1+1=3 / Septyni iš dešimties prieglobsčio prašytojų nemoka nei skaityti, nei rašyti

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-11-07 18:28:00, skaitė 293, komentavo 5

1+1=3 / Septyni iš dešimties prieglobsčio prašytojų nemoka nei skaityti, nei rašyti

2015 m. imigracijos krizės metu globalistinės MIP  europiečiams melavo, kad per Angelos Merkel atidarytas sienas atvyksta inžinieriai, gydytojai ir panašūs specialistai. Greitai paaiškėjo, kad tai minios beraščių, kurios ekonomikai ir socialinei sistemai atneša vien nuostolį. 

2016 metais buvo paskaičiuota, kad visi šie veltėdžiai valstybei kainuos per metus 21,7 milijardus eurų.   IFO-instituto direktorius Hans-Werner Sinn tuo metu tvirtino, kad šios išlaidos sieks 450000 eurų už kiekvieną „pabėgėlį“, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką.   Atvykusių į šalį „pabėgėlių“ skaičius, mitingo dalyvių nuomone yra sumažintas. Yra paskaičiuota, kad per 2014, 2015, 2016 ir praėjusį 2017 metų laikotarpį yra pateikta 1,7 milijono prašymų prieglobsčiui gauti. Jeigu skaičiuoti tiktai šiuos 1,7 milijonus „pabėgėlių“, tuomet suma jų išlaikymui artimiausioje perspektyvoje sudarys 765 milijardus eurų.   Mokslininkas finansistas iš Freiburgo Bernd Raffelhüschen šį skaičių skaito per daug optimistiniu, nes jie gauti skaičiuojant per kiek laiko įsidarbindavo ankstesniais metais atvykę labiau kvalifikuoti ir išsilavinę migrantai.   Jo vertinimu, išlaidos gali padidėti dar labiau – iki 900 milijardų eurų.   Čia dar nėra pridėtos valdymo, socialinio poveikio, medicinos draudimo, saugumo, personalo, transporto, juridinės, padaromų nusikaltimų išlaidos.  

Praėjus septyniems globalistinio tautų perkraustymo metams padėtis nepasikeitė.

Vokietija lūžta nuo naujų pabėgėlių, rašoma Pi-news. Vis didesnė problema tampa ne tik apgyvendinimas, bet ir įsidarbinimas, globa ir švietimas. Jau dabar manoma, kad septyni iš dešimties prieglobsčio prašytojų nemoka nei skaityti, nei rašyti. 

"Gauname ne kvalifikuotus darbuotojus ar ateities galimybes, o daugiau socialinio balasto - neišsilavinusių, nenorinčių integruotis ir neraštingų žmonių. Ir dar blogiau: reikia baimintis, kad 2015 m. lygis vėl bus sumažintas", - rašoma portale.

Panaši padėtis kaimyninėje Austrijoje, kurioj tik vienas iš trijų prieglobsčio prašytojų išlaikė rašymo egzaminus. Kita vertus, du iš trijų kursų dalyvių nepasiekia pradinės mokyklos mokinio išsilavinimo lygio....

Kitais atvejais viskas lieka taip pat: Vokiečių socialiniai romantikai nesėkmingai kovoja kalbos ir integracijos kursuose, vietinių gyventojų lygį galima dar labiau tempti į dugną, tačiau migrantų standartų iki mūsų lygio pakelti neįmanoma.

Dar 2020 m. 17 proc. visų integracijos kursų dalyvių buvo neraštingi. 2017 m. maždaug 80 proc. iš 43 000 pabėgėlių neišlaikė Vokietijos testo. Nors buvo išmokyta daugiau nei 1300 valandų, keturi iš penkių užsieniečių labai prastai mokėjo vokiečių kalbą.

Pi-news nuomone, pagalbinio darbininko darbas šiems neraštingiems prieglobsčio prašytojams  yra maksimali galimybė, o iki pameistrystės - toli. Ypač blogai sekėsi dalyviams iš Irako ir Eritrėjos. Iš viso 59 proc. visų pabėgėlių neturėjo mokyklos baigimo kvalifikacijos...

AVvXsEj9ZKAmvBKigM6fWjb7yqKpB7GDnKvrcq7_eHMbAixoXDSswNyDvJxevy8aiODRvRGgmQslrL4pZhYPdqmq-jJICNONW7itlhOjHoo_DPsNM3EdokILowntHPihPPrC3508I6xaortGZa6nIU59UUcJ0EkmPIhvdVXzzpaInco2NYOvHTsa4mRDCQJ-=w512-h384

Vokiečių NVO labai aktyviai veža migrantus iš Afrikos į Italiją. Dabartinė Italijos vyriausybė atsisakė priimti nelegalius migrantus iš laivų, kurių vėliavos registruotos kitose ES valstybėse. Dabar 4 Vokietijos laivai, tapę "imigrantų taksi", Afrikos ir Azijos beraščius dykaduonius veš tiesiai į Vokietiją, nes Italija kategoriškai atsisako juos priimti.

https://lebionka.blogspot.com/2017/07/kiek-vokieciams-kainuoja-veltedziai.html

https://www.pi-news.net/2022/11/113-sieben-von-zehn-asylanten-koennen-weder-lesen-noch-schreiben/

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/humanity-arrivata-catania-si-procede-nuova-linea-2082551.html