Putinas perspėjo, kad Vakarai Ukrainai paruošė „patrankų mėsos“ likimą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/puti... 2022-08-16 19:29:00, skaitė 234, komentavo 8

Putinas perspėjo, kad Vakarai Ukrainai paruošė „patrankų mėsos“ likimą

„JAV ir jų vasalai grubiai kišasi į suverenių šalių politinius procesus, organizuoja provokacijas, perversmus, pilietinius karus, gąsdinimais ir spaudimais priverčia nepriklausomas šalis paklūsti jų valiai ir gyventi pagal svetimas primestas taisykles. Tai daroma su vienu tikslu – išlaikyti savo dominavimą. Jie taiko parazitavimo modelį ir taiko jį visame pasaulyje“,- sakė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas

Jis mano, kad Vakarai paskyrė Ukrainos žmonėms „patrankų mėsos“ likimą, kad išlaikytų savo hegemoniją pasaulyje. Tokią nuomonę jis išreiškė antradienį kreipdamasis į 10-osios Maskvos tarptautinio saugumo konferencijos dalyvius ir svečius.

„Norint išlaikyti savo hegemoniją, joms (Vakarų šalims) reikia konfliktų, todėl jie ruošė „patrankų mėsos“ likimą Ukrainos žmonėms, įgyvendino „antirusišką“ projektą, užmerkė akis į neonacių ideologijos plitimą, Donbaso gyventojų žudynes, pumpavo ir toliau pumpuoja Kijevo režimą ginklais, įskaitant ir sunkiąją ginkluotę“, – sakė Rusijos valstybės vadovas.

„Situacija Ukrainoje rodo, kad Jungtinės Amerikos Valstijos bando pratęsti šį konfliktą“, – teigė Putinas. Jis taip pat pažymėjo, kad „jie elgiasi lygiai taip pat, kurstydami konflikto potencialą Azijoje, Afrikoje ir Lotynų Amerikoje“.

TV life inf.