Rusijoje yra daugiau demokratijos nei fašistiniuose Vakaruose

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.zerohedge.com/news... 2022-11-05 11:03:00, skaitė 541, komentavo 19

Rusijoje yra daugiau demokratijos nei fašistiniuose Vakaruose

Atrodo, kad nedaugelis pastebėjo, jog Rusijoje vyrauja didelė nuomonių įvairovė dėl padėties Ukrainoje. Šis faktas iš tiesų stebintų, jei Vladimiro Putino vyriausybė valdytų valstybę autoritariniu geležiniu kumščiu. Vis dėlto vakarietiškame minties sraute daug fanfarų dėl kritikos, susijusios su Vladimiro Putino elgesiu su krize. Liberalioji pasaulio tvarka tarsi negali apsispręsti. Ar V. Putinas yra laukinis Hitleris? O gal Rusija yra demokratiškesnė už kaimyninę sąjungą, kuriai vadovauja Ursula von der Leyen?

Tiesiog pasakykime tai. Šių dienų ironija tokia tiršta, kad per ją neperšautum 50 megatonų sviedinio "Sarmat II". Anglija paskyrė savamokslę sionistę Liz Truss, kuri keletą savaičių tupėjo kaip Disneilendo premjerė zombė. Šiandien šie rasoti salos gyventojai turi besisukančias duris Dauningo gatvėje Nr. 10. Mano šalyje branduolinis lagaminas pritvirtintas prie parduotuvėje parduodamo prezidento manekeno rankos, kuri prilaikoma vaistų kokteiliais. O Briuselyje buvusi Vokietijos gynybos ministrė geriausiai mėgina įkūnyti Helgą, gudrią mažą gestapo masažistę, bandančią įbauginti italus ir kitus Europos klientus.

Juokai juokais, geopolitikos pasaulis šiomis dienomis yra kvailesnis už mano močiutės pikantiškiausią vaisių pyragą. Esu įsitikinęs, kad dauguma jūsų su tuo sutinka.

Kas iš to, kad Vladimiro Putino sprendimas įvesti dalinę mobilizaciją paskatino 10 000 Vakarų propagandistų kalbėti apie atvirą sukilimą? O kas, jei įvyktų menkas rusų išvykimas į Kazachstaną ir vėl būtų sutelktas dėmesys į tinklaraštininką ir nusikaltėlį Aleksejų Navalną? Rusija yra didelė, žinote? Ir dar vienas dalykas. Kiek mūsiškių ten prisimena į Kanadą pasitraukusius Vietnamo šaukimo į kariuomenę vengėjus? Ar dėl tų bailiai į sieną pasukusių rusų Rusija neatrodo labiau amerikietiška? Argi sąmoningas ar bailus prieštaravimas nėra demokratinis bruožas? Jei atvirai, tai būdingesnis nei bet kuriai G7 šaliai. Įsivaizduokite tai. Rusai laisvai išvažiuoja iš namų, o pasienyje jų nešaudo į nugarą! Ar aš jau pakankamai įsižeidžiau? Ne.

Argi ne nuostabu, kad 20 milijardų tonų sankcijų Rusijai nepadarė to, ką per naktį padarė šešėliniai Liz Truss kolegos Didžiojoje Britanijoje? Jungtinės Karalystės ekonomika dėl vieno idioto neapgalvotų mokesčių idėjų nugrimzdo į rekordines gelmes. Kai Didžiosios Britanijos finansų ministras Kwasi Kwartengas, pagrindinis premjerės Liz Truss sąjungininkas, neseniai sugriovė šios šalies mokesčių kodeksą, kad jis būtų palankus itin turtingiems žmonėms, Didžiosios Britanijos valiuta atsidūrė tualete. Šioje "New York Times" publikacijoje aprašoma ši nelaimė.

Tuo tarpu kitapus tvenkinio, Vašingtone, valstybės sekretorius Antonijus Blinkenas sunkiai galėjo sulaikyti pasididžiavimą, kad Amerika sabotavo "Nordstream" dujotiekius į Vokietiją. Prezidentas Džo Baidenas įvykdė savo pažadą "užbaigti" Nordstream, o dabar mano šalis ruošiasi išparduoti likusius JAV strateginius rezervus, kad pasipelnytų iš Europos praradimų. JAV prezidentas pusę savo tautiečių pavadino vidaus teroristais, FTB gestapo stiliumi ėmė sekti savo oponentus ir cenzūruoti nesutarimus per "Facebook", "Google" ir "Twitter". O Rusijoje kažkodėl viešpatauja autokratas.

