Sena fricė A.Merkel atskleidė visas kortas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-12 22:42:00, skaitė 224, komentavo 8

Sena fricė A.Merkel atskleidė visas kortas

Vis dar negaliu pamiršti Angelos Merkel žodžių, kuriuos ji pasakė paskutiniame interviu.

 

Kas neprisimena, priminsiu.

 

 

Ji pripažino, kad konfliktą Okrainoje išprovokavo Europos Sąjunga. Pasakė sąmoningai, puikiai suvokdamas pasekmes.

 

 

Miela vokietė močiutė, apie kurią net kai kurie patriotiškai nusiteikę Rusijos politologai teigiamai rašė ( Ji juk palaikė „Nord Stream 2“!), pasirodė gudri ir apgaulinga konflikto kurstytoja. Tikra fricė.

 

 

O apie Olafą Scholzą galima pasakyti daug nešališkų dalykų, bet, palyginti su Angela, jis yra tik nekaltas vaikas.

 

Kodėl Frau Merkel padėjo visas savo kortas ant stalo?

 

 

Manau, yra du variantai.

 

Pirmasis (labai artimas fantazijai).

 

Tarkime, kad Angela vis dar turi sąžinės ir ji nusprendė duoti Rusijai diplomatinį kozirį. Nes nors tarptautinė teisė jau mirusi, A. Merkel žodžiai visiškai patvirtina Rusijos teisumą ir pateisina jos veiksmus. Aišku, kad Vakaruose jie suraukš nosį ir apsimes negirdintys, bet Vakarai toli nuo viso pasaulio. Ir dauguma šalių vis dar klauso, ką sako Rusija. Ir nelabai suprantu, kodėl Rusijos šalies vadovybė ir Užsienio reikalų ministerija dabar mažai dėmesio kreipia į A. Merkel žodžius. Tebūnie tai korta tarp kozirių ir ne didelė, bet ją naudoti būtina.

 

 

Antrasis variantas (realus).

 

Močiutė tiesiog nustojo būti drovi. Jai jau nerūpi, ką jie galvoja, toje Rusijoje. Ji įvykdė užduotį ir dabar apie ją kalba su malonumu. Užduotis paprasta – sugriauti visus ryšius tarp Europos ir Rusijos. Iš ko gauta užduotis– ilgai galvoti nereikia. Iš tų, kurie ilgus metus klausėsi jos privačių telefonų. Lygiai taip pat jie klauso ir kitų ES politikų telefonų, kad jie tvirtai laikytųsi vienoje vietoje ir nenukryptų nuo kurso.

 

Tačiau bet kuriuo atveju istorija yra per garsi, kad ją būtų galima ignoruoti. Čia yra teisinga imtis tam tikrų diplomatinių žingsnių prieš Vokietiją, ir net nesvarbu, kad Angela nebėra kanclerė. Dabar pats laikas panaudoti visus turimus diplomatinius ir informacinius metodus.

 

Nėra ko gėdytis.

 

Juk mūsų visų priešas jau seniai atsisakė visų suvaržymų.