Aurimas Guoga: Ką daryti dėl nesibaigiančių leftistinių durnumų?

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-09-08 14:48:00, skaitė 353, komentavo 9

Aurimas Guoga: Ką daryti dėl nesibaigiančių leftistinių durnumų?

Išsirinkę į valdžią leftistus mes save pasmerkėme, kad valdžia griaus bendrą paveldą. Kaip išgyventi tokioje aplinkoje?

Mes dabar turime tapti kraštutinai konservatyvūs. Vienas to elementų - pasikliovimas tik savimi ir šeima, jokiu būdu ne svetimais. Reikia prisiminti, kad gyvenimas sunkus ir neretai tragiškas, tačiau galime jį palengvinti triūsdami rankomis. Aišku, ne vien rankomis - galime jį pagerinti malda, gražiu žodžiu ar ką nors naudingo išmokdami. 

Bet kokiu atveju, mūsų aplinka ir toliau degraduos, todėl save veiksmingai gelbėsite kliaudamiesi tik savimi (ir aišku artimaisiais). Štai čia klipe vienas pavyzdys kaip tvarkytis dėl augančių elektros kainų.

Iki modernaus amžiaus žmonės laikė savaime suprantama, kad valdžia gali tik kenkti. Todėl nebuvo jokių iliuzijų kad kokie tai svetimi spręs tavo svarbiausias problemas, tave kaip tai gelbės ir pan. 

Aš gyvenu tokiame veiklos trikampyje: mokytis, melstis, dirbti. Visa kita, iš anksto žinau, yra iššvaistytas laikas ir duobės sau kasimas. Netikiu, kad išvairuosiu vadovaudamasis savo paties norais, nepaisydamas D-vo nurodymų.

Štai čia ir slypi raktas kaip atsikratyti leftistų. Kai visuomenė taps tokia ultra konservatyvi, jiems nebus už ko kabintis. Tokie žmonės niekur su jais nebendradarbiaus, atsiradus progai laikys savo šventa pareiga pakišti jiems pagalių į ratus. 

Taigi, atsakymas į augančias grėsmes iš politikos srities yra dvasinėje plotmėje. Paprasčiau kalbant, leftistai mus privers taip pasikeisti, kad vietos visuomenėje jiems nebeliks.