Vėžys nėra liga – tai išgyvenimo mechanizmas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vezy... 2022-12-08 21:00:00, skaitė 291, komentavo 4

Vėžys nėra liga – tai išgyvenimo mechanizmas

Jūs galimai būsite nustebę sužinoję, jog žmogus augina vėžines ląsteles, tam,kad išnyktų realios ligos priežastis. Vėžys pasireikš tik po to, kai organizmo pagrindiniai gynybos ir gydymo mechanizmai jau nebeveiks.

Šiuo metu labai trūksta žinių apie auglio augimo priežastis, dėl kurių dabartinė suformuota nuomone teigia, kad vėžio ląstelės yra monstras, neturintis kito tikslo, tik kankinti ir žudyti mus. Tiesą sakant, vėžys yra mūsų pusėje, o ne prieš mus.

Jei pas jus vėžys, tai yra dalis organizmo komplekso išgyvenimo mechanizmas, svarbu užduoti sau šiuos svarbius klausimus:

Kokios priežastys privertė jūsų kūną vystyti vėžines ląsteles?

Nustačius šias priežastis, ar galėsite jas pašalinti?

Kas lemia vėžio tipą ir sunkumą, su kuriuo susiduriate?

Jei vėžys yra išgyvenimo mechanizmas, ką reikia padaryti, kad organizmui nereiktų naudotis tokiomis drastiškomis savęs išsaugojimo priemonėmis?

Organizmo originalus genetinis kodas visada skatina gyvybės tęstinumą ir apsaugą nuo bet kokių priešiškumų, kodėl organizmas leistų sunaikinti save?

Kodėl daugeliu atveju vėžys išnyksta savaime, be (alopatinio) medicininio įsikišimo?

Ar radiacija, chemoterapija ir chirurgija iš tikrųjų išgydo vėžį, ar sergantieji išgyvena vėžį dėl kitų priežasčių, nepaisant šių radikalių, šalutinius poveikius turinčius gydymo būdus?

Kokį vaidmenį atlieka baimė, nusivylimas, žemas savivertės suvokimas, pyktis,vėžio atsiradimo rezultate?

Kokia yra sąmoningumo augimo pamoka slypinti už vėžio?

Vėžys atrodo labai painus ir nenuspėjamas sutrikimas,bet kuriuo metu jis gali smogti bet kam. Tačiau iš tikrųjų pažvelgus į vėžio ląstelių vystymosi priežastis, vėžys nėra toks atsitiktinis ar nenuspėjamas, kaip atrodo.Dauguma vėžiu sergančių žmonių turi tam tikrą mąstymo modelį, tikėjimą ir bendravimą.

Dauguma, turi neišspręstų konfliktų ir rūpesčių, praeities emocinių konfliktų ar traumų, kurie vis dar išlikę pasąmonėje ir ląstelių prisiminimuose. Vėžys, fizinė liga, dažniausiai atsiranda, kai yra stiprus emocinis nerimas, gilus nusivylimas. Vėžys gali padėti išspręsti neišspręsto vidinio konflikto šaltinį.

Vėžys gali padėti žmonėms išgydyti gyvenimo trukmės konfliktus ir problemas. Piktžoles reikia ištraukti kartu su savo šaknimis. Taip turime gydyti vėžį; kitaip jis gali pasikartoti. Vėžys nesukelia žmoguje ligos, tai ligoto žmogus organizmas iššaukia vėžį. Sėkmingai gydant vėžį pacientui reikia grįžti pilnumoje visais aspektais kūno, proto ir sąmones lygiais.

Tikrai išgydyti vėžį yra ne naikinti kitų gyvybiškai svarbių kūno dalių. Tai atsitinka tada, kai pašalinamos arba sustabdomos pernelyg didelio vėžio ląstelių augimo priežastys. Dauguma žmonių gydo vėžį taip lyg tai būtų liga, o ne pagrindinės atsiradimo priežastys.

Pirmasis skyrius: Vėžys nėra liga:Vėžys yra žodis, kuriam yra skiriama neįtikėtina galia.Žodis „vėžys” turi potencialą žaisti labai neigiamą ir rizikingą vaidmenį jūsų gyvenime, kuris gali nulemti mirties bausmę jums.

Kas davė šiam paprastam žodžiui, tokią didelę galią, kuri gali vadovauti gyvybei ir mirčiai?

Ar iš tikrųjų mūsų kolektyvinis socialinis įsitikinimas, vėžys yra žudikas,yra teisingas, ar agresyvus gydymas po diagnozės, yra didžiąja dalimi atsakingas už pastarojo meto dramatišką jo padidėjimą?

Vėžys neturi galios kontroliuoti jus,nebent jus patys tai leidžiate, remdamiesi įsitikinimais, suvokimu, mintimis ir jausmais,taip pat jūsų pasirinktu gyvenimo būdu.

Dauguma žmonių žino, kad gerti vandenį iš nesvaraus tvenkinio arba užteršto ežero gali sukelti gyvybei pavojingą viduriavimą. Tačiau, palyginti nedaug žmonių supranta, kad pastovus pyktis, ir baimė, nebuvimas saulėje jos vengimas ir valgymas vadinamojo” junk foods” šlamsto , taip pat gali nužudyti asmenį, tik tai gali tiesiog užtrukti ilgiau.

