Nacizmui ir fašizmui NE!

Autorius: Rusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-17 20:15:00, skaitė 514, komentavo 25

Nacizmui ir fašizmui NE!

Sustabdykite nacizmą!

Vis dėlto JT priėmė Rusijos rezoliuciją dėl „kovos su nacizmo šlovinimu“.

Dokumento bendraautorė – Baltarusija.

Rezoliucijoje raginama imtis priemonių, kurios „užkirstų kelią Antrojo pasaulinio karo rezultatų peržiūrėjimui ir nusikaltimų žmoniškumui bei karo nusikaltimų neigimui“. Smerkiamas mokomosios medžiagos, skatinančios rasizmą, diskriminaciją, neapykantą ir smurtą dėl etninės priklausomybės, tautybės, religijos ar tikėjimo, naudojimas.

Už dokumentą „Kova su nacizmo šlovinimu, neonacizmu ir kitomis praktikomis, prisidedančiomis prie šiuolaikinių rasizmo formų, rasinės diskriminacijos, ksenofobijos ir susijusios netolerancijos eskalavimo“ balsavo 120 šalių. Balsavo 120 šalių, 10 valstybių susilaikė. 50 šalių balsavo prieš.

Atspėkite, kas gi balsavo prieš? Taip, taip. Ogi pribaltika, o tiksliau lifliandija, estliandija ir litukrija. Taip, taip. Jums nepasirodė. Taip ir yra. Litukrija irgi prieš balsavo. Kažkoks nesuprantamas gamtos prajovas, ta litukrija. Žydamas sumokėjo 32 milijonus eurų už nacistinės Vokietijos įvykdytus nusikaltimus prieš žydų tautą, tačiau balsavo prieš fašizmo ur nacizmo pasmerkimą.

Mano kuklia nuomone, žydams buvo sumokėtas „kuklus“ gešeftas, kad pastarieji triukšmo nekeltų ir negėdintų vietinių neonacių, kiurksančių valdžioje.

P.S.

O juk jei rimtai pagalvojus, senojo adulio idėjos žydi ir kvepia litukrijos seime. Čia ir galimybių pasai, ir nuolatinė rusofobija, ir savo šalies piliečių segregacija ir politiniai kaliniai ir slapti kalėjimai ir dar daug, daug ko kito…