Europos Sąjungoje niekieno nerinktas fiureris grasina valstybėms narėms, kurios nesilaiko reikalavimų. Centriniai bankai papirkinėja arba laiko išpirką už visus ES valdžios rūmus, o kiekvienas lyderis nuo Atėnų iki Ciuricho yra to paties elito, kuris XX a. trečiajame dešimtmetyje sukūrė nacius, kišenėje. Daugelį metų Davose ir Briuselyje susirinkęs elitas diktavo valstybėms narėms viską - nuo fiskalinės politikos iki kultūros. Jų teiginiai apie Europos vertybes ir įvairovę yra melas. Jie yra suvienytas Ketvirtasis reichas, siekiantis tų pačių tikslų, kaip ir trečiasis, tik vietoj vokiečių šarvuočių naudojantis slaviškus įgaliotinius. Dar blogiau: Ursula von der Chicken (viršuje) filmuoja vaizdo įrašus, kuriuose mums, piliečiams, rodo, kaip plauti rankas, kad sutaupytume vandens! Ar gali būti dar siurrealistiškiau?

Kitame puslapyje rusai "Telegramoje" skundžiasi dėl nekompetentingų generolų, kurie sujaukė pirmąjį Ukrainos demilitarizacijos planą. Nesėkmės kare? Ir dėl Dievo meilės - Šventa karvė - dangus Murgatroidui - ar norite pasakyti, kad Putinas neužpildo gulagų rusų foteliniais komisarais? Atsiprašau, bet niekur niekas nekalba apie beprotiškus ginklų siuntimus, milijardines išmokas, NATO WEPS specialistus ir Pentagono žvalgybos duomenis, kuriais maitinami Amerikos Ukrainos samdiniai. Ar propagandistai pripažįsta, kad Putinas taip pat yra aiškiaregis? Ar jis turėjo iš anksto žinoti, kad Amerika į niekam tikusį komediantą iš mafijos šalies investuos daugiau nei visas Rusijos metinis karinis biudžetas? Beje, jei Putinas būtų žinojęs, kad trečiasis pasaulinis karas yra tikrasis žaidimas, ar kas nors mano, kad jis būtų pasiuntęs tik 200 000 karių kovoti su visu Vakarų pasauliu? Ką gi, sklando gandai, kad žiemos puolime dalyvaus 1 000 000 ir maždaug tiek pat balistinių raketų, nukreiptų į NATO surogatus Ukrainoje.

CNN praneša: "Prorusiška žiniasklaida smerkia karo nesėkmes". Bloomberg teigia, kad Putinas "leido" žiniasklaidai pasakyti "šiek tiek tiesos". France 24 daugiausia dėmesio skiria Rusijos elitui ir tam, kaip jis neva spaudžia prezidentą. Agentūra "Reuters" juos visus lenkia, teigdama, kad kažkoks Rusijos paskirtas pareigūnas nori, kad gynybos ministras Sergejus Šoigu įvykdytų seppuku. O mano šalyje perbėgėlė respublikonų atstovė Liz Cheney sako, kad jos partija yra Rusijos simpatikų būrys, nes vis labiau nesutaria dėl beprotiškos Bideno politikos. Tulsi Gabbard, Tuckeris Carlsonas ir net Elonas Muskas yra išdavikai, jei nesilaiko linijos ir nesutinka. Kitas Twitter bus laikomas Rusijos propagandos kanalu.

 Žinau, kad jau supratote esmę. Vis dažniau Rusija primena laisvės švyturį, o Vakarų sostinės į pasaulį žvelgia kaip į Orwello košmarą. Palieku jums šiek tiek pakeistą buvusio prezidento Ronaldo Reigano kalbos apie Amerikos išskirtinumą versiją.

"Šie svečiai į tą miestą prie Maskvos atvyksta ne balti ar juodi, raudoni ar geltoni; jie nėra žydai ar krikščionys; konservatoriai ar liberalai. Vietoj to jie yra rusai, pasibaisėję tuo, kas buvo anksčiau, ir didžiuojasi tuo, kas jiems vis dar yra... spindintis miestas ant kalvos." (Rusija)