Litukrijos piliečiai greitai maitinsis vabzdžiais

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-24 20:08:00, skaitė 268, komentavo 8

Litukrijos piliečiai greitai maitinsis vabzdžiais

Satanistinė Europa davė leidimą dėti vabzdžius (naminius svirplius) į kepinius, makaronus ir kitus pusgaminius.

Nuo 2023 metų sausio pabaigos svirplių miltelius galite rasti įprastuose gaminiuose – duonoje, trapučiuose, padažuose, bulvių patiekaluose, picose, aluje, užkandžiuose, šokoladuose, sausainiuose, sriubose ir sriubų koncentratuose, sriubų milteliuose ir daugelyje kitų.

Naminiai svirpliai yra trečias leistinas vabzdys SE (Satanistinė Europa) (po džiovintų kirmėlių ir migruojančių skėrių).

Vabzdžių maisto šalininkai teigia, kad šis maistas turi mažą poveikį aplinkai. O po šiuo šūkiu SE ir kitose šalyse laukia radikali įprasto gyvenimo pertvarka. Iš pradžių tai tiesiog siūlomas pasirinkimas, o vėliau jis bus privalomas. O įprastas maistas bus (ir jau yra) labai brangus.

Daugelyje vabzdžių yra daug antimitybinių elementų, trukdančių normaliam maistinių medžiagų pasisavinimui, todėl sumažėja jų mitybos efektyvumas, jau nekalbant apie organizmą teršiančias chemines medžiagas. Chinino (chininas yra vabzdžių kūno dalis. Jis yra jų sudėtyje) poveikis žmogaus organizmui nėra iki galo ištirtas.

Šiandien įprastas, normalus maistas, taps turtingųjų privilegija. Ir viskas po kovos už aplinką padažu. Jei tai nebus sustabdyta šiandien, ateities kartos maitinsis tokiais baisiais dalykais, apie kuriuos net baisu galvoti.

P.S.

LTSR laikais buvo išvystytas žemės ūkis. LTSR laikais Respublika ne tik pati apsirūpindavo sveikais maisto produktais, bet ir šiuos maisto produktus veždavo į visą TSRS ir eksportuodavo į kapitalistines valstybes. Ir visur šie maisto produktai būdavo giriami dėl jų maistingumo ir skanumo. Atkurtoje «gerovės valstybėje» vietinių labusų-žemvaldžių viskas buvo išvogta ir išparceliuota. Ne veltui prieš dešimt metų Rusijos Federacija uždraudė importuoti pribaltikos maisto produktus. Jie tikrai žinojo, kokie «priedai» slypi šiuose «maisto produktuose»…

P.P.S.

Tuo metu, kai eiliniai litukrijos čiabuviai kramsnos vabzdžius, asmenys, kurių pavardės čmil, landzberg, zinger, šimaš, šimon ir kiti, kurių tautybės viešai minėti nevalia, pasigardžiuodami valgys tikrą mėsą ir gurkšnos natūralų pieną. Ir juoksis iš kvailų čiabuvių. Su kuo jus ir sveikinu.

SLAVA LITUKRIJI!

LDiena.lt Gerbiamiems skaitytojams siūlau komentarą apie vabzdžiaėdžių ir lervofilų kultūros diegimą Lietuvoje – kas ir kodėl tuo užsiima ir koks galutinis tikslas:

https://youtu.be/j6kmdVWtgm0