Reikalinga jūsų pagalba kovoje prieš Landsbergių kontorą

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/reik... 2022-10-20 21:40:00, skaitė 494, komentavo 29

Reikalinga jūsų pagalba kovoje prieš Landsbergių kontorą

Landsbergių režimas visais būdais, netgi antikonstituciniais metodais bando uždaryti VšĮ Mūsų TV. Jie nenori, kad jūs žinotumėte tiesą. Jie nenori, kad jūs suprastumėte, kas iš tikrųjų vyksta Lietuvoje ir pasaulyje. Jie nori Lietuvoje visiškai uždrausti žodžio laisvę, įvesti totalinę cenzūrą ir visišką žiniasklaidos kontrolę.

Susipažinkite – tai LRTK – Lietuvos Radijo ir Televizijos Komisija, o gal TIKRASIS PAVADINIMAS „LANDSBERGIŲ Radijo ir Televizijos komisija„? Juk komisijos pirmininkas – Rimantas Bagdzevičius – aktorėlis, ištikimai stovintis balkonėlyje šalia valdovo Vytauto Landsbergio.

Ši šutvė bando susidoroti su kiekvienu, viešai pasisakančiu prieš Landsbergių režimą. Jie jau susidorojo su radijo stotimi „Spindulys“, kadangi joje porą kartų apsilankė Landsbergių režimui itin nepatogus Vaidas Žemaitis Lekstutis, o dabar nenuilsdami bando susidoroti ir su kitais režimui nepalankiai kalbančiais žmonėmis.

Susipažinkite – LRTK, bandančios uždrausti žodžio laisvę Lietuvoje ir įvesti totalinę cenzūrą, veidai:

LRTK VšĮ Mūsų TV skyrė 2200 eurų baudą už „dezinformacijos“ skleidimą, todėl prašome jūsų pagalbos kovoje su šia Landsbergių kontora (apačioje po video galite pervesti paramą į nurodytas sąskaitas).

O dabar pasižiūrėkite, kaip Vaidui Žemaičiui ir Laurynui Ragelskiui sekėsi Landsbergių irštvoje – pasižiūrėkite, kas cenzūruoja ir bando pašalinti Lietuvos klanui (šaikai) nepalankius žmones iš eterio. Visas šis cirkas – tai pasityčiojimas iš žodžio laisvės Lietuvoje.

https://youtu.be/otbOr8CmFVI

Prašome paremti VšĮ Mūsų TV kovoje su Landsbergių režimu:

VšĮ „Mūsų TV“ Banko sąskaita: LT82 7230 0000 0070 0529 (pervedant paramą, mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

Norintiems paremti Paypal sistemoje: https://www.paypal.com/paypalme/musutv (mokėjimo paskirtis – PARAMA)

Vaidas Žemaitis Lekstutis asmeninė sąskaita: Vaidas Lekstutis: BE84 9740 0652 3059 (mokėjimo paskirtyje įrašykite PARAMA)

 

Nuo jūsų priklausys, kiek dar galėsime pasipriešinti Lietuvą užgrobusiam nusikaltėlių klanui. Dėkojame už paramą.

LDiena.lt Gerbiamiems skaitytojams maloniai pristatau ir savo nuomonę bei įspūdžius po šio Landsberg pačiulptukų gaujelės išpuolio:

https://youtu.be/MemKT2xL3g4