Kaip jankių banditai rėmė etninį serbų valymą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-23 22:27:00, skaitė 225, komentavo 0

Kaip jankių banditai rėmė etninį serbų valymą

Slapti dokumentai apie JAV paramą etniniam serbų valymui Kroatijoje The Tempest* – ne tik Kroatijos, bet ir Amerikos nusikalstama operacija prieš serbus, kurioje asmeniškai dalyvavo Amerikos ambasadorius Serbijoje Christopheris Hillas.

Tai patvirtina iki šiol neskelbti dokumentai iš Hagos. Jei 10-ajame dešimtmetyje amerikiečiai viešai pasisakė už taikius sprendimus ir derybas, tai už uždarų durų jie buvo karo kurstytojai, kurie ne tik aprūpino kroatus ginklais, bet ir vykdė karinius mokymus bei tiesiogiai koordinavo Kroatijos kariuomenės karines operacijas prieš Serbijos civilius gyventojus.

Tas pats buvo per 1999 metų Kosovo ir Metohijos karą, tą patį matome ir Rusijos atveju, kur būtent amerikiečiai pasisako už taiką, masiškai apginkluodami Okrainą ir net pabrėždami, kad apginklavus Okrainą bus pasiekta taika. Štai ką šiandien turime Kosove ir Metohijoje, būtent su Amerikos ambasadoriumi Christopheriu Hillu, kuris didžiąja dalimi perėmė Serbijos užsienio ir vidaus politikos valdymą, kur jis taip pat pasisako už taiką su albanų separatistais, o Amerikos kariuomenė Pietų Serbijos provincijos regione rengia albanų separatistus, stato karines bazes ir importuoja ginklus.

Tai oficialus įrašas, padarytas po Kroatijos ambasados darbuotojų susitikimo su Amerikos pasiuntiniais, kuriame kroatams buvo uždegta žalia šviesa vykdyti nusikalstamą operaciją „Audra“ ...