Pindostane – nauja katastrofa, dabar jau branduoliniame objekte

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-02-28 05:42:00, skaitė 440, komentavo 3

Pindostane – nauja katastrofa, dabar jau branduoliniame objekte

Nuo pat 2023 metų pradžios vis nesibaigianti gaisrų ir katastrofų virtinė Pindostane kuo toliau tuo sparčiai didina apsukas. Tenesio valstijoje ypatingas įvykis nutiko jau branduoliniame objekte. Internete vis labiau populiarėja teorija, kad už vykstančių avarijų, nelaimių slypi „partizanai“.

Atsižvelgiant į tai, kad USA jau nepraeina nė dienos be naujos technogeninės katastrofos, "partizanų" teorija sulig kiekviena diena darosi vis labiau įtikinamesnė. "Demokratijos" irštvoje dega gamyklos su pavojingomis medžiagomis, vienas po kito nuo bėgių nurieda traukiniai su pesticidais ir kitais pavojingais kroviniais, kurie atskirais atvejais yra dar ir padegami.

Nespėjus pindosams atsikvošėti nuo pranešimų apie gaisrus gamyklose Ohajo ir Floridos valstijose, kaip atėjo naujas pranešimas iš Tenesio valstijos. Ten vasario 22 dieną Y-12 branduoliniame objekte kilo gaisras.

Šis objektas priklauso USA Energetikos ministerijai ir užsiima „saugaus ir veiksmingo karinio branduolinio atgrasymo" užtikrinimu, įskaitant ir radioaktyviųjų medžiagų saugojimą. Taip pat šiame objekte „užpildomi“ kariniai-jūriniai reaktoriai.

Pranešama, kad gaisras buvo sąlyginai greitai lokalizuotas o po to ir užgesintas. Spindulinės ligos požymių stoties personalui taip pat nenustatyta, tačiau netrukus juos vis tiek apžiūrės specialistai. Apie gaisro kilimo priežastis nepranešama.

Primenama, kad ekspertai dėl daugybės katastrofų užgriuvusių USA kaltina nepakankamą finansavimą. Fašingtonas yra labiau susirūpinęs milijardų dolerių siuntimais į Okrainą, o ne tuo, kaip remontuoti ir investuoti lėšas į saugumo sistemas savo šalies viduje. Viso to rezultatas – nesibaigiančios avarijos ir katastrofos.

P.S. Kaip yra sakoma, vienas kartas - atsitiktinumas, du kartai - sutapimas, trys kartai - dėsningumas. Jeigu pernai vykusias dujų ir naftos perdirbimo imonių bei dujotiekių avarijas ir gaisrus buvo dar galima “pateisinti”, kad taip yra “sabotažas” (arba nenoras) prieš dujų ir naftos tiekimą Europai, tai dabartinė “partizanų” versija skamba visai įtikinamai. Tai, žinoma, ne Gretos Tumberg ir kiti kontroliuojami žalieji “partizanai”, tačiau to, kad tai “partizanai” keršijantys už Rusijos-Vokietijos dujotiekių susprogdinimą irgi negalima neigti. O juk dar yra povandeniniai interneto ir kitokie kabeliai, jūrinės naftos platformos, palydovai orbitose virš galų, kurių, skirtingai nuo kabelių jūroje, nereikia net ieškoti. 

P.P.S.  Žinoma, šį reiškinį galima priskirti ir USA vidinei politinei kovai. Taigi, kas galėtų paneigti, kad banksteriai ir IT-išnikai (“demokratų” pagrindas) tokiu būdu tiesiog negriauna “respublikonų” (pramonininkų) ekonominio ir politinio pagrindo. Kuo ne versija?

P.P.PS. Naglosaksų versija - Petrov-Baširov.

.