Vėžys yra tik požymis, kad kažko trūksta mūsų kūnui ir mūsų gyvenimui. Tikrasis gydymas reikalauja nutraukti kovą; kova yra tai, kas iš tikrųjų neleidžia išgyti. Vėžys tapo nepaprastų kančių, skausmo ir mirties sinonimu.

Tiesą sakant, daugumoje vėžys atsiranda ir išnyksta savaime, nei dienos nepraeina kūnui gaminant milijonus vėžio ląstelių. Kai kurie žmonės, esant sunkiam laikinam stresui, gamina daugiau vėžio ląstelių nei įprastai ir sudaro vėžinių ląstelių grupes, kurios vėl išnyksta, kai jaučiasi geriau. Medicininiai tyrimai rodo, kad DNR galingas priešvėžinis vaistas, Interleukin II, nukrenta jo lygis, būnant blogai fiziniai ir psichiniai būklei ir vėl pakyla, kada žmogus tampa atsipalaidavęs ir džiaugsmingas, tai atskleidžia, kad stresas yra viena iš pagrindinių vėžio priežasčių.

Vis dėlto, žmonės nejaučia stipraus streso nuolatos. Todėl, dauguma vėžio išnyksta be jokios medicininės intervencijos ir nesukelia realios žalos. Santykinai nedaug vėžio iš tikrųjų tampa „terminalu“ arba aptinkama. Didžioji dalis vėžio išlieka nediagnozuoti ir nerandami iki autopsijos.

Dauguma žmoniu nemiršta nuo vėžio, jie net neturi jokių simptomų, kad gydytojas įtartų vėžį. Trisdešimt iki 40 kartų skydliaukės, kasos ir prostatos vėžio atvejų randama autopsijoje, bet ne gydytojui aptikus.

Vėžio profilaktiniai tikrinimai, dažniau veda į nereikalingą gydimą. Problema yra tame, kad žmonės kurie yra diagnozuoti, yra įvaryti siaubo, paklūsta atiduoti savo kūną, pjovimo, deginimo, nuodijimo procedūroms, kurios padaro dar daugiau žalos.

Aktualiausias klausimas iškylantis neturėtų būti „Kaip pažengęs vėžys ir koks jis pavojingas?”, bet „Ką aš darau arba ko aš nedarau, kad mano kūnas yra tokioje situacijoje, kurioje turi kovoti dėl gyvybės?

Kodėl kai kurie žmonės lengvai praeina vėžį, o kiti ne? Kas sukelia gijimą ir kas neleidžia organizmui natūraliai gydyti vėžio?

Kas daro vėžį tokiu pavojingu ir ar iš tiesų tai yra pavojinga?

Išsamūs moksliniai tyrimai per pastaruosius 10 metų parodė, kad genai nesukelia ligų, bet iš tikrųjų juos veikia ir keičia aplinkos pokyčiai per visą gyvenimą. Genai keičiasi neįprastu būdu tik tada, kai jie patiria stresą, nesvarbu, ar tai yra maisto priedai, pvz., Aspartamas ir MSG; antibiotikas arba steroidinis vaistas; kirtimas greitkelio; baimė susidurti su piktu sutuoktiniu ar autoritetu; arba gilus nesaugumo jausmas.

Alopatinė medicina turi pavadinimą šiam normaliam ląstelių atsakui, esant ilgam stresui: „lėtinė liga“. Vėžys atsiranda, kai yra grėsmė ląstelių pusiausvyrai ir ląstelė turi pasinaudoti ekstremaliausiomis gynimo ir apsaugos priemonėmis. Vėžio gydymo metu niekada nebuvo atsižvelgta į galimybę, kad vėžys yra išgyvenimo mechanizmas, ir tai turi mirtinų pasekmių.Vaistų kompanijos, pranešusios apie savo išvadas.

Maisto ir vaistų administracijai (FDA), turi tik įrodyti, kad išbandyti vaistai kai kuriems žmonėms parodė kažkokią naudą. Jei mokslininkai sugebės surasti pakankamai kandidatų, kurie reaguos į placebo efekto gydymą, jie gali užtvirtinti vaistą. FDA patvirtinimas suteikiamas vaistams nuo vėžio, remiantis atsako rodikliais, kurie geriausiai atitinka 10-20 proc. Diapazoną. Be to, vėžio tyrimų „sėkmė“ matuojama auglio susitraukimu, o ne mirtingumo rodikliu, todėl net jei pacientas miršta, iki tol kol augliai susitraukia, tai laikoma sėkmė.

