Visiems Delfio ir 15min pasakų skaitytojams

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/visi... 2022-09-05 03:24:00, skaitė 405, komentavo 13

Visiems Delfio ir 15min pasakų skaitytojams

Aš žiūriu į tuos „Delfio“ ir „15min“ pasakų prisiskaičiusius idealistus ir „vertybininkus“, ir galvoju. Kas jus galėtų pamokyti? Kas jums galėtų atverti akis? Kas jus galėtų pabudinti iš pasakos? Kada sugrįšite į realybę? Kokio žadintuvo reikia, kad atsikeltumėte iš gilaus miego?? Ir padariau išvadą.

Tik nepriteklius. Tik krizė. Tik badas. Ir žiauriai, bet pagalvojau – tegul ateina. Tegul ateina žiema. Šalta žiema. Tegul užkyla kainos tiek, kad nebegalėtumėte susimokėti už elektrą. Už maistą. Tegul ateina nepriteklius. Tegul trūksta maisto. GAL TADA ATSIMERKSITE ir ATSIBUSITE IŠ SAPNO. Ir aš net sutinku pakentėti už jus. Už jūsų evoliuciją. Už jūsų išblaivinimą. Už šviesią Lietuvos ateitį.

O jeigu ir tai nesuveiks, tuomet jūs beviltiški. Ir jums jau niekas nepadės…

Garbinkit. Garbinkit Šimonytę, Nausėdą, Gabrielių ir kitus „didvyrius“. Pastatykit Vytautui paminklą. Neužmirškit ir Minedo. Pastatykite savo didvyriams paminklus! Pastatykite paminklus visiems, kurie sugriovė Lietuvą! Kad paskui MES turėtume ką griauti.

Žiūriu į mūsų karo besiprašančią valdžią ir galvoju. Jums lėktuvėliai jau paruošti. Jums nereiks viso to išgyventi. Jūs ir toliau gyvensite savo ramų gyvenimėlį kur nors Bahamuose, prie vandenyno. Toks gyvenimas bus dosni šeimininkų dovana už sugriautą Lietuvą.

Šaunu. Darbą atlikote puikiai. O dabar galite eiti ilsėtis užsitarnauto poilsio.

O mes… Mes srėbsime visą š., kurį pridarėte ant Lietuvos. Ilgai, kantriai. Ir mes išvalysime VISKĄ. Kad jūsų čia neliktų nei kvapo.

Eglė