Jei Šimonytė turėtų penisą jį galėtų nelaižyti savo apsauginės dziundzės

Autorius: Tuščiavidurių Straipsnių Pajėgos Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-01 20:19:00, skaitė 413, komentavo 3

Jei Šimonytė turėtų penisą jį galėtų nelaižyti savo apsauginės dziundzės

Vyriausioji Lietuvos šliucha Ingrida Šimonytė šiandien dalyvavo Žinių radijo laidoje "Labas, Milda" ir pasidalino kaip yra sunku gyventi be natūralaus peniso.

Vyriausioji Lietuvos šliucha Ingrida Šimonytė šiandien dalyvavo Žinių radijo laidoje "Labas, Milda" ir pasidalino kaip yra sunku gyventi be natūralaus peniso.

Žinių radijo laidą "Labas, Milda" veda Milda Matulaitytė-Feldhausen, kuri tuo pačiu metu yra Facebooko grupės Putino Trolių Tribunolas administratorė, kurios moderatoriumi ir be abejo dvasiniu lyderiu yra Ričardas Savukynas, dar žinomas kaip Rokiškis Rabinovičius arba baidyklė su išpuvusiais dantimis, kuris savo ruožtu yra gavęs pinigų iš Lietuvos Kariuomenės už galimai neapykantos grupių, kurių tikslas yra diskriminuoti Lietuvos piliečius, organizavimą. Galimai. Bet tai tik ledkalnio viršūnė apie kurią žinome. O ko mes nežinome? Question more.

Bendradarbiavimas su fašistinių grupių nariais ministrei pirmininkei nėra nieko neįprasto. Jos visuomeniniu "patarėju" yra įvardijamas Oleg Shurayev, per LRT pareiškęs, kad rusai turi būti utilizuoti, ir iki šiol nenubaustas Lietuvos Policijos ir nepasmerktas LRT vadovybės.

Fašizmas yra visiškai priimtinas Lietuvos esteblišmentui.

Kitose žiniose, šiandien prasidėjo viešas Erikos Švenčionienės pjudymas už jos nepaklusnumą oficialiai LR užsienio politikos krypčiai.

suliko99 2022-08-01 08:45:04
Dabar preventyviai partizanu atitikmuo blaivaus proto pilieciai turetu juos oro uoste likviduot arba uzdaryt be jokio paaiskinimo tol kol bus baigtas karas, gales su padleckiu viena duobe ir narais dalintis kamurkeje, o maista gautu tik 100 kart pakartoję SLAVA UKRAINI viešai prieš visa auditorija online iš savo kamurkės

Ramus 2022-08-01 08:45:50
Atimti Lietuvos pilietybę ir neįleisti į Lietuvą

Faktas 2022-08-01 10:07:52
VSD turėtų susiimti. Ką jinai užspringti negali???

Visi suprantame, kad Kedį ir Ūsą higly probably nužudė Lietuvos specialiosios tarnybos arba Lietuvos Kariuomenė. Ateina ir vėl tas laikas, kai Lietuvos režimas turės nužudyti dar vieną Lietuvos pilietį. Ar kelis.