Daugeliui vėžiu sergančių pacientų, kurių imuninė sistema jau yra pažeista, tik viena chemoterapijos ar radiacijos dozė gali būti mirtina. Šiuolaikinės vėžio terapijos sėkmė yra gerokai mažesnė nei silpniausia placebo reakcija. Vidutiniškai remisijos atsiranda tik apie 7 proc. Vėžiu sergančių pacientų. Be to, nėra jokių įrodymų, kad šis drąsiai mažas 7 proc. „Sėkmės rodiklis“yra pasiektas iš siūlomų gydymo būdų,jie gal but butų išnykę bet kokiu atveju. Netaikant jokio gydimo sėkmės rezultatas butų didesnis nei jį taikant.Nors tik 2–4 proc. Vėžys reaguoja į chemoterapija , ji tapo standartine procedūra, skirta daugumai vėžio tipų skirti chemines medžiagas. Vėžiu sergančių žmonių procentas JAV, kuriems taikoma chemoterapija, yra 75%.

Vėžio pramonės industrija bando naudoti statistinius „įrodymus” įtikinti jus, kad jums reikia patikėti savo gyvenimą ir atiduoti į jų rankas. Amerikos vėžio draugijos išlikimo statistika yra labai klaidinanti, kadangi jie skaičiuoja tai kas yra ne vežys. Energija ir informacija: Pagal kvantinės fizikos dėsnius, bet kokį mokslinį eksperimentą stebėtojas (mokslininkas) įtakoja ir keičia stebėjimo objektą pagrindiniame lygmenyje. Tai taikoma ir žmogaus organizmui, nes jį sudaro energetika ir informacija.

Nors tai kas gali pasirodyti esantis kietas, tai yra tik suvokimas, kuris nulėmė, jo tokį pasirodymą. Jūsų mintys taip pat yra tik energijos formos ir informacija, turinčios įtakos kitoms energijos ir informacijos formoms, įskaitant jūsų kūno ląsteles. Jei stipriai tikite, kad turite vėžį, arba labai bijote to, jūs susiduriate su didele rizika, kad jis atsiras jūsų kūne.

Chemoterapija: Chemoterapija yra tokia nuodinga, kad keli lašai vaisto užlašėję ant jūsų rankos, gali labai ją nudeginti. Bet kokio chemoterapinio vaisto išsiliejimas ligoninėje yra klasifikuojamas kaip pagrindinis biologinis pavojus, todėl jam reikia specialistų su kostiumais ,atsikratyti jais.

Tik įsivaizduokite kokias skyles chemoterapija padaro kraujagyslių viduje, limfos kanaluose ir organų audiniuose,kaip jūs turite infjuziją po infjuzijos! Šiuolaikinės medicinos metodai nekovoja prieš ligas, jos kovoja prieš kūną, liga yra natūralus organizmo gydymo būdas save išgydyti, šiuolaikinis gydymas yra tik pakenkti, ar net sunaikinti šį gebėjimą.

Ar gali būti kad vėžys ne liga o išgyvenimo mechanizmas, skirtas pašalinti kenksmingus toksinus kurie daro žalą organizmui?

Jai taip, ar nebūtu prasmingiau padėti kūnui šiame natūraliame procese pašalinti kliūtis, nei slopinti šį gebėjimą, agresyviomis, destruktyviomis priemonėmis?

Kaip kūnas subalancuotas, nėra jokio tolesnio poreikio organizmui toliau remtis, tokiu žūtbūtiniu išgyvenimo mechanizmu kaip vėžiu. Daugelis žmonių „Western world” kreipėsi į gydytoją dėl kiekvieno menkniekio. Maisto ir medicinos pramone buvo manipuliuojama siekiant profito ir kontrolės.

Šiandiena masės žmoniu daugiau nebegalvoja už save, prarado pasitikėjimą savo įgimtu ir instinktiniu gydomuoju gebėjimu.

Jie kreipiasi į industriją, kuri neturi jokio poreikio ar intereso, kad žmonės būtų sveiki. Daug natūralių gydimų būdų vėžiui egzistuoja dabar, daugiau, nei kada ankščiau, tačiau nė vienas iš jų nėra tiriamas, patvirtinamas ar skatinamas tų, kurie teigia esąs tautos sveikatos priežiūros atstovai.

Amerikos vėžio draugija, Nacionalinis vėžio institutas, Amerikos medicinos asociacija (AMA), Maisto ir vaistų administracija (FDA) ir pagrindiniai onkologijos centrai, jaučia pavojų, alternatyvių vėžio terapijų sėkmei. Vėžio išsprendimas, reikštų pabaigą daugeliui institucijų kurios neša pinigus ir šlovę daugeliui žmonių.

Natūralios terapijos turi būti nepatikimos, paneigiamos, nepalankios ir jokiu būdu neleidžiamos. Pasak nepriklausomų prestižinio New England Journal of Medicine, Amerikos kongreso sparno ir Pasaulio sveikatos organizacijos (Pasaulio sveikatos organizacija), 85-90 proc. visos šiuometines naudojamos medicininių įstaigų procedūros yra nepagrįstos ir neparemtos moksliniais tyrimais.

Į simptomus orientuotas požiūris,toks gydimo požiūris (gydymas) sukelia daugelį simptominių šalutinių poveikių, kurio pasekoje reikalauja tolimesnio gydimo.Medicinos pramonė, įskaitant farmacijos kompanijas, nėra suinteresuotos rasti realių vėžio ar kitų lėtinių ligų gydymo būdų, tai reikštų gydimą be pasireiškimo šalutinių poveikių. Vien Jungtinėse valstijose, kasmet miršta ne mažiau kaip 900 000, dėl šalutinių poveikių, dėl simptomų slopinimo, mažinimo metodų.

