Sulaukėme TV3 „pagalbos”

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/sula... 2023-01-04 19:19:00, skaitė 652, komentavo 16

Sulaukėme TV3 „pagalbos”

Paskelbus apie grupės „Du Donatai” vieno iš atlikėjų Donato Čižausko mirties priežastis, sujudo visas Lietuvos „elitas”.

Paaiškėjo grupės „2 Donatai“ nario Donato Čižausko mirties priežastis

Vieni nustebę klausinėjo, iš kur gavome tokią informaciją, kiti puolė reikalauti informaciją atskleidusio asmens duomenų, o treti ragino socialiniuose tinkluose skųsti („reportinti”) Būkime vieningi YouTube paskyrą, neva, iš to yra daromas „piaras”. Pareiškiame, kad Būkime vieningi YouTube paskyroje, vaizdo įraše apie Donatą išjungėme reklamos rodymą ir apribojome žiūrėjimą asmenims iki 18 metų amžiaus.

Įdomiausia, kad pagrindinė Youtube kanalo skundikė yra visiems gerai žinoma televizijos projekto „TV pagalba” „žvaigždė” ir veidas Sandra Žutautienė. Ji ne tik skundikė, bet ir ragintoja kitus skųsti jai nepatikusį mano vaizdo įrašą, kuris apnuogina šlykštų šou pasaulio vidų.

Sandra Žutautienė, iš asocialių žmonių nelaimių darydama šou (kuris transliuojamas per JAV priklausančią TV3 televiziją), ėmėsi moralizuoti, kad, neva, naudojamasi žmogaus mirtimi sau darytis „piarą”.

Kur buvo ši gražuolė, kai mirė Agnė Jagelavičiūtė ir apie tai rašė visi delfių, LRytų, 15min ir t.t. portalai? Kur buvo ši „skaistuolė, šventuolė” iš gyvenimo nuskriaustų žmonių besidarydama sau piarą „TV3 pagalboje”, kur ji pati „kalasi” pinigus iš žmonių nelaimių ir dar tais pinigais maitina televizijos savininkus?

Tai dar kartą patvirtina, kad vaizdo įrašu apie Donatą buvo užjudinta rimta šou pasaulio vidaus problema.

https://youtu.be/ooHJmy__rpQ