Abišala: praščiokus galime išnaikinti per 80 metų

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/l... 2023-01-14 04:49:00, skaitė 517, komentavo 15

Abišala: praščiokus galime išnaikinti per 80 metų

Buvęs Lietuvos premjeras turi planą.

Lietuvoje vis pasigirstant Sovietų Sąjungos nostalgijos aidams, A. Abišala tvirtina, kad tai nėra neįprasta, o visuomenei tereikia laiko atsikratyti senojo mąstymo.

„Mozei reikėjo 40 metų vedžioti žydus po dykumą tada, kai buvo daug trumpesnės kartos. Kai žydai turėjo Mozę, žydai turėjo ir dykumą. Mūsų kartos jau ilgesnės, mes dykumos ir Mozės neturime. Tai mums reikės gal 80 metų, kad atsikratytume senojo gyvenimo įpročių. Aš nematau tikrai nieko keisto, žiūrint į pasaulinį kontekstą“, – sako pašnekovas.

Nežinau apie kokius įpročius šitas šudo gabalas šneka, nes visi su senaisiais gyvenimo įpročiais jau sukriošę 70-mečiai. O valdžioje dabar šiuolaikiškas jaunatviškas 40-metis Mėšlo Lianzbergas su geriausia kas galėjo nutikti Lietuvai.

Viskas ko nori Abišala yra užtildyti bet kokią opoziciją ir užtikrinti savo padermės ateitį. Ir jiems labai gerai sekasi. Milijonas kuris galėjo juos nušluoti - pabėgo. Tarp milijono lietuvių neatsirado nei vieno kuris pasiaukotų ir nukirstų vieną ar kitą Mozę. Dabar šitas Mozė aiškina, kad reikia kažką vedžioti ir kažkuom atsikratyti. Paskui Mozę nereikia sekioti. Reikia daryti tai ką darė Prancūzijoje ir Anglijoje. Kadangi Lietuvoje nėra politikų atšaukimo mechanizmo - vieninteliu istoriškai pateisinamu politikų atšaukimo mechanizmu yra politikų žudymas.

Lietuviai politiškai subręs tik pradėję žudyti nepaklusnius politikus. Iki tol jie bus tik baudžiauninkai, vergai kuriuos per amžius tokie abišalos išnaudojo pardavinėdami Lietuvos teritorijoje gyvenusiems žydams.

Ką karaliams padarė prancūzai ir anglai? ką JFK padarė amerikiečiai? Ką žydai padarė Rabinui kai jis pradėjo šnekėti su palestiniečiais?

Lietuvos gerovės receptas visą laiką buvo prieš pat akis.