Tai nereiškia, kad ši tendencija yra tik medicinos sistemos kaltė. Žmonės taip pat turi prisiimti atsakomybę už save, savo fizinę ir emocinę sveikatą. Vėžys ar gydymas?:

Dauguma žmonių nejaučia jokių simptomų iki gydymo, kai nuslenka plaukai, jų oda tampa pilka, jų balsas užsikimęs tada jie pradeda jaustis pavargę ir ligoti. 1990 m. Vokietijos epidemiologas dr. Ulrichas Abelas iš Heidelbergo universiteto auglių klinikos, išsamiai ištyrė visus svarbiausius klinikinius chemoterapinių vaistų tyrimus iš 350 medicinos centrų.

Jis taip pat peržiūrėjo ir išanalizavo tūkstančius mokslinių straipsnių, paskelbtų prestižiniuose medicinos žurnaluose. Abelio duomenys buvo paskelbti Biomedicinos ir Farmakoterapijoje 1992 m.kurie parodė ,kad nėra jokių mokslinių tyrimų,įrodančių,kad chemoterapija gali „pratęsti gyvenimą,bet kokiu pastebimu būdu,pacientų kenčiančių, nuo labiausiai paplitusių organinių vėžio tipų.Daugelis gydytojų paskiria chemoterapijos vaistus pacientams, kuriems yra piktybiniai navikai yra tokioje stadijoje, kur chirurgija nebegali įsikišti. Žinodami, kad nėra jokios naudos nes jis pasiekia 50% ar daugiau naviko sumažėjimą tik 28 dienas. Laikinas naviko susitraukimas per chemoterapiją, niekada nebuvo įrodyta, kad gydo vėžį arba pailgina paciento gyvenimą.

Chemoterapija niekada neįrodė jokių palankių rezultatų vėžiui gydant. Priešingai organizmas gali pats save išgydyti,o tai iš tikro daro plėtodamas vėžį. Vėžys yra gydomasis atsakas o ne liga. Ligas organizme sukelia esamas disbalansas. Šis gydomasis atsakas gali tęstis net ir tuo atveju, jei žmogui atliekama chemoterapija arba (radiacija, spinduliuotė), deja tikimybė išgyti sumažėja, kaip pacientai gydomi chemoterapiniais vaistais.

Gydimo šalutiniai poveikiai gali būti siaubingi širdį veriantys, varginantys tiek pacientus tiek juos mylinčius, daug daugiau nei vėžio šalutinis poveikis. Prieš įsipareigodami būti apsinuodijusiems, vėžiu sergantiems pacientams reikia paklausti savo gydyto ir paprašyti pateikti įrodymus ir tyrimus, kad auglio sumažinimas iš tikrųjų reiškia bet kokį išgyvenimo padidėjimą.

Kas yra vėžys?: Pagal mūsų dabartinį medicinos modelį, vėžys yra bendras terminas, apibūdinantis 100 unikalių ligų grupę, kurioms būdingas nekontroliuojamas nenormalių ląstelių augimas ir plitimas.Kūno dizainas sukurtas gyventi ne save naikinti. Kodėl jis staiga leistų auginti papildomus ląstelių audinius ir užmušti save? Pagrindinė kliūtis gydimui yra tai, kad šiuolaikinis vėžio gydymas yra pagrįstas klaidinga prielaida, kad kūnas kartais bando sunaikinti save.

Nors liga, atrodo, yra kažkas griaunamo ir kenksmingo organizmui, tai iš tikrųjų yra organizmo bandymas išvalyti ir išgydyti save, arba bent jau pratęsti jo gyvenimą. Vėžinės ląstelės nėra kenkėjiška ataka prieš sveikas ląsteles ir kūną.

Vėžio ląsteles, kaip ir visos kitos ląstelės, žino, kad jei organizmas mirs, jos mirs, taip pat.

Drastiškas gyvybiškai svarbių maistinių medžiagų kiekio sumažinimas organų ląstelėse nėra vėžio auglio pasekmė, bet iš tikrųjų jo pagrindinė priežastis. Vėžinės ląstelės yra normalios, sveikos ląstelės, kurios mutavo genetiškai, kad galėtų gyventi aplinkoje, kurioje nėra deguonies.

Kai ląstelės netenka gyvybiškai svarbios deguonies (jų pagrindinio energijos šaltinio), kai kurios iš jų miršta, tačiau kitos sugeba pakeisti savo genetinę programą ir mutuoja išradingiausiu būdu, kad jos galėtų gyventi be deguonies.

Dabartinė statistinė informacija rodo, kad vėžio gydymas slopinančiais metodais, pvz. spinduliuotė (radiacija) chemoterapija ir chirurgija sumažina visišką remisijos tikimybę nuo 28 proc. iki 7 proc.

