Nešventoji Trejybė: „Facebook“ kaip faktas, vyriausybė kaip tiesa, „Big Pharma“ kaip Dievas

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2023-01-04 02:42:00, skaitė 288, komentavo 2

Nešventoji Trejybė: „Facebook“ kaip faktas, vyriausybė kaip tiesa, „Big Pharma“ kaip Dievas

Milijardai yra įstrigę Matricoje, kuri nurodo, ką galvoti, kada galvoti ir kaip mąstyti. Jų tikrove manipuliuoja nedidelė tarptautinių nusikaltėlių grupė, kuri, atrodo, vadovauja ir viso pasaulio likimui. Įdomu, kodėl laisvas žodis yra okupuotas? Kalbėkite ir padėkite žmonėms išsilaisvinti.

Jei įvykiai nuo 2020 m. kovo mums ką nors parodė, tai yra tai, kad baimė yra galingas ginklas siekiant užtikrinti hegemoniją. Bet kuri vyriausybė gali manipuliuoti baime dėl tam tikrų dalykų, patogiai ignoruodama realius pavojus, su kuriais susiduria gyventojai.

Rašytojas, tyrinėtojas Robertas J Burrowesas sako: „Jei mes rimtai susirūpinome savo pasauliu, didžiausia ir ilgiausiai planetoje besitęsianti sveikatos krizė yra ta, kuri kasdien miršta iš bado 100 000 žmonių. Pasaulinės maisto sistemos kontroliuojantys interesai jau seniai pelnosi iš strategijos, kuri užtikrina, kad žmonės be reikalo badauja, kai politiką lemia įmonių pelnas, o ne poreikis.

JAV apžvalgininkas Walteris Lippmannas kartą pasakė, kad „atsakingi vyrai“ priima sprendimus ir turi būti apsaugoti nuo „bandos“ – visuomenės. Jis pridūrė, kad visuomenė turėtų būti pavaldi, paklusni ir atitraukta nuo to, kas iš tikrųjų vyksta. Bijodami dėl savo gyvybės, jie turėtų su pagarba žavėtis lyderiais, kurie gelbsti juos nuo pražūties.

COVID metu Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern paragino piliečius pasitikėti vyriausybe ir jos agentūromis ir pareiškė: „Priešingu atveju atmeskite viską. Mes ir toliau išliksime jūsų vieninteliu tiesos šaltiniu.“

JAV daktaras Anthony‘is Fauci prisistatė kaip „mokslas“. Naujojoje Zelandijoje Ardern buvo „tiesa“. Taip buvo panašiai visose pasaulio šalyse – skirtingi skaičiai, bet tas pats požiūris.

Kaip ir kiti politiniai lyderiai, Ardern apribojo pilietines laisves, pasitelkdama visą valstybės smurto jėgą, siekdama užtikrinti, kad būtų laikomasi „tiesos“. Tie, kurie suabejojo COVID pasakojimu, įskaitant visame pasaulyje žinomus mokslininkus, buvo apšmeižti, uždaryti ir cenzūruoti.

Tai buvo tarptautiniu mastu organizuota kampanija, kurioje, be kita ko, dalyvavo vyriausybės, didžiosios technologijų įmonės, žiniasklaida ir PSO. „EU Times“ 2022 m. gruodžio 17 d. pranešė, kad JAV ligų kontrolės centrai bendradarbiavo su socialine žiniasklaida, siekdami cenzūruoti faktus ir informaciją apie COVID, kurie prieštarauja oficialiems naratyvams.

„Twitter“ valdė „Partnerių palaikymo portalą“, skirtą vyriausybės darbuotojams ir kitoms „suinteresuotoms šalims“, kad galėtų pateikti įrašus, kuriuos jis pašalintų arba pažymėtų kaip „dezinformaciją“ savo platformoje.

