metus šis rodiklis buvo apie 29 milijonus, plius minus. Nuo vakcinų įvedimo 2021 m. savęs identifikavimo neįgaliaisiais pripažintų amerikiečių skaičius 2022 m. birželio mėn. padidėjo 13,7 %, palyginti su ankstesniu rodikliu. Tai reiškia skaitinį padidėjimą maždaug 4 milijonais amerikiečių.

Toliau pavaizduotame grafike matyti staigus pokyčių tempas, kuris tęsiasi ir šiandien.  Mano nuomone, šie duomenys atspindi tebesitęsiančią nacionalinę katastrofą.  Įtariu, kad darbo jėgos trūkumas, kurį matome, yra labai susijęs su šiuo skaičiumi ir taip pat gali paaiškinti didžiąją dalį darbo užmokesčio infliacijos, kurią matome. Vėlgi, remiantis dedukciniais samprotavimais, paprasčiausias šio padidėjimo paaiškinimas yra tas, kad neįgalumą sukelia genetinės vakcinos.  Spaudžiama, įstaiga teigia, kad taip yra dėl ilgo COVID. Tačiau dauguma pareigūnų ir korporacijų spaudos leidinių ignoruoja ir nutyli šią nacionalinę tragediją. 

Taip pat apžvelgiau laidojimo namų veiklos rezultatus ir, kaip ir kitose duomenų bazėse, pastebėjau, kad viešai prekiaujamų laidojimo namų veikla buvo gana gera, o 2021 m. antrojo pusmečio laidojimo sutarčių skaičius paspartėjo iki metų pabaigos ir tęsis iki 2022 m.  Įdomūs buvo daugelio laidojimo namų vadovų komentarai 2022 m. I ketvirtį.  Juos dažniausiai stebino jų pačių rezultatai, o viena bendrovė netgi teigė, kad visų jų pastebėtų mirčių negalima paaiškinti COVID. Tarptautinė paslaugų korporacija "Service Corporation International" pasiekė visų laikų aukštumas ir jau pusantrų metų lenkia S&P 500 grąžą.  Galima būtų manyti, kad pandemijai tariamai pasibaigus ir pradėjus naudoti "stebuklingas" vakcinas, laidojimo namų veikla vėl grįš į įprastas vėžes.  Tačiau tokia prielaida būtų klaidinga, ir (deja) šiuo metu laidojimo namų akcijos yra augimo akcijos.

Galutinės mintys ir pasekmės

Mano akcijų rinkimo karjera buvo sėkmingai paremta modelių atpažinimu, investavimo tezės sukūrimu turint ribotą informaciją, pradinės pozicijos užėmimu, ankstyvumu ir teisingumu laikui bėgant, nes mano tezė buvo patvirtinta arba paneigta.  Iš esmės per savo karjerą išmokau tapti akcijų rinkimo "sąmokslo teoretiku".  Tie, kurie dabar nori mane taip vadinti, gali tai daryti, bet aš tvirtai tikiu, kad mano tezė apie pasaulinės skolos, centrinių bankų ir COVID ryšį laikui bėgant pasitvirtins ir nuo mano pradinių ir "beprotiškų prognozių" 2020 m. gegužę įgavo daugiau teisėtumo.  Kalbant apie vakcinų duomenų klastojimą, atrodo, kad sulig kiekviena prabėgančia savaite atsiranda vis daugiau "Pfizer" ir "Moderna" piktnaudžiavimo įrodymų, kuriuos atranda daktarės Naomi Wolf pasišventę savanoriai, tyrinėjantys klinikinių tyrimų duomenų sąvartynus, kuriuos FDA (nesėkmingai) norėjo nuslėpti 75 metus. Įrodymų, kad mirčių ir neįgalumo atvejų yra per daug, kas savaitę vis daugėja.

Galiu visiškai tvirtai pasakyti, kad per visą savo karjerą dar niekada nebuvau labiau įsitikinęs, kad vakcinos ne tik neveikia, bet ir kad tai yra pačios mirtiniausios vakcinos, kada nors įvestos žmonių populiacijai tokiu pasauliniu mastu.  JAV vyriausybė yra kalta dėl democido, nes priverstinai įsako, o daugybė korporacijų ir vyriausybinių agentūrų taip pat gali būti atsakingos už tai, kad verčia darbuotojus priimti eksperimentinių vakcinų, kuriose naudojama nauja genų terapija pagrįsta technologija, injekcijas.  Korporacinė žiniasklaida ir didžiosios technologijų bendrovės taip pat prisideda prie šių vakcinų pobūdžio cenzūravimo ir, mano nuomone, prisideda prie neteisėtos mirties.  Didžiausia pasekmė yra ta, kad kai mums pavyks atverti Overtono langą, per kurį leidžiama diskutuoti šia tema, ir dauguma gyventojų sužinos, kas įvyko, neįtikėtinai sumažės pasitikėjimas mūsų institucijomis.  Bent jau NIH, CDC, FDA ir Sveikatos ir žmogaus teisių apsaugos tarnybos turi būti sugriautos ir vėl pastatytos iš naujo. Be to, visuomenės pasitikėjimą prarado ir su tuo susiję politikai, nesąmoningi gydytojai, kurie stūmė šią vakcinų programą, universitetų administracijos ir departamentų vadovai bei žiniasklaidos ir technologijų kompleksas, kuriems teks permąstyti savo institucijas ir valdymo struktūras ir kurie ateinančiais metais turės už daug ką atsakyti.