Arvydas Daunys: Mes turime teisę ginti savo vaikus, jei to negali padaryti teisėsauga

Autorius: Arvydas Daunys Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-02-23 19:09:00, skaitė 389, komentavo 8

Arvydas Daunys: Mes turime teisę ginti savo vaikus, jei to negali padaryti teisėsauga

Panašu, kad vaikų tvirkintojams Lietuvos įstatymuose uždegta žalia šviesa, kas nestebina turint tokią valdžią ir prisimenant K.Bartoševičiaus galimus žygius.

Bet po galais, kažkokios ribos turi būti, kai žmogus, ištraukęs iš seksualinio nusikaltėlio, (kuris pagal dabartinius įstatymus net nėra nusikaltėlis, o tik smulkus nusižengėlis) automobilio savo dukters draugę, o po to atitinkamai pasielgęs su jos "pavėžėtoju", traukiamas baudžiamojon atsakomybėn?

O vaikų tvirkintojas toliau sau ramiai vaikščioja gatvėmis ir, kaip teigia spauda, toliau žada "nuogas šokti mėnesienoje" stebint nepilnametėms, o kartais ir mažametėms mergaitėms, kurias jis pats ir atsiveža, nežinia kokiu būdu įkalbėjęs jas sėstis į jo automobilį.

Ir kaltas lieka tas, kuris jį stabdo, tegu ir ne visada kultūringais būdais, bet kitų būdų šiai dienai tiesiog nėra - bedantė teisėsauga skėsčioja rankomis - "mažareikšmis nusikaltimas, negalim sutramdyt", nors pasak žiniasklaidos jis jau ne kartą pažeidė jam pritaikytas kardomąsias priemones ir turėjo seniai tupėt uždarytas.

Kreipiuosi į kauniečius:

Vienas iš jūsų pasirodė tikras vyras ir mylintis tėvas bei tikras draugas. Jei kiekvienas iš mūsų būtume tokie kaip jis - vaikų tvirkintojai taip drąsiai gatvėmis nevaikščiotų ir mūsų vaikų neliestų.

"Algimantas Ulvidas" - šis vardas turi tapti prakeiksmu Kaune ir visoje Lietuvoje - jis turi bijoti išeiti į gatvę, jis neturėtų būti aptarnaujamas parduotuvėse, remonto dirbtuvėse ir degalinėse.

Policija jo automobilį turėtų stabdyti kiekvienoje sankryžoje ir nuolat tikrinti ką jis vežasi su savimi ir kur važiuoja.
O žmonės jį sutikę turėtų mažiausiai ką padaryti - tai spjauti jam į veidą. Tegu skundžiasi. 

Ir dar - palaikymas tėvui, apgynusiam savo dukros draugę, Kaune turėtų tapti visuotinis. Ta prasme ir iš finansinės pusės - teisininkams reikės pinigų, ir iš moralinės. Jis turi jausti mūsų visų paramą, jam reikės moralinių ir dvasios jėgų ginantis nuo teisėsaugos saugojamo nusikaltėlio - ironiškai skamba, tiesa?

Bet taip jau yra šioje kreivų veidrodžių karalystėje.

Aš nežinau šio drąsaus vyro vardo ir pavardės, ji neskelbiama, bet žemai jam lenkiuosi ir prisipažįstu - būčiau jo vietoje padaręs lygiai tą patį. 

Mes turime teisę ginti savo vaikus, jei to negali padaryti teisėsauga.

Padėkite jam, kauniečiai. Jam šiuo metu to labai reikia.

Beje, "Cicle K" degalinė, kaip skelbia žiniasklaida, žada jam pateikti sąskaitą už tris prastovų valandas per kurias ji negalėjo dirbti, esą dėl jo sukelto incidento. Ta suma žada būti nemaža.

Aš manau, jog degalinių Kaune yra pakankamai ir žmonės tikrai ras jas. O seksualiniai nusikaltėliai - tegu pilasi degalus "Circle K". Tai bus jos išskirtinis firminis ženklas.