Mėšlo Lianzbergo naratyvas, vertybės ir amerikiečių taisyklėmis paremta pasaulio tvarka

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-07 12:43:00, skaitė 345, komentavo 15

Mėšlo Lianzbergo naratyvas, vertybės ir amerikiečių taisyklėmis paremta pasaulio tvarka

Mėšlas Lianzbergas deliverino savo visionary speech apie Lietuvos geokosminės politikos ateiti.

Solidus Lianzbergo straipsnis. Nors nesu tikras ar šito mėšlo neparašė koks nors išgalvotos Karalienės mortos auklėtinis.

Eniways, Lianzbergas atraportavo kaip siaubulingos pastarųjų metų krizės mus sutelkė ir grynino mūsų vertybes, kaip Lianzbergas visas krizes nugalėjo. Šnekėjo apie expendable pribaltų interesus ir rules based world order. Kaip Lietuvoje atsiras dar viena Vokietijos karo bazė ir kaip Lietuva turi sasalinti amerikiečiams, žydams ir europiečiams, kad anie neatiduotų Lietuvos Putinui. Toks gero mokinio rašinėlis.

Tuo tarpu žydų žudikai šią naktį vėl atakavo Sirijos oro uostą. O amerikiečių okupantai toliau okupuoja Sirijos rytus ir vagia naftą. Apie Ukrainos įvykius lietuviai sužinos iš žydų vadovaujamo ISW instituto ir žydo vadovaujamos Ukrainos vyriausybės. Apie tai, kad ant dienų Izraelis bandė kontroliuoti palestiniečių vedybas žinoma nieks nepasakys. Nes būtų labai jau creeppy iš žydų pusės. Izraelis netgi pasakė, kad greičiausiai jo kariai šiaip sau nužudė Al-Jazeera žurnalistę. Bet nei delfis nei lrytas to nepraneš, nes tai pažeistų teisingą Lietuvoje vyraujantį žydų ir amerikiečių naratyvą.