Jie būtinai turi suspėti tai padaryti

Autorius: Tautenis P., Kaunas Šaltinis: https://ekspertai.eu/jie-butin... 2022-09-14 14:29:00, skaitė 359, komentavo 3

Jie būtinai turi suspėti tai padaryti

Jų tikslas, o valdžiai uždavinys, materialiai, vertybiškai ir psichologiškai degraduoti bei palaužti vidurinįjį soc. sluoksnį. Jo turi nebelikti.

Jie būtinai turi suspėti tai padaryti, kol dar „neoliberalkomunistai“ jau totalitarinėmis priemonėmis kontroliuoja politines sistemas.

Jei jiems tai daugumoje šalių pavyktų pasiekti, tuomet jie krizę valdys alkiu, baime ir nacistinėmis represijomis, bei pateiks naują „išsigelbėjimo“ pasiūlymą dėl politinės, socialinės, ekonominės bei „vertybinės-ideologinės“ sistemos su kuria nesutikti žmonėms jau bus sunkiai įmanoma.

Nebelikus viduriniojo soc. sluoksnio jokio politinio aktyvumo kritinės masės paprasčiausiai nebeliks. Tačiau, jeigu jie politines pozicijas praras anksčiau nei nunyks vidurinysis soc. sluoksnis jie nebeturi jokių šansų. Jiems šakės. Iš pradžių chaosas, pilietiniai susirėmimai, nestabilumas jei valdžios neperims stipri valdinga ir tautai įtaigi politinė laikinoji antikrizinė komanda su savo lyderiu.

Labai jau viskas sueina į šitą „tašką“. Nes tuomet galima racionaliai paaiškinti viską kas vyksta ir sparčiai intensyvėja visur, jau keletą metų.

Jei tokia prielaida teisinga, tuomet, suprantu iš kur toks pasitikėjimas savimi darant tokias nesąmones ir vykdant tokio masto korupciją ir dar po nepaprastosios padėties priedanga.

Mainais už pasiektą rezultatą jie gavo leidimą. Tuomet ir Dulkys, ir Kreivys, ir Masiulis su Žmona ir t.t. visi dirba Šeimininkui gerą darbą. Labai norėčiau klysti. Bet kito tokio racionalaus paaiškinimo tam kas vyksta neturiu.

Jiems reikia skubėti iki Trampo rinkimų arba jį kažkaip patikimai patraukti iš kelio. Išvis patraukti. Nes jis potencialus „krizės menedžeris“, aplink kurį telksis žmonės.

Taigi, ekonomika nebegali išlaikyti tokio gero gyvenimo lygio Vakarų šalyse, privalo žlugti vidurine klasė, tačiau... avys turi neprotestuoti. Reikia kontroliuoti „tinkamai“.

Taip man mintys dėliojasi...