Remigijus Žemaitaitis: Sėdi tūlas konservatorius Paulius meluoja į TV ir ausys neraudonuoja!

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-09-12 13:28:00, skaitė 181, komentavo 1

Remigijus Žemaitaitis: Sėdi tūlas konservatorius Paulius meluoja į TV ir ausys neraudonuoja!

Laidos metu net kelis kartus prigautas meluojant ir kvailinant Tautą pastarasis apšaukė kremliniais, nors po dienos viešai užklausus Ministrės Pirmininkės I. Šimonytės ji pripažino, kad jis melagis.

Keisti Pauliaus viražai ir melavimas nepraeis ir Seime?

Kai žmogus laidoje visiems sako, kad nuo spalio verslas ir žmonės gaus kompensacijas ar sprendimus dėl kainų, kai aiškina, kad jie vysto atsinaujinančią energetiką, o realiai 0 projektų, kai nėra net viešųjų pirkimų mazutui pirkti, jis kabina makaronus.

Net konservatorių draugas Stano pratrūko, kad net ir jam elektra per brangi, bet ar ne jis ir siūlė nevaryti į Naisius.

Ačiū laidos grupei, kad parodė tikrą Pauliaus Saudargo ir visų konservatorių MELAGIŲ VEIDUS. Pridedu papildimai nuorodas I. Šimonytės, G. Skaistės ir verslininkų atstovo, po susitikimų su valdžia, nuomones.

Smagios laidos ir daug popkornų!

„Biudžeto projektas šiuo metu rengiamas, atliekami įvairūs skaičiavimai ir tuomet, kai rugsėjo viduryje bus atnaujintos ekonominės projekcijos, aiškiau matysime situaciją ir tik tuomet sprendimai bus priimti, kartu numatant ir kompensacijos mechanizmus.

Taip pat primename, kad tiek dujų, tiek elektros visuomeninio tiekimo kainos yra nustatytos pusei metų iki 2022 metų pabaigos, o kiti priimti sprendimai infliacijos švelninimui tik dabar pasiekė ekonomiką, pvz., nuo birželio padidintos pensijos, nuo liepos – energijos kainų kompensavimas, kitos paramos verslui priemonės taip pat startuoja tik dabar.

Todėl, kaip minėjome, visi kiti nauji skaičiavimai, kiti kompensacijų mechanizmai yra skaičiuojami kitiems metams, kuomet nuo sausio 1 d. Valstybinė energetikos reguliavimo taryba vėl nustatinės naujas kainas“, – teigė Finansų ministrė G. Skaistė.