Kapinės Okrainoje, arba okrainiečių letarginis miegas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-14 22:41:00, skaitė 342, komentavo 8

Kapinės Okrainoje, arba okrainiečių letarginis miegas

Jūs visi tikriausiai matėte šias naujas Okrainos kapines. Tai didžiuliai laukai, tiesiog iškloti vėliavėlėmis. Atrodo taip baisiai, kad atrodo, kad Okrainoje net buvo uždrausta vėliavas dėti ant karių kapų. Kad negąsdintų žmonių.

Tačiau tiesa ta, kad Okrainos žmonėms tai nerūpi. Ten viešpatauja visiškas empatijos nebuvimas ir veidmainystė.

Namas pakraštyje – pagrindinis okrainiečių šūkis, jis veikia ir toliau. Niekam Okrainoje nerūpi, kiek okrainiečių žuvo Mariupolyje ar dabar Soledare. Apie Soledarą sakoma, kad ten kelios brigados buvo užkastos į žemę. Neįtikėtinas žuvusiųjų skaičius.

Ir čia galima net nekalbėti apie juokingus pareiškimus, kad Soledar Okrainai visiškai nesvarbus. Okrainiečius skersti siunčia ne tik Zelenskis, bet ir okrainietės motinos bei žmonos.

Kažkaip aptikau vaizdo įrašą, kur okrainietė visiškai rimtu veidu kalbasi su vyru, kiek ji gaus pinigų, jei jis mirs. Visa tai ramiu balsu. Panašu, kad savo vyrą ji jau palaidojo už akių ir dabar tik aiškinasi detales. Ir jokios tragedijos nebuvo. Galės susirasti naują vyrą, o iš senojo mirties gerai pasipelnyti.

Tiesa, pastarasis faktas taip pat toli gražu nėra akivaizdus, tačiau daugelis to vis dar nesupranta.

Empatijos stoka net šeimos lygmeniu ir nuolatinis rūpestis dėl asmeninės naudos. Tai atvedė okrainiečius į tokią būseną, kurioje jie yra dabar. Kažkoks tikrai velniška visos tautos, kuri užmigo užnarkotintu miegu ir niekada nepabus, transformacija.

Žmonos sėdi Europoje ir skaičiuoja, kiek gaus už mirusius vyrus. Ir tuo pačiu prisiminkite jų veidmainišką klūpėjimą, kai į kokį kaimą atveždavo denacifikuotą „didvyrį“. Lažkoks nesuprantamas gamtos prajovas...

Spjauna į lavonų kalnus, į didžiules kapines. Ir tai daro ne tik Zelenskis ar Zalužnas, bet apskritai visa Okrainos viruso paveikta gyventojų dalis.

Okrainiečiai yra ideali medžiaga amerikiečiams, nes jie miršta dėl kitų interesų ir nekelia jokių klausimų. Ir nereikia laikyti morkų prieš nosį, užtenka pažadėti „šviesią europietišką“ ateitį.

Ką Okrainoje jie supranta tai tik tai, ką visi matė fotosesijoje Eifelio bokšto fone iš vienos okrainietės, kuri, regis, net tarnauja pasienio kariuomenėje.

P.S.

Didele dalis to, ją aš čia parašiau, galima taikyti ir litukrijos piliečiams. Tik kad dar kapinių tokių nėra. Bet ar ilgam?