Karščiausi V. V. Putino pasisakymai

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-10-01 14:56:00, skaitė 249, komentavo 5

Karščiausi V. V. Putino pasisakymai

Raginame Kijevo režimą nedelsiant nutraukti karą ir visus karo veiksmus ir grįžti prie derybų stalo. Mes tam pasiruošę

Donbaso, Chersono ir Zaporožės gyventojai visam laikui tampa mūsų piliečiais

Koks mūsų priešas? Valdantieji, taip vadinamųjų „Vakarų“, sluoksniai, numetė kaukes ir parodė savo tikrąjį vidų. Jie visada svajojo sunaikinti Rusiją. Jiems tiesiog neduoda ramybės mintis, kad pasaulyje yra tokia puiki šalis kaip Rusija .

Jiems [Vakarams] Rusija visiškai nereikalinga. Mums reikia jos.

Būtent vadinamieji „Vakarai“ trypė sienų neliečiamumo principą. Ir dabar jis mano, kad turi teisę nuspręsti, kas vertas apsisprendimo, o kas ne .

Juos erzina, kad teritorinių užgrobimų laikotarpiu nesileidome apiplėšti. Vakarų elitas yra toks, koks buvo, ir išlieka – kolonialistas.

Tik kai mūsų valstybė [TSRS] buvo sunaikinta, jie [Vakarai] pradėjo vadinti mus „draugais“ ir „partneriais“. Ir jie laikė tai kolonija.

Jungtinės Valstijos yra vienintelė šalis pasaulyje, du kartus panaudojusi branduolinį ginklą. Būtent JAV ir Didžioji Britanija be jokios karinės būtinybės Antrojo pasaulinio karo metais pavertė nemažai Vokietijos miestų griuvėsiais.

Anglosaksams per mažai sankcijų. Jie perėjo prie diversijų. Neįtikėtina, bet tiesa – „Nord Stream“ atšakos Baltijos jūroje buvo sunaikintos. Tai pakenkė Europos energetiniam saugumui.

Kai Vakarų piliečiai klausia, kodėl reikėtų rečiau praustis ir šilčiau rengtis, jie iškart paskelbiami Maskvos draugais ir Kremliaus agentais.

Vakarų hegemonijos žlugimas yra negrįžtamas.

Tai kova už mūsų žmones. UŽ DIDELĘ ISTORINĘ RUSIJĄ.

P.S.

Va šia, paskutine teze ir buvo nustatytos Specialiosios karinės operacijos ribos.