Naujai nutekinta "Rand Corporation" ataskaita atskleidžia tikruosius Europos destabilizacijos ir Rusijos spec. operacijos motyvus

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://redpill78.substack.com... 2022-09-15 20:49:00, skaitė 389, komentavo 4

Naujai nutekinta

"Silpnėja Vokietija, stiprėja JAV"

"RAND Corporation" gimė po Antrojo pasaulinio karo kaip savotiškas mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos centras, kuris subūrė geriausius ir šviesiausius Amerikos protus, kad jie galėtų kelti hipotezes ir spręsti problemas dar prieš joms atsirandant. Nors ši su CŽV ir Pentagonu susijusi grupė yra ne pelno siekianti ir iš pradžių buvo sumanyta kaip nepartinė organizacija, ji virto bet kuo kitu.

Jų mokslinių tyrimų publikacijose teigiama, kad "kuria viešosios politikos iššūkių sprendimus, padedančius padaryti bendruomenes visame pasaulyje saugesnes ir patikimesnes, sveikesnes ir labiau klestinčias". Jie atlieka mokslinius tyrimus ir analizuoja vyriausybių ir žmonių problemas, neretai atsižvelgdami į tai, kas geriausiai pasitarnautų Jungtinių Valstijų valdančiajam elitui, žvalgybos ir gynybos bendruomenei.

Rusija, kaip pasaulinė atsvara Jungtinių Amerikos Valstijų dominavimui, buvo itin aktuali RAND tema, o tiksliau - Rusijos destabilizacija ir silpninimas. Žinoma, galutinis destabilizuotos Rusijos rezultatas būtų stipresnės Jungtinės Valstijos, nesvarbu, ar dėl to šimtai tūkstančių žmonių patirtų karą, badą ar ekonominį nestabilumą. Jei pažvelgtumėte į RANDS svetainę, joje rasite šimtus tinklaraščio įrašų ir politinių tyrimų, kurių pavadinimai, pvz: Ar JAV ginkluotės pagalba Ukrainai gali paskatinti Rusijos eskalavimą ir Rusijos eskalavimo prieš NATO dėl specialiosios operacijos Ukrainoje keliai - visi jie parengti visai neseniai.

Akivaizdu, kad Rusijos specializuota karinė operacija Ukrainoje nebuvo tiesiog vienos nakties įvykis, o nuo invazijos 22-24 d. Ukrainos kariuomenei buvo suteikta milijardinė Amerikos parama ir, ko gero, nemažai strateginės pagalbos iš RAND.

Karas yra sudėtingas žaidimas. Vykstant tokio masto konfrontacijai ir dalyvaujant tiek daug tarptautinių veikėjų, neabejotina, kad veikia daugybė motyvų. Atrodo, kad Rusijai svarbiausia yra saugumas ir sauga. Dėl grėsmės, kad Ukraina gali įstoti į NATO, kaip pasiūlė Kamala Harris, arba dėl to, kad čia, Amerikoje, yra biologinių laboratorijų, veikiančių kartu su Gynybos departamentu, arba dėl CŽV vadovaujamų samdinių, sudarytų iš specialiųjų pajėgų iš buvusių Rusijos valstybių, nesunku suprasti vieną motyvų grupę.

Tačiau dabartinio neteisėto Jungtinių Valstijų režimo motyvai, kuriais jis toliau remia Ukrainą, ir džiaugsmas, su kuriuo jis, atrodo, stumia Europą į ilgą tamsią žiemą, yra šiek tiek miglotesni.

Įveskite, mano draugai, RAND korporaciją. Čia, išnagrinėję jų nuolat skelbiamus politinius tyrimus apie Rusijos ir jos žmonių naikinimą, rasime užuominų apie priežastis. Tačiau motyvai tampa dar aiškesni, kai kalbama apie tyrimus, kurių jie nusprendžia nepateikti savo interneto svetainėje.

Neseniai atskleistoje 2022 m. sausio 25 d. datuotoje ir KONFIDENCIALIAI pažymėtoje RAND parengtoje tyrimo ataskaitoje Johnas Markas Douganas atskleidė tai, kas gali būti vienas svarbiausių motyvų, skatinančių Jungtines Valstijas skatinti konfliktą Ukrainoje: valdžios išlaikymas.

Atrodo, kad 6 puslapių ataskaita, paskelbta prieš prasidedant bet kokiam konfliktui, bet po grėsmingo Valstybės departamento perspėjimo apie "Rusijos remiamus netikrus išpuolius", yra oficialaus RAND tyrimo produkto fotokopija, skirta Baltiesiems rūmams ir nacionalinio saugumo bendruomenei čia, Amerikoje. Tituliniame puslapyje išvardyti platinimo kanalai: Valstybės departamentas, CŽV, CŽV, NSA ir DNC. 

