Remigijus Žemaitaitis: Grigeo už pusę milijono iš Klaipėdos universiteto pirko indulgenciją?!

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-01-09 16:18:00, skaitė 204, komentavo 3

Remigijus Žemaitaitis: Grigeo už pusę milijono iš Klaipėdos universiteto pirko indulgenciją?!

Ko vertas universitetas, kuris priima pusės milijono kyšį už palankias teršėjui mokslines išvadas? Gal to paties š, kuris teka Grigeo vamzdžiais?

Tik priminsiu, kad po didžiulio taršos skandalo Grigeo vadovybė Klaipėdos universiteto vadovybei skyrė pusę milijono - viešai kalbama, kad moksliniams tyrimams ir bendram gėriui. O realybėje - galimas kyšis už mokslines išvadas, jog Grigeo gamina šokoladą ir neteršia nei Kuršių marių, nei oro. Kaip sakant - moksliškai įrodyta, per dviejų metrų skersmens vamzdį iš gamyklos teka šaltinio vanduo su mėtų aromatu.

Dar labai svarbu, kad čia viskas tampriai susiję ir politiniame partiniame lygmenyje. Kaip Žemaitaitis be konservatorių?!Universiteto rektorius konservatorius kybo tame pačiame plakate su konservatorių kandidatu į Klaipėdos merus.

Manau, universitetas kiek viršijo savo įsipareigojimus Grigeo - turejo būti tik moksliniai tyrimai, garantuojantys neliečiamybę įmonei teršti toliau. O ne amžinas politinis saugus konservatorių prieglobstis!

Dar kartą dėkoju neabejingiems žmonėms, kurie nenuleidžia rankų ir fiksuoja gamtai daromą žalą bei įtartinus verslo ir mokslo atstovų pokalbius!!!
Penktadienį papasakosiu daug plačiau!!!

ĮDOMU, KUR SĖDI IR BŪNA ŠVIETIMO MINISTERIJA IR JOS VALDOVĖ? Kai jos rektoriai pardavinėja mokslą ir universiteto vardą už varganus 500000 eur. KUR PURVINIAI KONSERVAI ŽIŪRI, kai tokie kandidatai nori eiti į politiką ir tapti merais!

Čia kaip ir su Kreivio akcijomis ir Prezidento neveiklume ką nors veikti ar dirbti!