Algimantas Rusteika: Arba susigrąžinsime savo valstybę, arba prarasime ją ilgiems ir sunkiems laikams

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-01-23 01:13:00, skaitė 203, komentavo 3

Algimantas Rusteika: Arba susigrąžinsime savo valstybę, arba prarasime ją ilgiems ir sunkiems laikams

Čia visiems tikriems ir apsimetusiems pesimistams, kurie kasdien nepavargdami kartoja ir kartoja sau patogią nieko nedarytojų teoriją ir tinginių maldelę.

Mes nieko negalim, mes juodi ir mažiukai, mes nieko nepasiekėm! Bėkim į krūmus, slėpkimės kaip š... po lapais, nebebalsuokim ir užsiimkim "abstinencija", susitaikymu ir kita politine impotencija, nieko neverta daryti, "šef, vsio propalo, vsio propalo!"

Išmokim atskirti paprastus ženklus. Atėję jie sakė - partnerystė per 100 dienų! Viskas, visa programa, narkotikai, neapykantos kalbos įstatymas, Stambulo konvencija - viskas viskas bus greit padaryta! Suskiepysim visus!

Už jų buvo visa globalizmo, Europos Komisijos, WEF, neokomunistų atsiimtų Baltųjų rūmų politinė galia ir tarptautinių fondų pinigai, prakeiktas lietuviškas kumečių nuolankumas, bevalis prezidentas. Absoliučiai viskas.

Mes neturėjome nieko, tik savo rankas, protus ir širdis. Ir kas jų pasiekta? Kiek buvo šantažo - išeisim iš koalicijos, kiek pasipūtėlių bravūros! Ir - absoliučiai nieko. Nei vienas genderizmo ir globalizmo projektas nepatvirtintas.

Nei vienas. Jau pusė kadencijos - ir nulis. Liberalkonservams reikia rengtis naujų rinkimų kovoms, kur kvepia visišku fiasko. Ir situacija pasikeitė iš esmės, tik dar to nematom. Tai pamatykim.

Tai ne mes, tai visa Lietuva mūsų mitingų lūpomis jiems pasakė - gana. Jei eisit toliau, tiesiog ateisime prie kiekvieno iš jūsų namų, jau kaupiame ir skelbsime visus jūsų balsavimus ir padarysime viską, kad būtumėte pašalinti iš politikos lauko.

Ir jie žmonių balsą išgirdo, nes nieko kito dirbti nemoka, o gyventi juk reikia. Ne todėl, kad mažai turi, bet iš baimės, kad pralaimėjus teks atsakyti už viską, kas padaryta. Ir greitai.

Taip, jie dar laukia patogios progos balsavimui. Bet jau patys gerai žino, kad jų galimybės baigėsi, progų nebebus ir patys tai suprato.

Net palaikymo tarp savųjų, išsigandusių dėl savo išlikimo, nebeturi. Ir jie nueina į desperaciją. Įvedinės "partnerystes" savivaldos lygmeniu - kokia absoliuti teisinė nesąmonė!

"Tolerantiškas jaunimas", kurioje šitiek metų augo ir brendo net dar viena "naujoji", "intelektuali" partija ir jos "lyderė", eis "teisiniu" bylinėjimosi su savo valstybe keliu.

Jie jau pasidavė, palaikymo net tarp savųjų nebeturi. Ir reikia išeiti iš ringo, po nokauto, sugurinta nosim nepraradus veido. Pakelkim galvas, žmonės, mes nepralaimėjom, mes apsigynėm, atsilaikėm prieš viso pasaulio galių remiamas menkystas.

Jos jau pereina į gynybą, tik labai nori, kad to nesuprastume. Supraskim. Per ateinančius porą metų mums atsiveria naujas galimybių langas.
Arba susigrąžinsime savo valstybę. Arba prarasime ją ilgiems ir sunkiems laikams. Ir tada jau gal tik mūsų anūkams padvelks dar kartą galimų permainų vėjas.