Tai panašu į tokius atvejus kaip infekcijos yra „užkertamos”arba slopinamos, medicininės intervencijos, kepenys ir inkstai tampa mažiau efektyvūs laikant organizmo ląstelių audinius be kenksmingų toksinų, taip pat ir limfinę,imuninę ir virškinimo sistemą. Vėžines ląstelės yra normalios, nuo deguonies priklausančios ląstelės kurios buvo genetiškai perprogramuotos, kad išgyventų deguonies neturinčioje aplinkoje.

Gydyti vėžį lyg tai būtų liga, nešalinant pagrindinės priežasties, yra niekas kitas kaip neteisėti, nekompetetingi, veiksmai, piknaudžiavimas.

Deguonies trūkumas sukelia sveikos ląstelės atsisakymą nuo pradinio genetinio dizaino ji nustoja naudoti deguonį. Vėžio ląstelės nesukelia, bet užkerta kelią mirčiai, bent jau kai kuriam laikui.

Skirtingai nuo visų organų išsekimo vedančio į viso organizmo mirtį,jai pagrindinės vėžio priežastys yra tinkamai prižiūrimos,tokio rezultato galima išvengti.

Vėžys ne liga; tai paskutinis organizmo mechanizmas išgyventi, kurį jis turi likusį. Jis tik tada perima kontrolę, kai visos kitos savęs išsaugojimo priemonės nebeveikia.

Antrasis skyrius: vėžio fizinės priežastys: Atrasti ir suprasti fizines vėžio priežastis, jums pirmiausia reikia atsikratyti idėjos, kad vėžys yra galinga liga, su kuria turi būt kovojama. Gyjimas yra priėmimas, leisti ir palaikyti, o ne kovoti ir priešintis.

Spontaniškos remisijos įvyksta tada, kai organizmas gali naudoti maksimalų gydomąjį pajėgumą, nes jis nėra užimtas kova, kurią sukelia stresas. Galima mokytis iš bet kokios situacijos, įskaitant ir vėžį. Asmens noras pripažinti ir mokytis iš problemų kurias atneša vėžys yra potencialiai skatinanti ir kartais net euforinė patirtis.

Kiekvienoje situacijoje egzistuoja pagrindinė priežastis, net jei ji atrodo visiškai nesusijusi, jus kaip sąmone, siela ir dvasia esat vienintelis tikrasis energijos šaltinis ir informacija, kuri valdo jūsų kūną.

Jūsų vidinė būsena ir tai kuo jus užsiimate, valgote, geriate, jaučiate ir galvojate, sąlygoja kaip gerai jūsų genai gali kontroliuoti ir palaikyti jūsų fizinę būklę. Liga naujo gyvenimo aprūpintoja.

Vėžys ištinka tik tada, kaip mūsų, fizinė, emocinė dvasinė, dalis ar dalys yra nebegyvos. Vėžys gali atgaivinti šias sustingusias,užslopintas ar perpildytas dalis, nesvarbu ar jos yra fizinės ar ne. Didžioji dalis medicinos industrijos ir gyventojų mano, kad laipsniškas normalių ląstelių „degradavimas” į vėžines ląsteles yra atsitiktinės klaidos kurias kūnas kažkaip daro, galbūt dėl ​​paveldimų priežasčių, dažnai vadinamų genetiniu polinkiu. Ši teorija ne tik pažeidžia logiką, bet ir esminį evoliucijos tikslą. Vėžio ląstelės yra kuriamos kasdien, kad įsitikint, jog imuninė sistema yra pakankamai stimuliuojama, kad būtų užtikrintas efektyvus ir natūralus, savarankiškas valymo pajėgumas.

Vėžys nėra liga, bet ištęstinis imuninis atsakas padėti išsiaiškinti esamą perkrovos būklę, kuri dusina ląstelių grupę.

Kodėl imuninė sistema stengtųsi užkirsti kelią organizmo pastangoms užkirsti kelią šiai perkrovai?

Vėžio ląstelės yra pernelyg brangios ir pernelyg naudingos organizmui,kad pašalinti. Vėžinės ląstelės nėra atsitiktinai pasklidusios per visą kūną.Jos esą tose vietose, kuriose trūksta deguonies.

Vėžio etapai:

1.Kongestija

Kaip srityje yra kongestija,prasideda vėžys. Kaip eismas, kuris negali įvykti dėl nelaimingo atsitikimo,kyla perkrovos dėl sulaikymo.

2. Sulaikymas

Sulaikymas gali būti sukurtas sutirštėjusių kraujagyslių sienelių, kurios neleidžia tinkamai pernešti deguonį, vandenį, gliukozę ir kitas gyvybiškai svarbias maistines medžiagas iš kraujo į ląsteles. Tai gali būti dėl raudonos mėsos, rūkymo ir trans-riebalų vartojimo. Vėžį ir širdies ligas paprastai sukelia tos pačios priežastys.

3. Limfinis užsikimšimas

Ląstelių maitinimas, sveikata ir efektyvumas priklauso nuo to, kaip greitai ir visiškai pašalinamos atliekos per limfinę sistemą.

4. Lėtinės virškinimo problemos

Prieš patiriant lėtinį limfos kongestiją,asmuo turi ilgalaikių sunkumų virškinant maistą. Netinkamai virškinami maisto produktai tampa tinkama vieta toksiškiems junginiams, tai gali paveikti ląstelių elgesį.

