Lietuvą krečiant pedofilijos skandalui lietuviai vienijasi: Ukraina bus remiama kaip niekada stipriai

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/lietuva-k... 2023-01-30 19:02:00, skaitė 449, komentavo 16

Lietuvą krečiant pedofilijos skandalui lietuviai vienijasi: Ukraina bus remiama kaip niekada stipriai

Valstybinio transliuotojo portalo fragmentas.

Nors karas Ukrainoje vyksta nuo 2014 metų (iki 2022 m. vasario 24 d. ten jau buvo žuvę daugiau negu 15 tūkst. žmonių), valstybinis, Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės vadovaujamas transliuotojas pranešė, kad „vos prieš metus supurtė žinia, kad Ukrainoje prasidėjo nuožmus karas“.

„Karas, kuris pakeitė ne tik ukrainiečių, bet ir mūsų bei visos Europos gyvenimą. Kartu tai tapo ir nepaprastos vienybės laikotarpiu, todėl artėjant karo metinėms LRT su organizacijomis „Blue/Yellow“, „Laisvės TV“, „1K fondas“ ir „Stiprūs kartu“ kviečia susivienyti ir dalyvauti didžiausioje akcijoje Ukrainai palaikyti – „Radarom!““, - informuojama analitinėje analizėje „Lietuva vienijasi: prasideda didžiausia akcija Ukrainai palaikyti“.

Pranešama, kad „visos akcijos metu – nuo sausio 30 d. iki vasario 24 d. – susivienijusios organizacijos kviečia aukoti vienam tikslui – oro erdvės stebėjimo radarams, kurie padės žvalgyti Ukrainos dangų ir greičiau bei tiksliau reaguoti į priešo atakas“.

„Radarų užduotis – stebėti oro erdvę. Šie nauji radarai iš Izraelio unikalūs tuo, kad gali aptikti visų tipų, dydžio ir greičio danguje judančius objektus. Įprasti radarai nepritaikyti stebėti mažų ir žemai skraidančių objektų. Rusijos paleidžiamos raketos ir dronai kelia mirtiną grėsmę Ukrainos gynėjams ir civiliams. Šitie radarai smarkiai prisidės užkertant kelią Rusijos mirties nešėjams“, - pasakė organizacijos „Blue/Yellow“ įkūrėjas Jonas Ohmanas.

Skelbiama, kad „prie akcijos kviečiamos aktyviai prisijungti verslo organizacijos – jau ne viena įsitraukė, vos išgirdusi apie planuojamą akciją“.

Keli susiję:

Šimonytei ir Čmilytei-Nielsen buvo nutekinta informacija dėl galimo pedofilo?

Valatka perspėjo – Rusija gali bandyti atgaivinti išgalvotą pedofilijos ir žudymų istoriją

Išgirskite Šimonytės prašymą dėl pedofilijos skandalo Landsbergių bendruomenėje