Švenčionienė yra geriausia ką turime arba kodėl mėšlo režimas bijo

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-09-24 12:34:00, skaitė 408, komentavo 14

Švenčionienė yra geriausia ką turime arba kodėl mėšlo režimas bijo

Švenčionienė yra geriausia ką turime.

Aš norėčiau, kad Švenčionienė būtų 20 metų jaunesnė, su tartautiniais mokslais ir diplomatinė patirtimi, bet šiandien ji yra viskas ką turime.

Kodėl mėšlo režimas jos bijo? Ne todėl, kad ji atveš saulę iš Maskvos.

Paleckis bandė patekti į seimą - atsisėdo. Kandrotas per daug organizavo - atsisėdo. Švenčionienė kartu su Paleckiu organizavo formalią organizaciją. Atsirado galimybė legaliai nukreipti GPM pinigus iš valstybės. Pradėjo atsirasti legali, faktiškai pačios valstybės finansuojama formali OPOZICIJOS organizacija. Tai yra labai pavojinga režimui.

Lietuvoje yra vienos partijos, vienos idėjos sistema, ir jie negali leisti egzistuoti bet kokiai opozicijai. Problema yra, kad opozicijos atsiranda vis daugiau ir jie jau negali jos tiesiog sodinti.

Ar į Donbasą išvykusį Švenčionienė veikia prieš Lietuvą? Ne, neveikia. Ji gali nuvažiuoti nors ir pas patį Kim Jong-uną ir pasakyti, kad Lietuva yra mėšlo kruva. In fact, daug pačių amerikiečių mano, kad USA yra mėšlo kruva ir apie tai viešai skelbia. Ir nieko. Ir jie nėra kažkokie tėvynės išdavikai.

Todėl Švenčionienė gali važiuoti kur tik nori, dalyvauti, daryti ir kalbėti ką tik nori. Tuo tarpu VSD, Kaščiūnai, Valatkos ir panašus yra tik smirdantis niekam neįdomus mėšlas.

Lianzbergo ir Co režimas atsisakė diplomatinių ryšių su Rusija ir Baltarusija. To ėmėsi paprasti piliečiai ir jiems tai atrodo kaip maištas. Mėšlas Lianzbergas buvo BBC, CNN, France24, Juknevičienė buvo Al-Jazeera ir tikriausiai dar daug kur kitur. Bet jeigu išsiviešins Švenčionienės vizitai į Rusiją, tai tarptautiniu lygiu mėšlo režimas dar turputi daugiau taps pajuokos objektu. Tai tiesiog indikatorius, kad jie yra visiški debilai ir patys piliečiai vysto diplomatinius santykius.

Pakartokime. Kaščiūnas yra debilas. VSD kruva mėšlo. Lianzbergas yra mėšlas. Lietuvos režimas yra mėšlas.

Prieš Lietuvos valstybę atvirai veikia kolaborantai gaunantys pinigus iš Radio Svoboda, Soroso, Laisvosios Rinkos Instituto, HRMI, Rytų politikos studijų centras, NATO kolaboratai ir kiti panašūs šliužai kurie turi būti sunaikinti.