5. Kepenų tulžies latakų obstrukcija

Tulžies akmenys randami ne tik tulžies pūslėje, bet ir kepenų kanaluose. Vėžiu sergantiems pacientams ir ligoniams, sergantiems artritu, širdies liga, kepenų liga ar kitomis lėtinėmis ligomis, daugiausia akmenų yra kepenyse. Kepenų akmenys yra pagrindinė geros sveikatos, jaunatviškumo ir gyvybingumo įgijimo kliūtis. Jie yra viena iš pagrindinių priežasčių, dėl kurių žmonės suserga ir turi sunkumų atsigauti, pasveikti,įskaitant vėžį.

Bendrosios priežastys, dėl kurių atsiranda vėžio ląstelių forma, apima: Nenatūralus maistas ir gėrimai,raudina mėsa ir kepti maisto produktai.;Maistas ruošiamas mikrobangų krosnelėje.

Mobilusis telefonas ir belaidžio ryšio prietaisų spinduliuotė (radiacia).

Dantenų liga ir vėžys yra susiję, galimai dėl ​​padidėjusio uždegimo, kuris gali būti išplitęs visame organizme.

Akiniai nuo saulės ir apsaugos nuo saulės sukelia vėžį, nes jie neleidžia organizmui gauti pakankamai ultravioletinės šviesos, kuri yra vienas galingiausių natūralių vaistų pasaulyje. Įrodyta, kad saulės šviesa yra naudingas gydymas beveik visoms ligoms ir vėžio rūšims. Ji suteikia vitamino D ir padidina serotonino kiekį smegenyse.

Toksiška kosmetika. Galingiausios iš tiesioginių ir netiesioginių vėžio priežasčių yra farmaciniai vaistai.

Trečias skyrius: vėžio demistifikavimas: Vėžio emocinės priežastys: Kas vyksta mūsų emociniame kūne, taip pat vyksta mūsų fiziniame kūne. Tikrasis vėžys yra įstrigusi ir izoliuota emocija – jausmas, kad „neturi jokio pasirinkimo“. Protas ir kūnas yra susieti, o bet kokie represuoti jausmai, nori ir nusipelno harmonijos, taikos, stabilumo ir paprasto džiaugsmo, kurie gyvenime paverčiami atitinkamais biocheminiais atsakymais organizme.

Ką jūs laikote savyje dėl baimės būti kritikuojami ar įskaudinti,iš tiesų tai tampa organizme nuodais. Vėžys yra atsakas į atsisakymą priimti:Visi gyvenimo įvykiai, kurie atrodo neigiami, yra unikalios galimybės tapti visapusiškai puikiais viduje ir judėti į priekį gyvenime. Kai mums reikia daugiau meilės, laiko ir dėkingumo, bet nepavyksta patenkinti šių esminių poreikių, kažkas mūsų gyvenime mus paskatins eiti šia kryptimi.

Nepriėmimo jausmas, nuvilti ar būti nuviltam ar piktam ant kito žmogaus rodo, kad trūksta atsakomybės, dėl priėmimo neigiamų dalykų jūsų gyvenime.

Kaltinti save ar kitą dėl nesėkmingos situacijos, sukelia jausmą būti auka ir gali pasireikšti kaip liga. Be to, jei negalime suprasti lydinčios mūsų ligos pranešimo, mes galime netgi susidurti su mirtimi, kad galėtume įvertinti gyvenimą. Vėžys iš tikrųjų gali būti vertinamas kaip išeitis iš aklavietės, kuri paralyžiuoja žmogaus širdį. Tai padeda sudaužyti senus, griežtus kaltės ir gėdos modelius, kurie palieka įkalintą ir laikomą nuolatinį žemą savigarbos jausmą.Dabartinis medicininis požiūris nėra nukreipti šį svarbų klausimą tačiau „ligos procese“, leidžiama jo eiga. Chemoterapija, spinduliuotė (radiacija) ir chirurgija skatina aukos mentalitetą paciente ir vargu ar gali išgydyti pagrindines ligos priežastis.

Vaistai, kurie laikomi stebuklingais, atsiranda, kai žmogus tampa laisvas nuo aukos jausmo poreikio ir savęs naikinimo. Be to, mes turime mylėti kiekvieną mūsų kūno ląstelę, įskaitant vėžines ląsteles, jei norime gyventi sveikai ir ramiai. Pjaustydami jas iš kūno per operaciją arba naikindami jas nuodingais vaistais ar mirtina (radiacija) spinduliuote, prideda dar daugiau smurto organizmui,kuriam ir taip reikia su tuo kovoti.

Padėti žmonėms, kurie eina per ligos procesą, leisti jiems patirti skausmą, neviltį, sumišimą, vienatvę, beviltiškumą, pyktį, baimę, kaltę ir gėdą, kuriuos jie slopino. Jei žmogus žino, kad jis gali turėti visus šiuos jausmus ir jų nereikia slėpti, vėžys gali tapti labai galinga savigydos priemone. Neišspręstas konfliktas dažniausiai yra bet kokios ligos, įskaitant vėžį, pradžios taškas. Vėžys tai yra savęs nemylėjimas. Daugelis vėžiu sergančių žmonių visą gyvenimą skyrė kitiems padėti ir remti. Bet jei jų motyvacija už tai yra meilės sugrąžinimas, tai yra savęs nemylėjimo rezultatas. Tai gali užkirsti kelią neišspręstoms problemoms, baimėms ir nepilnavertiskumo jausmui, kūno organų ir audinių atmintyje.

