Banderovcai ties Brovary miestu numušė savo sraigtasparnį

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-18 21:17:00, skaitė 375, komentavo 12

Banderovcai ties Brovary miestu numušė savo sraigtasparnį

Na va. Didžioji ir didvyriška okrainiečių tauta dabar jau turi savo „Smolensko katastrofą“. Iš viso žinoma apie 16 žuvusiųjų, tarp jų 2 vaikus. Iš jų 9 žmonės buvo sraigtasparnyje. Brovaruose sudužusiame sraigtasparnyje žuvo saloreicho vidaus reikalų ministras Denisas Monastyrskis ir jo pavaduotojas Jevgenijus Eninas

Žinoma, jie vadins jį „Brovarska“ pagal vietą, kur nukrito sraigtasparnis. Istorija niekada nesužinos, į kokį „karštą tašką“ skrido VRM viršūnė – į Bukovelio slidinėjimo kurortą, ar arčiau, į artimiausią tvenkinį su nupenėtais karpiais, pirtimi ir kekšėmis, tačiau pats faktas Okrainos tautos „elito“ mirtis turi būti įrašyta aukso raidėmis į tautos istoriją.

Būtent jie dar nesusiprato, todėl versijos apie rusišką pėdsaką skamba santūriai. Bet nieko! Tikrai Pan Zelenskio biure, „Kvartal 666“ kūrėjų makaulėse šiuo metu sukasi mintis, kaip užtraukti pelėdą ant gaublio, ir netrukus išgirsime tokią versiją, kad ponų versija apie lėktuvo katastrofą netoli Smolensko nublanks.

Oficiali sraigtasparnio katastrofos priežastis – piloto klaida. Tikroji versija – draugiška Okrainos oro gynybos ugnis (sraigtasparnis buvo numuštas raketa „Stinger“).

P.S.

Jei manęs atmintis neapgauna, priešlėktuvines ginybos sistemas „Stinger“ saloreichui siuntė ir litukriją užvaldžiusi chunta.