Algimantas Rusteika: Užmezgėme tiesioginius kontaktus su Dž. Petersono atstovais, dalyvausime jo kuriamoje organizacijoje

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-01-30 02:43:00, skaitė 483, komentavo 3

Algimantas Rusteika: Užmezgėme tiesioginius kontaktus su Dž. Petersono atstovais, dalyvausime jo kuriamoje organizacijoje

Džordanas Petersonas (Jordan Peterson) – visame pasaulyje žinomas profesorius, intelektualas, knygų autorius, Youtube jo įrašus žiūri milijonai. Lietuvoje žinomas ne tik iš vaizdo įrašų, bet ir iš didelio populiarumo susilaukusių knygų „12 gyvenimo taisyklių“, „Kitapus tvarkos“.

Profesorius viešai kalba apie kultūrinius ir politinius iššūkius Vakarų visuomenėje, globalizmo žiniasklaidos diktatą, pasisako už tikėjimo, sąžinės, žodžio laisvę. Dž. Petersonas planuoja Europoje kurti organizaciją, pasisakančią už tikrąsias demokratines vertybes.

Užmezgėme tiesioginius kontaktus su Dž. Petersono atstovais, dalyvausime jo kuriamoje organizacijoje, į kurią pasiūlėme žinomų, Lietuvoje visų gerbiamų žmonių ir gavome jų sutikimą.

Tokia profesoriaus veikla, trukdanti pasaulio „pertvarkymo“ ideologams ir indėlis, kovojant su jau sugadintos visuomenės dvasia, seniai kelia liberalleftistinių pajėgų įniršį. Pastaruoju metu jie ėmėsi nuo komunistinės Kinijos iki šių laikų chunveibinų išbandytos profesorių ir sistemai neparankių intelektualų ujimo praktikos, stengiantis atimti iš jų darbą, tokie persekiojimai jau gerai žinomi ir pas mus.

Inicijuota kampanija atimti visame pasaulyje žinomam psichologijos profesoriui klinikinio psichologo licenziją, jei jis tiesiogine to žodžio prasme neužsimerks ir nepasiduos naujojo, globalaus totalitarizmo darbotvarkei. Europos šeimų ir žmogaus teisių gynimo organizacijos siunčia elektroninius laiškus Ontarijo psichologų kolegijai, palaikydamos Dž.Petersoną.

Tokį laišką parašė Lietuvos šeimų sąjūdis. Tokį laišką gali parašyti ir kitos Lietuvos organizacijos bei kiekvienas neabejingas pilietis. Laiško tekstas:

Gerbiama Ontarijo psichologų kolegija,

Mes perskaitėme jūsų kaltinimus dr. Džordanui Petersonui ir liudijame, kad nė vienas iš jų nėra pagrįstas tikrove ir nėra tiesa.

Dr. Petersonas buvo nepaprastai naudingas daugeliui, įskaitant mus. Jo bendrieji patarimai ir internetiniai komentarai daug kam padėjo sutvarkyti savo gyvenimą ir pradėti daryti teigiamus pokyčius. Taip pat, klausydamiesi jo, daugelis buvo išgelbėti nuo depresijos ir savižudybės.

Mes liudijame, kad jis nuolat demonstruoja aukščiausią pagarbos, etikos, užuojautos ir sąžiningumo lygį kiekvienoje savo veikloje nepaisant to, kad daugybę kartų buvo užpultas ir pažemintas. Jo profesionalus, gerai subalansuotas ir protingas elgesys paskatino milijonus tapti geresniais žmonėmis ir siekti gilių žinių.

Mes taip pat pasinaudojame proga pabrėžti gerai žinomą faktą, kad dauguma žmonių mano, jog net nereikia minėti, kad dr. Petersonas yra pats geriausias jūsų Kanados psichologų draugijos atstovas.

Užuot nepagarbiai su juo elgiantis ir nepagrįstai puolant jį, turėtumėte parodyti didžiausią pagarbą jo laimėjimams ir rimtai apsvarstyti galimybę paskirti jį ar žmogų, turintį panašias savybes, savo vadovu. T. y., jei tik jums tikrai rūpi jūsų profesija ir žmonių gerovė.