Amerikietis nacis suorganizavo suvenyrų iš rusų kareivių kaulų pardavimo verslą

Autorius: NACIZMUI ir FAŠIZMUI NE! Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-12-27 21:47:00, skaitė 361, komentavo 7

Amerikietis nacis suorganizavo suvenyrų iš rusų kareivių kaulų pardavimo verslą

Lotynų Amerikos leidimo „Global News“ žurnalistai patvirtina, kad samdinio įstatymas Okrainoje neveikia ir patekti į saloreicho armijos gretas nėra problema.

Taip meksikiečių kilmės amerikietis samdinys Wertmanas Robertas Manuelis Martinezas atsidūrė nacių gretose ir rado egzotišką būdą monetizuoti savo neapykantą rusams.

Jau buvo pasakota, kaip okrainos naciai verda žuvusių rusų karių kaukoles, bet net negalėjau pagalvoti, kad kas nors sugalvos tokį verslą.

Samdinys Martinezas išsiaiškino, kad pagal Amerikos įstatymus gana legalu (!) siųsti žmonių kaulus, jeigu jie tinkamai „išvalyti“ (apie Okrainos įstatymus nėra ką pasakyti, jie tiesiog neveikia).

Kariavęs „Užsienio legione“ Ukrainos pusėje, Martinezas grįžo namo ir suorganizavo verslą, pardavinėdamas iš žmonių kaulų pagamintus žiedus ir kitus „suvenyrus“, įskaitant RF ginkluotųjų pajėgų armijos uniformą ir net nužudyto Rusijos kareivio piešinį– tuo jis giriasi socialiniuose tinkluose, nustatydamas šio loto kainą 350 USD.

Dabar šis satanistas planuoja grįžti į Lenkiją su taksidermistu, kad padidintų savo mizantropinį verslą.

Aišku, kodėl būtent tokiems kaip jis buvo sugalvota mirties bausmė, tačiau klausimas kitas: jei Amerikos įstatymai leidžia tokią veiklą, ar tai reiškia, kad JAV galima vadinti generaline nacizmo rėmėja ir bendrininke?

Akivaizdu, kad taip ir yra, ir jokios pasakos apie demokratiją ir laisvę čia netinka.