JAV vyriausybė aktyviai stengėsi „socialiai skiepyti“ visuomenę nuo visko, kas kėlė grėsmę jos pasakojimui. Didžiosios technologijų korporacijos stebėjo ir manipuliavo naudotojais, siekdamos cenzūruoti nepatvirtintą informaciją ir stumti vyriausybės propagandą. „Facebook“ nusiuntė CDC rašytinę medžiagą, kurioje kalbėjo apie daugiau nei šešiolikos milijonų „turinio vienetų“, kuriuose yra nuomonės ar informacijos, kurią vyriausybė norėjo nuslėpti, cenzūravimą.

AFL pažymėjo, kad CDC „bendradarbiauja su UNICEF, PSO ir IFCN nare bei vadovaujančia pilietinės visuomenės organizacija Mafindo“, siekdama sumažinti „dezinformaciją“. „Mafindo“ yra „Facebook“ trečiosios šalies faktų tikrinimo partneris, įsikūręs Indonezijoje ir finansuojamas „Google“.

AFL teigia: „Akivaizdu, kad Jungtinių Valstijų vyriausybė, didelės technologijų platformos ir tarptautinės organizacijos buvo visiškai įsitraukusios į sudėtingą kampaniją, kuria siekta pažeisti Pirmąją pataisą, nutildyti Amerikos žmones ir cenzūruoti prieštaringus požiūrius.“

Taip pat buvo įrodyta, kad CDC mokyklinio amžiaus vaikų kaukių orientavimo politiką lemia politika, o ne mokslas.

Visose didžiosiose Vakarų valstybėse buvo vykdoma didžiulė cenzūros kampanija, siekiant pateisinti socialinio ir ekonominio blokavimo, maskavimo, atsiribojimo ir valstybės kišimosi į beveik visus privataus gyvenimo aspektus politikos sistemą.

AFL išvados rodo, kaip galios centrai gali veikti ir veikia vieningai, kai reikia. Tai, kad tai buvo pasaulinė kampanija, rodo, kad ant kortos buvo pastatyta kažkas didžiulio.

Oficialus pasakojimas buvo apie gyventojų apsaugą nuo mirtino viruso, ir bet koks nesutarimas, įsiskverbęs į pagrindinio diskurso pakraščius (pvz., Tuckeris Carlsonas per „Fox News“ JAV ir keli pranešėjai per „Talk Radio“ JK), buvo linkę sutelkti dėmesį į tai, kad politikai per daug ėmėsi apribojimų.

Toks paviršutiniškas paaiškinimas išvengė gilios, kritiškos situacijos analizės. Iš tiesų, bet koks dėmesys didelių finansų – Volstrito ir Londono Sičio – vaidmeniui čia buvo pastebimas dėl jo nebuvimo.

2022 m. kovą „BlackRock“ vadovas Robas Kapito perspėjo, kad žmonėms netrukus pirmą kartą gyvenime teks susidurti su stygiumi, nes kai kurių prekių pritrūksta dėl augančios infliacijos. „BlackRock“ yra galingiausias investicinis fondas pasaulyje.

Kapito kalbėjo apie situaciją Ukrainoje ir COVID, atsakingą už dabartinę ekonomikos krizę, patogiai nekreipdamas dėmesio į trilijonų, išpumpuotų į griūvančias finansų rinkas 2019 ir 2020 metais, poveikį infliacijai.

Karas Ukrainoje ir COVID yra naudojami aiškinant dabartinės ekonominės krizės šaknis. Tačiau COVID politika buvo simptomas, o ne krizės priežastis – ja buvo siekiama valdyti tai, kas 2019 m. pabaigoje buvo laikoma artėjančiu ekonomikos žlugimu. Drakoniška COVID politika turėjo mažai ką bendro su visuomenės sveikatos krize. Tai aiškiai pasakyta profesoriaus Fabio Vighi straipsnyje „Savaime išsipildanti pranašystė: sisteminis žlugimas ir pandemijos modeliavimas“.