Taip, Demokratų nacionalinis komitetas kopijuoja tyrimo ataskaitą, kuri buvo nukreipta į nacionalinio saugumo bendruomenę ir galbūt Bideno Baltųjų rūmų narius. WHCS ir ANSA man yra paslaptis, bet maniau, kad galbūt jos vedė į personalo vadovą ir nacionalinio saugumo patarėją. Jei kas nors turite kokių nors idėjų, praneškite man komentaruose.

Antrame puslapyje yra standartinė autorių teisių atributika ir kalba apie Rand misiją. Trečiajame puslapyje yra vieta, kur mes pereiname prie gerų dalykų!

Nežinia, ar ataskaita apima daugiau nei 4 puslapius, įtrauktus į santrauką, tačiau šiuose 4 puslapiuose esančios antraštės ir tekstas yra prakeikiantys. Atrodo, kad RAND numatė, jog Jungtinių Valstijų ekonomika yra ant žlugimo ribos. Didėjanti skola ir nekontroliuojamas grynųjų pinigų spausdinimas dėl ekonomikos nuosmukio, kurį sukėlė plandemija, privedė Jungtines Valstijas prie pavojingos padėties. Jie prognozuoja, kad dėl toliau blogėjančios ekonomikos padėties Demokratų partija greičiausiai pralaimės ir Kongrese, ir Senate, o tai atvers kelią Džo Bideno apkaltai kitoje Kongreso sesijoje.

"Tokiomis aplinkybėmis negalima atmesti prezidento apkaltos, kurios reikia vengti bet kokia kaina".

Vien ši ištrauka rodo, kokį šališką darbą atlieka RAND ir kokią koordinuotą taktiką naudoja Demokratų partija ir Nacionalinio saugumo valstybė, THE DEEP STATE. Tačiau labiausiai šokiruoja tai, kiek toli jie siūlo nueiti, kad abi grupės išlaikytų tautos kontrolę, siekdamos apsaugoti Džo Bideną ir tą, kuris iš užkulisių traukia jo virveles.

Santrauka pradedama pavadinimu: "Silpninant Vokietiją, stiprinant JAV", o galutinis tikslas - Europos ir su NATO susivienijusių valstybių grynųjų pinigų įliejimas į bankų sistemą. Tikėkimės, kad šiame procese pavyks išvengti didelių karinių ir politinių išlaidų.

RAND nuomone, didžiausia kliūtis šiam tikslui pasiekti yra vis didėjanti Vokietijos nepriklausomybė. Atrodo, kad šią problemą pavyko išspręsti karu Ukrainoje ir sankcijomis Rusijai, dėl kurių žuvo "Nordstream" dujotiekis ir buvo nutrauktas gamtinių dujų tiekimas iš Rusijos į Vokietiją. Vien dėl to Vokietijai neabejotinai prireiks kitų Europos valstybių pagalbos, jei ji tikisi išgelbėti savo piliečius, kai išsijungs šiluma. Atrodo, kad Vokietijos kontrolė ir jos vyriausybinių sprendimų priėmimo procesas labiausiai rūpi RAND, kuri prognozuoja, kad JAV destabilizacija lems greitesnį Vokietijos nepriklausomybės didėjimą ir neišvengiamą JAV įtakos pabaigą. Kai tai įvyks, RAND mano, kad Prancūzija ir Vokietija kartu su kitomis senosiomis Europos valstybėmis susivienys ir sukurs ekonominę ir politinę JAV konkurentę. Kol šiuos dalykus pavyks sustabdyti, tol Amerikos dominavimas pasaulyje bus užtikrintas.

Prognozuota, kad sankcijos Rusijai ir nuolatinis JAV daromas spaudimas Europos regionui turės įtakos dviem dalykams: Vokietija vartoja pigias dujas iš Rusijos, o Rusija importuoja pigų branduolinį kurą į Prancūziją. Prancūzija ir Vokietija yra labai priklausomos nuo Prancūzijos atominių elektrinių gaminamos elektros energijos.

Šie du elementai - dujos ir elektra - yra Vokietijos ekonomikos modelio ramsčiai, o dėl specialiosios operacijos Ukrainoje jie abu yra arba netrukus bus nutraukti. Vokietija atsigręš į Vakarus, o Prancūzija bus priversta ieškoti kuro Kanadoje ir Australijoje, kurios abi yra tvirtai priklausomos nuo Jungtinių Valstijų.

