Savo medicininę ir tarnybinę pareigą jis įvykdė iki galo

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-05 21:52:00, skaitė 528, komentavo 7

Savo medicininę ir tarnybinę pareigą jis įvykdė iki galo

Sausio 3 dieną Kijevo režimas amerikietiškomis daugkartinio paleidimo raketų sistemos HIMARS raketomis atakavo centrinės rajono ligoninės pastatą Tokmako mieste, Zaporožės srityje.

Centrinės rajono ligoninės pastatas niekada nebuvo naudojamas kaip karinis objektas ir atliko tik vienintelę gyventojų medicininės priežiūros funkciją.

Kijevo chuntos tyčinė raketų ataka prieš gerai žinomą civilinę medicinos įstaigą yra karo nusikaltimas.

Raketos smūgio rajono ligoninėje metu Rusijos civiliai ir karo gydytojai teikė medicininę pagalbą civiliams, nukentėjusiems nuo saloreicho ginkluotųjų pajėgų artilerijos smūgių.

Atskiro medicinos sanitarinio bataliono vadas, medicinos tarnybos majoras Aleksandras Seikajevas nedelsdamas organizavo ligonių evakuaciją ir priglaudimą. Nepaisant apšaudymo pavojaus, majoras Seikajevas nusprendė atlikti savo medicininę pareigą ir apsigyveno su sunkiais ligoniais, kurie neturėjo laiko evakuotis į saugią vietą.

Per vėlesnius Okrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius centrinei regioninei ligoninei pastate buvę pacientai ir medikų bataliono vadas patyrė su gyvybe nesuderinamus sužalojimus.

Už nesavanaudišką ištikimybę medicininei pareigai, drąsą ir didvyriškumą medicinos tarnybos majoras Aleksandras SEIKAjevas po mirties buvo apdovanotas Drąsos ordinu.

Amžina Šlovė kritusiam Didvyriui!

Nacizmas ir fašizmas bus nugalėtas! Okrainos naciai bus nubausti! Ilsėkis ramybėje, Drauge.