Ledo dušas iš Vašingtono, skirtas Briuseliui, Varšuvai, Kijevui ir nacikams iš Lietuvos

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ledo... 2022-12-02 16:57:00, skaitė 214, komentavo 1

Ledo dušas iš Vašingtono, skirtas Briuseliui, Varšuvai, Kijevui ir nacikams iš Lietuvos

Ne taip jau ir senai Lietuvos seimas, užvaldytas labusų, priėmė rezoliuciją, skelbiančią, kad Rusija valstybiniu lygiu remia terorizmą, o pačią Rusiją pripažino teroristine valstybe… norėdami įtikti šeimininkui, vietiniai labusai parodė inciatyvą, bet greitai buvo nusodinti. Niu, niu, niu pagrąsino Dėdė Semas labusams…

„Jungtinės Valstijos nepripažins Rusijos kaip „valstybinės terorizmo rėmėjos“, – sakė Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos koordinatorius Johnas Kirby. Europos deputatai, Lenkijos ir nykstančios Pribaltikos parlamentai suskubo aplenkti „dėdę Semą“ ir be Vašingtono signalo priėmė rezoliucijas dėl Rusijos, remiančios terorizmą.

O vyriausiasis etmonas zelionkinas iš karto pavadino Europos „liaudies tarnų“ sprendimą „didžiausia pergale“ ir pranašavo Maskvai greitą kaputą …

Ir tada atėjo „pritarimas“, iš kur jie laukė, bet ne tokio, kokio tikėjosi:

„Toks sprendimas nepadės ieškant būdų, kaip deeskaluoti konfliktą Okrainoje”.

„Toks pripažinimas būtų netinkamas. Nemanome, kad tai atitiktų mūsų poreikius Okrainos kontekste ir mūsų sąjungininkų bei partnerių poreikius“.

„Išnagrinėjome šį klausimą ir vis dar nemanome, kad toks pripažinimas atitiktų mūsų poreikius Ukrainos kontekste ir mūsų sąjungininkų bei partnerių poreikius“, – žurnalistams pasakė Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos strateginės komunikacijos koordinatorius Džonas Kirby (John Kirby).

Lietuvos diplomatijos vadovas Gabrielius Landsbergis, kol kas, nekomentavo šio JAV akibrokšto.

LDiena.lt