Skyriuje "Kontroliuojama krizė" autorius pripažįsta, kad "tiksliais mūsų veiksmais pavyko užblokuoti dujotiekio "Nord Stream 2" paleidimą", ir siūlo priversti Vokietiją apskritai atsisakyti rusiškų gamtinių dujų, įtraukiant Rusiją ir Vokietiją į "karinį konfliktą Ukrainoje". Tuo metu Rusija sustabdė visą gamtinių dujų eksportą į Vokietiją, problema išspręsta! Tuo metu, kai buvo rašomas šis dokumentas, konfliktas Ukrainoje buvo tik pilietinis karas tarp šalies rytų ir vakarų. Vakarų (su JAV susivienijusi) Ukraina aiškiai veikė kaip agresorė prieš Rytus. Verta paminėti, kad JAV mušė karo būgnus dar prieš tai, kai V. Putinas pajudino bent vieną kareivį prie Ukrainos sienų, todėl atrodo, kad pastangos įtraukti Rusiją ir Europą į Ukrainos konfliktą buvo planuojamos jau kurį laiką.

Autorius toliau aptaria metodus, kuriais dabartinis režimas gali sukurti būtinus elementus ekonominei ir humanitarinei krizei sukelti. Be kita ko, pasitelkia Vokietijos aplinkosaugininkus, priklausančius Žaliųjų partijos koalicijai, ir netgi įvardija du naudingus idiotus, kurie gali būti sėkmingai paskatinti padėti sukurti siekiamą atmosferą. Net ir po to, kai klaidos bus realizuotos, dėl ilgalaikės žalos dabartiniams lyderiams ar naujai Vokietijos vyriausybei bus sunku atnaujinti santykius su Rusija, ypač po to, kai Vokietija buvo priversta tiekti ginklus ir šaudmenis Ukrainai per savo Vakarų partnerius.

Šių geopolitinių žingsnių pasekmės Vokietijai, kaip tikimasi, bus katastrofiškos. Netekus rusiškų dujų, pramonė bus priversta nutraukti veiklą, kad išvengtų masinio Vokietijos piliečių išmirimo, dėl to ims trūkti pagrindinių produktų, sutriks logistikos grandinės "ir galiausiai prasidės domino efektas. Tikėtinas visiškas didžiausių chemijos, metalurgijos ir mašinų gamybos gamyklų sustojimas, o jos praktiškai neturės laisvų pajėgumų, kad sumažintų energijos suvartojimą".

RAND prognozuoja šimtus milijardų eurų siekiančius Vokietijos nuostolius, dėl kurių žlugs ekonomika, sumažės BVP, o galiausiai visiškai žlugs ir ES ekonomika. Visos Europos valiutos taps toksiškos ir kur kas mažiau pageidaujamos nei doleris, todėl neišvengiamai sustiprės JAV ekonomika, o JAV vėl taps palankiausiai vertinama valstybe. Be abejo, Kinija taip pat gali turėti naudos iš ekonominių sąlygų Europoje.

Be ekonominių sunkumų, tikimasi masinės migracijos, nes darbo vietos išsenka, o kvalifikuotos darbo jėgos nebereikia. Tokiu atveju, žinoma, vienintelė išeitis jiems bus atvykti į Jungtines Valstijas, kur mūsų klestinti ekonomika juos priims ir padės kompensuoti neišvengiamai atsirasiančias darbo vietas.

JAV ekonomika bus išgelbėta, Amerikos visuomenė išblaškyta, o "rinkimų rizika" sumažės, todėl demokratai vėl taps valdžioje, jei RAND prognozės išsipildys. Šiuo metu visi Nacionalinio saugumo valstybės planai dar neįgyvendinti, tačiau jei jie išsipildys, ši tyrimo ataskaita gali tapti labai aktuali.

Tuo tarpu mes turime išlikti atsvara pačiai valstybei, nes, kaip prognozuoju, 2023 m. atgausime Atstovų Rūmų ir Senato kontrolę, o netrukus po to bus paskelbti apkaltos straipsniai ir kartu su jais bus pradėti visapusiški 2020 m. rinkimų tyrimai. Geriausi pelių ir žmonių planai vis dar gali žlugti, ir nors "giluminė valstybė" šiandien įsitvirtino valdžioje labiau nei bet kada istorijoje, Demokratų partija nusiaubė Ameriką, o šios tautos žmonės mato, kas jie yra. Balsuokite lapkritį ir atleiskite šiuos šunsnukius.

Visą dokumentą galite perskaityti toliau, o originalią Johno transliaciją žiūrėti per "Youtube", dar kartą dėkojame Johnui Markui Douganui.