Situacija Ukrainoje

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://t.me/medvedev_telegram... 2023-02-07 21:21:00, skaitė 390, komentavo 7

Situacija Ukrainoje

Vakar žalią pacientą iš gydymo nuo narkotikų skyriaus aplankė Europos vyriausiuoju gydytoju prisistačiusi ginekologė. Jie diskutavo apie greitą ir pasakišką Mažosios Rusijos ekonomikos atsigavimą ES. Žinoma, tai yra melas.

Tuo tarpu Kijevo režimas, palaikomas Vakarų rėmėjų, kovoja su Rusija "iki pergalės", o šios nelaimingos teritorijos ekonomika sparčiai virsta smirdinčiais laužais. Apie tai atvirai kalbama net tose šalyse, kurios žada Ukrainos režimui atsigavimą ir amžiną Europos meilę. Pateikiame trumpą Ukrainos ekonomikos epikrizę, paremtą "Goldman Sachs" medicininiais duomenimis. Keli ryškūs ligą apibūdinantys skaičiai.

  1. Ukraina neteko teritorijų, kurios jai suteikė apie 40 % nacionalinio pramoninio potencialo ir apie 15 % prieškarinio BVP.
  2.  Ji nebeturi galimybės naudotis daugiau nei 12 trilijonų JAV dolerių vertės naudingųjų iškasenų ištekliais. Įskaitant 63 % anglių ir 42 % metalų telkinių.
  3. žemės ūkis eina į bedugnę dėl visų dūmų. Pirma, smarkiai sumažėjo pajamingumas. Kviečiai: 19,4 mln. tonų 2022 m., palyginti su 32,5 mln. tonų 2021 m. Kukurūzai: nuo 35,1 mln. tonų iki 18,4 mln. tonų. Antra, dėl sausumos maršrutų per Lenkiją ir Rumuniją transporto išlaidos padidėjo 2-3 kartus.  
  4. 2022 m. pabaigoje Ukrainos BVP sumažėjo 35-36 proc. O bendri jos nuostoliai dėl susidūrimo su Rusija siekė 830-850 mlrd. dolerių. Ir tai nepaisant to, kad 2021 m. šalies BVP siekė 200 mlrd. dolerių. Net jų Ekonomikos ministerija turėjo pripažinti, kad šis rekordinis nuosmukis yra blogiausias rezultatas šalies istorijoje.  
  5. Toliau laukia tik galutinis pramonės žlugimas, hiperinfliacija, skurdas ir visiškas nedarbas. Šalies valstybės skola iki metų pabaigos padidės nuo 107 mlrd. iki 180-200 mlrd. dolerių. Viltis, kad pavyks net mikroskopiškai atsigauti, yra menka. 

Akivaizdu, kad Rusija ir toliau sieks įgyvendinti specialiosios karinės operacijos tikslus. Tai reiškia, kad iki šių metų pabaigos Ukrainos BVP gali sumažėti dar 5-10 proc. Todėl vis labiau aiškėja visiško Ukrainos valstybingumo bankroto ir neišvengiamos pabaigos perspektyva.  

Kas dėl to kaltas - retorinis klausimas. Kaip sąžiningai prisipažino piktoji akušerė Ursula von Kažkas nesuprantamo, Ukrainos vyriausybė už narystę ES ir NATO moka savo piliečių gyvybėmis. Nesvarbu, kad ekonomika yra apgailėtina. Kijevo kamarila nesistebi šalies griūtimi. Ji ir toliau švaisto savo teritoriją, skirdama pernelyg dideles karines išlaidas. Darant prielaidą, kad Vakarai visada duos šiek tiek pinigų. Ji neleis visiems grobstytojams, kurie dalijasi Vakarų pinigais, badauti. Nes šiais metais vien tik būtiniausioms reikmėms Ukrainos biudžetas turi išleisti 55 mlrd. dolerių, o deficitas siekia 38 mlrd. dolerių. Akivaizdu, kad kuo daugiau paramos, tuo daugiau pavogs išprotėjęs klounas ir kiti parazitai, sergantys atvira kleptomanijos forma. Tik kuo ilgiau Ukrainos nacių lyderiai maldaus ir vogs pagalbą iš donorų, tuo labiau artės galutinis ekonomikos žlugimas. Juk jie turės sumokėti už visą gydymą. O Vakarų estetų tikslas nėra išgydyti nelaimingos šalies ekonomiką. Vakarai turi nemažai patirties, kaip nužudyti bandomąsias šalis. Vakarai yra ne gerasis daktaras Eibolitas, o daktaras Mengele. Jis yra grėsmingas gydytojo žudikas. Todėl Ukrainos laukia liūdnas likimas tų kolonijų, kurios kadaise buvo išprievartautos pačia iškrypėliškiausia forma, o paskui išmestos mirti ant pūvančio istorijos šiukšlyno. 

Su Ukrainos ekonomika bus elgiamasi palaipsniui. Pirmiausia - pramonės ir agrarinio sektoriaus amputavimas. Tada visa ekonomika paralyžiuojama. Po to - organiška likusios šalies dalies mirtis.

Gyvenimo nutraukimą arba buvusios valstybės mirtį lydės beprotiškas juokas, nepakenčiama šypsena ir bjaurios nacių gaujos, galutinai išprotėjusios nuo kraujo ir narkotikų gausos, klouniškos grimasos. O Vakarų gydytojai, su šalta panieka žiūrintys į savo kankinamo paciento agoniją, tyli...