R. Karbauskis. Kuo blogiau žmonėms, tuo geriau valdžiai

Autorius: Ramūnas Karbauskis Šaltinis: https://alkas.lt/2022/10/13/r-... 2022-10-14 16:40:00, skaitė 325, komentavo 6

R. Karbauskis. Kuo blogiau žmonėms, tuo geriau valdžiai

Ne sutapimas, kad ir vėl konservatoriams būnant valdžioje, iš Lietuvos ima išsivažinėti žmonės. Tas pats buvo po 2009 m.

Dabar kartojasi ir panašu, kad emigrantų tik daugės, nes kainos Lietuvoje gerokai lenkia kainas kitose ES šalyse, o ekspertai sako, kad padėtis tik blogės.

Žmonės tiek įbauginti, kad ir žinia apie šildymo pradžią skamba kaip grasinimas, kad tuoj, ir dabar jau tikrai, jus iki paskutinio cento nurengs pelno siekiantys energetikai ir to pelno jiems linkinti valdžia.

Valdžia, kuri po 30 metų gyvenimo nepriklausomoje šalyje verčia jai dar padėkoti, kad ji įjungia šildymą, duoda karšto vandens, nors tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas…

Šeimos, ypatingai, kurių pajamos mažesnės, šiandien neturi pasirinkimo. Jos išvažiuoja. Išvažiuoja ir tos šeimos, kurios turi pinigų, verslus, bet joms nepatinka tai, ką daro šita valdžia.

Atrodo, kad dalyvaujame kažkokiame valdžios vykdomame eksperimente. Jie siekia priversti žmones atsisakyti orumo, svajonių, vilčių, tikėjimo geresniu gyvenimu arba viską mesti ir bėgti nuo jų vykdomos „liberalios“ politikos, paliekant skaudančia širdim tai, kas labai brangu – tėvynę, artimus žmones…

Valdžia žino, kad iš Lietuvos emigruoja ne jų rėmėjai, tad kuo didesnė emigracija, kuo didesnis nusivylimas politikais, tuo mažiau žmonių ateis į rinkimus, o tai leistų jiems išsaugoti savo šiltas vietas.

Todėl, kol liberalai valdžioje – kuo blogiau žmonėms, tuo geriau valdžiai…