Ketvirtas skyrius: kūno intelektas veikloje: Vėžys visada pasireiškia, dėl jau toksiškos būklės organizme. Tai ne priežastis, o simptomas prastos sveikatos. Nepaisant didelių medicinos įstaigos pastangų ir išlaidų, per pastaruosius penkiasdešimt metų mirtingumas nesumažėjo. Auglio ląstelės yra ląstelės, kurios „panikuoja“ dėl maisto, vandens, deguonies ir vietos trūkumo. Išgyvenimas yra jų pagrindinis genetinis instinktas, kaip ir mūsų. Visi mano, kad vėžio ląstelės yra atsakingos už žmogaus mirtį; visa sistema remiasi šia idėja. Tačiau vėžio ląstelės padeda labai perpildytam kūnui išgyventi šiek tiek ilgiau nei be jų.Šios ląstelės atlieka svarbų darbą organizme, užpildytame toksiškomis atliekomis. Ląstelės neatsitiktinai tampa „nuodingos“ ar piktybinės; jos tai daro, kad išvengtų skubios katastrofos organizme. Jei organizmas miršta, tai ne dėl vėžio,bet dėl pagrindinių priežasčių.

Augliai veikia kaip kempinės nuodams kurie cirkuliuoja ir kaupiasi kraujo, limfos ir audinių skysčiuose. Šie nuodai yra tikrasis vėžys, ir jie tęsia cirkuliaciją, nebent auglys filtruoja juos lauk. Sunaikinant naviką, tikrasis vėžys cirkuliuoja tol, kol pasikartoja. Nuodai tokie kaip chemoterapiniai vaistai ir antibiotikai daro priežastis vėžio išplitusias ir tampa daugiau agresyvesnės.Žmogaus kūnas yra tobulas ir visada pastumėja mus į sveikatą ir gerovę.Kūnas desperatiškai stengiasi gyventi.

Ląstelės eina į gynybinį režimą ir tampa piktybinėmis, jei jos turi užtikrinti savo išlikimą, bent jau tiek, kiek jos gali. Spontaninė remisija atsiranda, kai ląstelėms nebereikia ginti save. Dauguma vėžio atsiranda po kelių pakartotinių įspėjimų.

Tai gali būti:

Galvos skausmai, kuriuos nuolat slopinate su nuskausminamaisiais vaistais.

Pavargimas, kurį nuolat slopinate su puodeliu kavos, arbatos ar gazuotais gėrimais.

Nervai, kuriuos bandote kontroliuoti su nikotinu.

Vaistai, kurios naudojat norėdami išvengti nepageidaujamų simptomų.

Sunkios sezoninės galvos peršalimo priežastys.

Nepakankamai skiriate sau laiko atsipalaiduoti, juoktis,tylumos ir ramybes.

Konfliktai, kurių vis vengiate.

Apsimetinėjimas, kad jums viskas gerai, kai taip iš tikro nėra.

Nuolatinis poreikis įtikti,teigti malonumą kitiem,kaip tuo tarpu jaučiatės nieko vertas ir nemylimas jų.

Mažas pasitikėjimas savimi, kai jūs nuolat stengiatės įrodyti save kitiems.

Apdovanojimas savęs „raminančiu” maistu, kaip jaučiatės nereikalingu.

Manoma, kad genetinė mutacija yra pagrindinė vėžio priežastis; tačiau tiesą sakant, tai efektas dėl toksiškos gyvensenos.Vėžys yra paskutinis kūno bandymas gyventi, o ne, kaip dauguma žmonių mano, mirti. Be genų mutacijos, ląstelės, kurios esą toksiškoje aplinkoje,anaerobinė aplinka tiesiog užgniaužtų ir pribaigtų jas.Kodėl dauguma vėžio išnyksta natūraliai: Moksliniai duomenys rodo, kad dauguma vėžio išnyksta patys, jei jie yra paliekami ramybėje.

Kiekviena toksiškumo krizė, nuo sudėtingo vėžio iki paprasto galvos peršalimo iš tikro yra gydomoji krizė, kuri, palaikant, padedant išsivalyti, gali būti išgydyta. Daugybė mokslininkų per pastaruosius metus pranešė, kad įvairios sąlygos, pvz., vidurių šiltinė, koma, menopauzė, pneumonija, vėjaraupiai ir net hemoragija gali sukelti spontanišką vėžio remisiją. Jos pašalina didelį kiekį toksinų ir padeda ląstelėms vėl laisvai „kvėpuoti”.Karščiavimas, prakaitas, kraujo netekimas, gleivių išsiskyrimas, viduriavimas ir vėmimas gali atsikratyti toksinų ir imuninė sistema gauna labai reikalingą postūmį.