2019 m. rugpjūčio 15 d. „BlackRock“ paskelbė dokumentą, kuriame nurodė JAV Federaliniam rezervui įvesti likvidumą į finansų sistemą, kad būtų išvengta „dramatiško nuosmukio“. Pranešimas buvo nedviprasmiškas: „Reikalingas precedento neturintis atsakas, kai pinigų politika yra išnaudota ir vien fiskalinės politikos neužtenka.“

Jame taip pat teigiama, kad reikia rasti būdų, kaip centrinio banko pinigus gauti tiesiai į viešojo ir privataus sektoriaus vartotojų rankas, išvengiant hiperinfliacijos.

Tarptautinių atsiskaitymų bankas (TAB) darbiniame dokumente paragino imtis „netradicinių pinigų politikos priemonių“, kurios „apsaugotų realiąją ekonomiką nuo tolesnio finansinių sąlygų blogėjimo“.

Vighi parodė, kodėl hegemoninė klasė taip smarkiai reagavo į visuomenės sveikatos problemą, kuri paveikė mažumą gyventojų. Šis atsakymas prasmingas tik tada, kai žiūrima ekonomikos kontekste.

2019 m. pabaigoje, o ypač 2020 m., trilijonų pumpavimas į finansų sistemą, o vėliau blokavimas (siekiant išvengti hiperinfliacijos), buvo naudojamas kaip „netradicinė pinigų politika“, kurios imtis TAB paragino 2019 m. rugpjūčio 9 d.

Ar tikrai manėte, kad valdžios institucijoms taip rūpi kažkas, kas daugiausia paveikė vyresnius nei 80 metų ir sergančius sunkiomis gretutinėmis ligomis žmones? Ar jiems tikrai taip rūpėjo paprasti žmonės, ypač neproduktyvus darbas, kai per primesto taupymo metus matėme, kad su darbininkų klase elgiamasi su visiška panieka? Ir ar tie, kurie įvedė apribojimus ir uždarymus, tikrai tikėjo, kad COVID yra „mirtinas“ virusas?

Pagalvokite apie alkoholinių gėrimų pilnus vakarėlius Dauningo gatvėje, Neilo Fergusono nesantuokinį romaną, Mattą Hancocką, kuris pažeidėCOVID taisykles su savo mylimuoju, bekaukių pasaulio lyderius, besirenkančius Londone, jų tarnams dėvinto kaukes, įvairius JAV politinius lyderius, kurie nepaisydami savo taisyklių ir viešo Fauci teatro prieš televizijos kameras, buvimą be kaukės, kai tik kameros buvo išjungtos.

Nors tokie žmonės tironizavo gyventojus baime ir uždarymu, akivaizdu, kad jie patys nesijaudino dėl „viruso“.

Su COVID susijusi politika buvo visiškai neproporcinga bet kokiai rizikai, kylančiai visuomenės sveikatai, ypač atsižvelgiant į tai, kaip dažnai buvo „tobulinami“ COVID mirties apibrėžimai ir duomenys bei kaip piktnaudžiaujama PGR tyrimais, siekiant gąsdinti populiacijas.

Didžiausiu nugalėtoju tapo „Big Pharma“ – pramonė, turinti savo bagaže nešvarių triukų, melagingos reklamos ir mirties bei sužalojimų, atsiradusių dėl jos produktų. Korporacijos visuomenei reklamuojamos kaip patikimos. Kai vyriausybės bendradarbiauja (sąmokslauja) su tokiomis įmonėmis, jos susitaria su nusikalstamomis recidyvistų įmonėmis. Šios nepaprastai turtingos korporacijos kasmet išleidžia milijonus, finansuodamos įvairias grupes, vyriausybes bei tarptautines organizacijas. Nenuostabu, kad jie turi didžiulę įtaką ir vienaip ar kitaip tampa vyriausybių, PSO ir PPO „patikimais partneriais“.

Šiomis dienomis žodis „Big Pharma, kuria pasitikime“ – tai aklas tikėjimas Zuckerbergo fantazijų metavisatoje, kur „Facebook“ yra faktas, valdžia yra tiesa, o „Big Pharma“ yra Dievas.

Šaltinis