Teroras prieš "rusų pasaulį": susprogdinta garsaus filosofo A.Dugino duktė Darija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-08-22 16:44:00, skaitė 731, komentavo 35

Teroras prieš

Vakar vėlai vakare Maskvos srityje susprogdintas visureigis, kuriuo važiavo garsaus filosofo ir ideologo Aleksandro Dugino dukra Daria. Pagrindinė žiniasklaidoje iškelta versija yra ta, kad buvo susprogdinta savadarbė bomba. Šeimos draugai neabejoja, kad tai buvo teroro aktas, kurį įvykdė Vakarų specialiosios tarnybos Ukrainos diversantų rankomis. 

Portale "Cargrad" rašoma:

Maskvos regionas. Vakaras. Mozhaiskoe greitkelis. Staiga vienas iš visureigių sprogsta, užsiliepsnoja ir su liepsnojančiu fakelu nuskrieja nuo kelio į šoną, į kelkraštį. Automobilio nuolaužos išmėtytos ant kelio.

Po kelių minučių paaiškėjo, kad automobilyje važiavo Daria Dugina. Žymaus Rusijos pasaulio filosofo, publicisto ir ideologo Aleksandro Dugino dukra. Po kurio laiko paaiškėjo, kad tuo automobiliu turėjo važiuoti pats Aleksandras Georgijevičius. Tačiau paskutinę akimirką jis persėdo į kitą automobilį.

Daša mirė akimirksniu. Jai buvo 30 metų...

Tuojau po vidurnakčio tapo žinoma, kad susprogdintame automobilyje turėjo važiuoti ir pats Duginas.

01:02. Karo korespondentas Akimas Apačevas parašė:

PRIEŠAS PRIE VARTŲ: Daria Platonova (Dugina) žuvo

Rugpjūčio 20 d. vakare festivalyje "Tradicija" susitikau su Darja Platonova ir jos tėvu Aleksandru Duginu. Nuo pirmųjų sekundžių buvome panardinti į diskusiją. Jie kalbėjo apie Rusijos idėją, imperiją ir kultūrinį karą. Daša visada sujungdavo sunkiai sujungiamus dalykus. Jos pasaulėžiūra visada buvo aštri ir gili. Būtent ji parodė mano dainas Aleksandrui Geljevičiui, po kurių jis parašė pagrindinę mano gyvenimo apžvalgą: "Tie, kurie yra prieš Apačevą, yra prieš imperiją".

Praėjus kelioms valandoms po šio susitikimo jos automobilis bus susprogdintas priemiestyje. Akivaizdu, kad šis teroristinis išpuolis buvo rengiamas Duginui. Taip pat aišku, kad nuo šiandien teroristiniai išpuoliai prasideda ir metropoliteno sostinėje; nuo šiandien nebėra saugių prieglobsčių. Vienintelis būdas apsaugoti šalį - sunaikinti mūsų prigimtinį priešą, sėdintį Kijeve, Dniepropetrovske, Charkove, Nikolajeve, Odesoje ir kituose Rusijos miestuose.

Ilsėkis ramybėje, Darija. Tu būsi atkeršytas!

01:05. Politologas Jegoras Cholmogorovas:

Darjos Duginos nužudymas - tai CŽV ir MI6 "atvirukas".

Amerikiečiai, chocholų rankomis, pradėjo smogti į tikruosius sprendimų priėmimo centrus Rusijoje.

Norint priimti sprendimus, reikia juos sugalvoti. Juos sugalvojo Duginas. Vakarų spaudos nuomone, jis visas jas sugalvojo pats.

Tai, kad šioje mašinoje yra ne jis, yra atsitiktinumas (sakyti "stebuklas" čia būtų šventvagystė).

Priešas ne žaidžia į "partnerius", bet iš tikrųjų kariauja su mumis sunaikinimo karą. Mes būsime pasiruošę.

Jei kas nors atsitiks, prisiminkite mano testamentą: mylėkite rusus, naikinkite ukrainietišką elitą. Ir ne tik ukrainietišką. 

05:02. Rašytojas Zakharas Prilepinas:

Jau seniai tapo aišku, kad jie tai daro.

Kai jie susprogdino "Motor".

Kai jie susprogdino "Givi".

Kai į Zacharčenką buvo bandoma įvykdyti vieną pasikėsinimą po kito. Jų buvo dešimtys.

Tie, kuriuos įvardijau, buvo kareiviai, tai suprantama, bet jau tada buvo žinoma, kad įsakinėjantiems ir vykdantiems agentams nesvarbu, kaip, ką, kokia sudėtimi žudyti. Visa Zacharčenkos šeima kelis kartus vos nebuvo nužudyta, Arsenui Motorolai tą naktį su žmona teko keltis liftu ir t. t.

Visą tą laiką žinojome, kad ta pusė rašė tinklaraštyje apie kiekvieną mirtį.

Tačiau kas aš esu. Čia taip pat skambėjo kikenimas ir žagsėjimas. Visa tai mūsų humanistams buvo nesvarbu. Visai nėra. Šlykščiausia, kad dabar jie tris dienas sustodavo, ir visi kitoje pusėje esantys padarai bei visi išvykusieji ar pasilikusieji pajudėdavo iš tos pačios vietos: jiems tai nerūpėjo.

Turi būti kažkas, kam tai rūpi, tai mes. Šalyje turi būti tikra pilietinė vienybė, pilietinis solidarumas, suvokimas, kas vyksta ir kas yra mūsų priešas.

Tiesiog turite suprasti, kad jie tai daro. Jie jau seniai peržengė šią ribą ir taip elgiasi. Šis komedijos stabas, nemiegantis vyras su marškinėliais, duoda leidimą tokiems veiksmams. Tada jis paspaudžia ranką savo partneriams ir gerumo ambasadoriams.

...Daša vakar kelis kartus kreipėsi į mane. Iš pradžių jos net neatpažinau, nors pažįstu ją jau aštuonerius metus. Taip, aštuonerius metus. Ji pakeitė šukuoseną, nusidažė plaukus ir buvo nepaaiškinamai graži. Ji tarsi švytėjo. Eidami iš vienos festivalio vietos į kitą, nekantriai klausydamiesi muzikos, poezijos, chorų...

Manau, kad jie kvailai sėdėjo automobilių stovėjimo aikštelėje ir laukė.

Atvyko, sėdėjo ir laukė, kad nužudyti. Jie taip daro. Tai jau seniai įteisintas metodas. Civilizuotas pasaulis, visa ši Europa, kolektyvinė Angelina Jolie, visi šie mūsų rašytojai ir dainų kūrėjai, visi šie nedori teisuoliai įpratino Kijevo valdžią, visą jos elitą, visus daugiamilijoninius aktyvistus prie minties, kad jie yra silpni, jie yra vaikai, jie gali viską, jie yra skriaudžiami. Pripratino, sakau, ne dabar, o tada, prieš aštuonerius metus.

06:01. Federacijos Tarybos Konstitucinio komiteto vadovas Andrejus Klišas pareiškė gilią užuojautą filosofui Aleksandrui Duginui dėl jo dukters Darjos mirties.

Teroristai turi būti sunaikinti, tiek nusikaltėliai, tiek kurstytojai, kad ir kur jie būtų. Tai, kad smūgis buvo suduotas Aleksandrui Duginui, rodo, jog mūsų priešai labiau už viską bijo dvasinio mūsų kovos komponento. Ši kova yra svarbiausias dalykas.