Ilmessaggero: Italijoje Zelenskio turima vila išnuomota rusams

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ilme... 2022-09-01 17:02:00, skaitė 323, komentavo 0

Ilmessaggero: Italijoje Zelenskio turima vila išnuomota rusams

Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio vila Italijoje, Forte dei Marmi mieste, buvo išnuomota Londone gyvenančiai Rusijos piliečių porai. Ši žinia, kuria pranešė „Il Tirreno“, sklando jau nuo rugpjūčio 15 d., kuomet ten gyvenanti rusė paskelbė keletą nuotraukų, kuriose ji fotografavosi vilos sode, Vittoria Apuana, – rašo Ilmassaggero.

Zelenskio vila išnuomota rusams

Keisčiausia, kad ši vila – ne šiaip kokia, o priklausanti Ukrainos prezidentui Zelenskiui, didžiausiam Maskvos ir Kremliaus priešui. Tam pačiam Kijevo vadovui, kuris po Rusijos invazijos, dar karo pradžioje, griežtai ragino nepriimti rusų turistų Italijoje ir areštuoti jų jachtas. Tačiau, kaip teigia Zelenskio vilą nuomojanti agentūra, turinti prabangios rezidencijos nuomos įgaliojimus, dėl vilos nuomos buvo pradėtos derybos su kai kuriais Korėjos turistais, kurie rugpjūtį norėjo ją išsinuomoti už 50–70 tūkstančių eurų. Vis dėlto šis sandoris neįvyko. Tuomet vila visam rugpjūčio mėnesiui buvo išnuomota porai Rusijos piliečių, kurie darbo reikalais gyvena Londone.

Remiantis „Livorno“ laikraščio pranešimais, patvirtinimą, kad namas nuomojamas rusams, pareiškė Claudio Salvini, „Villa Real Estate“ savininkas Forte dei Marmi mieste. Jis valdo nekilnojamojo turto agentūrą ir situaciją aiškina taip: „Taip, nuomininkai yra užsieniečiai, gyvenantys Londone, bet tiksliai negaliu pasakyti. Negaliu kalbėti apie komercines sutartis“.

Ilmassaggero inf.