Sionistų Irano gamyklos atakos pasekmės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-30 20:36:00, skaitė 347, komentavo 13

Sionistų Irano gamyklos atakos pasekmės

Bepiločių orlaivių gamykla Isfahane, Irrane, nepatyrė didelės žalos dėl nakties bepiločio lėktuvo atakos. Vienas bepilotis orlaivis buvo numuštas, kiti du padarė nedidelę žalą, įstrigę priešdronų tinklelyje. Ši gamykla yra svarbi, nes, remiantis daugybe pranešimų, jame surenkami bepiločiai orlaiviai „Geraniai“, kurių taip bijo saloreichas.

Tai nesutrukdė anglosaksų troliams kelti paniką ir feikus apie atseit įvairių Irano karinių gamyklų sunaikinimą praėjusią naktį.

Taip pat verta paminėti bandymus žemės drebėjimo Irane pasekmes pavadinti bepiločių orlaivių smūgių pasekmėmis.

P.S.

Internetuose pasirodė nuotraukos, kuriose matyti bepiločių orlaivių, smūgiavusių į Irano dronų gamyklą, nuolaužos. Aiškiai matyti, kad dronai įstrigo ir sprogo specialiame daugiasluoksniame tinkle, kuris buvo apdairiai ištemptas virš pastato stogo, dėl ko nežymiai apgadintas tik pastato stogas, o gamyba nebuvo smūgio sutrikdyta. Šio apsauginio tinklo kūrėjai aiškiai žinojo, kaip žvelgti į ateitį, tačiau atakos organizatoriai aiškiai neįvertino iraniečių įžvalgumo.

Beje, apie šią ataka su džiugesiu ir reptiliška šypsena, pranešė LRT. Aišku, ji neužsiminė, kad atakos pasekmės buvo niekinės. Su kuo mus ir ypač LRT sionistų tarnus ir sveikinu.