Dalbajonas Valatka pajuto nepagarbą iš nelietuvių

Autorius: Dalbajonas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/l... 2023-01-07 02:50:00, skaitė 564, komentavo 23

Dalbajonas Valatka pajuto nepagarbą iš nelietuvių

Dalbajonas Valatka LRT šliundrų portale piktinosi nelietuvių nepagarba lietuvių kalbai. Visagino kandidatė į merus nekalba po litovski.

"Taigi jeigu tie žmonės ir toliau žiūri rusiškus kanalus, vadinasi, jie nenori persiorientuoti, jie įsivaizduoja, kad ta Lietuva yra laikina, o mes šitai toleruojame."

Ne tau senam dalbajonui aiškinti kokius kanalus man žiūrėti, kokius naujienų puslapius skaityti ar kur man persiorientuoti. Beje, Lietuva iš tiesų yra laikina, ir ateityje greičiausiai taps šalimi su slavų etnine dauguma, kas turės sąlygoti perėjimą prie valstybinės rusų kalbos.

"Ir ta ponia, kuri lietuviškai nesurezga sakinio, Lietuvoje gyvena mažiausiai tris dešimtmečius, ji negerbia Lietuvos, negerbia nieko, kas yra lietuviška, o mes ją toleruojame."

Atleiskit, bet už ką reikia Lietuvą gerbti? o konkrečiau, už ką reiktų lietuvius gerbti? gal už tai, kad jie tokie tūpi, kad nesugebėjo pasirūpinti milijonu badaujančiu saviškiu ir tie turėjo bėgti ieškotis gyvenimo į emigraciją? lietuvių elitas yra mėšlas, padugnės ir nevykėliai. Maksimum ką jie sugeba tai laižyti amerikono, vokiečio ir žydo užpakalius. Griauti paminklus ir statyti vamzdžius vietoj jų. Internetuose jie šneka apie orkų spermą, mėšlą, rusifikuotus dalbajobus, voldemortus, galvijus, senes, rusų valymą ir ėjimą nachui, paminklus balvonams ir lenkų karstymą po vieną per metus.

Rimtai, už ką reiktų gerbti lietuvius? juk akivaizdu, kad jūsų elitas jau daugiau nei trisdešimt metų užtikrintai gamina tik padugnes.

Neseniai padvėsė išsigimėlė Agnė ir koks tai žviegiantis Donatas. Dėl Donato neturiu jokių pretenzijų, pirmą kartą girdžiu. Iš kažkokios Plungės Tauragės ar tai Tielšių, žodžiu iš Lietuvos. Bet matyt labai svarbus lietuvių kultūros dalyvis jei tiek visokiausių urodų į pakasynas sutraukė. Ir Pūzų dukros, ir narkomanas Katlieris, net Vaflinskas su sene. Stonkus. Čigonas iš Birštono. Žviegulis su sene. Net šliundra Bita Nikolson. A mėšlas Lensbergas į tėviškę užsuko? Tipinis Lietuvos sbrodas. Tik nesuprantu, ko jie į tą Vilnių lenda. Pasiliktų savo Tauragėje ir žviegtų užstalėse lietuviškai.

Nebūtų rusas tiems durniams kolūkių pristatęs tai iki šiol iš lentų sukaltose lūšnose gyventų su gyvuliais ir už tvarto laukuose šiktų. Atėjęs rusas jiems chruščiovkių pristatė, dalbajonus į Vilno atsitempė ir priveisė tris miljonus. Vandenį davė ir blusas išvalė. Geriau reikėjo kaip dalbajonui Nausėdai pas vokietį ant mėšlo.

Dalbajonui Valatkai. Ir toliau šnekėsime po russki, žiūrėsime piervyj ir skaitysime vesti. Čiau. Taip bus paprasčiau.