Kadangi jie neturi tariamo mokslinio pagrindo, jie nėra naudojami tolesniems vėžio tyrimams. Vėžio tyrėjai neatsižvelgs į natūralius gydymo būdus; nes jie nėra to apmokyti arba jiems nėra mokama už tai.Liga yra daugiau nei organizmo būdas atsikratyti įstrigusių nuodingų medžiagų. Šių nuodų išėjimo maršrutų blokavimas, kuris pasireiškia gydant simptomus, gali uždusinti kūną ir sustabdyti jo gyvybines funkcijas. Kūnas turi įgimtą polinkį ir gebėjimą išgydyti save.

Penktas skyrius: Kitos vėžio priežastys: Vaikų ligų slopinimas per nenatūralias imunizacijos programas gali sukelti vaikų riziką susirgti vėžiu.

Dėvimos liemenėles pakenkia limfos drenažui.

Ankstyvas brendimas ir krūties vėžio ryšį gali sukelti padidėjęs vaikų nutukimo lygis ir neveiklumas bei hormonai maiste.

Soja yra vėžio ir ligų sukeliantis maistas.

Skrudintos bulvytės ir kitas „šlamštas” maistas.

Kepti ar skrudinti turtingi angliavandeniais maisto produktai turi cheminio akrilamido.

Toksinai, esantys oro taršoje.

Mikrobangų krosneles. Vėžio augimas paprastai būna dehidratacijos vietovėse. Ląstelės gali išsausėti dėl priežasčių:;Vandens suvartojimo trūkumas;Vartoti gėrimus, turinčius diuretikų poveikį, pavyzdžiui, kavą, kofeino arbatą, gazuotus gėrimus ir alkoholį.

Vartojimas patruliuojančių maisto produktų arba medžiagų,tokių kaip mėsa,aštrūs prieskoniai,cukrus ir tabakas.

Stresas.

Dauguma farmakologinių vaistų.

Per didelis treniravimasis.

Persivalgymas, svorio padidėjimas.

Televizoriaus žiūrėjimas kasdien po keletą valandų.

Jei turite Vėžį, venkite:

Chlorinto vandens Fluoro savivaldybės geriamajame vandenyje (dantų pastoje) Belaidžių įrenginių Pesticidų ir kiti cheminių toksinų. Plaukų dažų Arseno, asbesto ir nikelio. Teflono, PVC dušo užuolaidų Dirbtinių saldiklių, tokių kaip Aspartamas ir Splenda Augimo hormonų karvių piene Sintetinių vitaminų. Mėsos, paukštienos ir žuvies kepinių. Rūkyti cigaretes. Saulės apsaugos priemonių. Naktinio darbo. Kraujo perpylimo.

Keletas faktų apie mamografiją:

Kiekvienas jūsų padarytas rentgenografinis tyrimas padidina nenormalių lastelių augimo riziką. Nacionalinis vėžio institutas (NCI) praneša, kad moterims, jaunesnėms nei 35 metų, mamografija gali sukelti daug daugiau krūties vėžio atvejų. Kanados tyrime nustatyta, kad jaunų moterų, kurios gavo metines mamografijas, krūties vėžio mirtingumas padidėjo 52 proc.

Šeštas skyrius: Ką reikia žinoti, kad išgydytumėte save: Dieta ir žolelės. Kepenų ir tulžies pūslės išsivalymas. Valgykite daug vaisių ir daržovių, kurie turi vėžio išgydymo ir vėžio prevencijos savybių, pvz., Briuselio kopūstai, kale ir kopūstai. Anti-vėžinės žoleles įskaitant alijošių, kates nagas, juodas cohosh, schizandra, astragalus…

Gydymo būdai:

Masažas Meno terapija. Muzikos terapija. Šokių terapija Joga. Fiziniai pratimai, idealiai tinka natūralioje šviesoje. Reguliarus buvimas saulėje jos šviesos poveikis, nenaudojant apsaugos nuo saulės Hipnozė „Biofeedback“. Kitos kovos su vėžiu praktikos. Gaukite daug saulės šviesos. Gaukite daug miego. Išlaikyti reguliarų valgio laiką. Valgykite augalinį maistą. Darykite reguliarius pratimus.

Tas, kuris randa tikslą ir reikšmę vėžio atsiradimui, taip pat ras būdą, kaip jį išgydyti.

Vėžio atsekimas atgal į jo kilmę yra raktas į tikrąjį gydymą. Kai sąmoningai sutinkate /su savo pasipriešinimais, jūs ne tik prarandate baimę, bet kūno ląstelės gali sugrįžti į savo natūralią pusiausvyrą ir sveikatą. Kūno išsivalymas, palepinimas ir maitinimas naudingomis medžiagomis yra atsakomybė už tai, kas vyksta su jumis, taip tapsite kontrolėje savo kūne ir gyvenime. Pasiimant savo galią atgal ten kur ji ir priklauso leidžiant sau išsivaduoti iš tokių rėmų kaip slopinamieji vaistai,agresyvus gydimas ir operacijos, yra būtina gydyti savo kūną, protą ir emocijas.

Andreas Moritz knyga: Cancer Is Not A Disease – It’s A Survival Mechanism Pdf.

Vertė Solvita Juodelytė